4 sterren: goede service, goed behandeld
Zeer klantvriendelijk en rekening houdend met je persoonlijke situatie. Daarnaast ook deskundig, degelijk en realistisch.
5 January 2018
Heeft een totaal van 34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
5 January 2018
anoniem
Goede service! Altijd bereikbaar en duidelijk. Binnen een maand is alles rond! Bedankt voor de snelle en efficiënte service.
22 December 2017
Sebnen
Assendelft
Veel waardering voor de medewerkers die beschikbaar zijn indien gewenst, met een kwalitatieve inzet en werkwijze.
30 November 2017
Chris
Amstelven
Goed advies en zeer meedenkend. Snelle afwikkeling en duidelijk advies. transparant en helder over de nota die we moeten betalen.
17 October 2017
Haarlem
A worker of them cheated during signing contracts. Double check everything you sign with them. Be careful!
Beveelt niet aan
26 September 2017
Maksym
Amsterdam
Bij deze willen wij graag een tegen reactie plaatsen, deze klant heeft bij ons een opdrachtbevestiging voor een geheel hypotheektraject getekend 4 gesprekken gehad op kantoor en verschillende berekeningen en uitleg gehad, ook met onze aanbevolen makelaar het huis gekocht. Adviseur was 2 dagen ziek en heeft hierdoor niet op tijd kunnen reageren op vragen. Klant ging meteen met andere partij in zee. Wij hebben klant uitgenodigd, uitleg gegeven excuses gemaakt en onze opdrachtbevestiging naar beneden aangepast voor gedane werkzaamheden, klant heeft hiervoor getekend, ging akkoord en helaas tot op heden geen betaling ontvangen en een zeer negatieve houding, jammer dat het zo moet gaan, wij zien dit natuurlijk graag ook anders.
Duidelijk advies, doelgericht, vriendelijk en altijd bereikbaar
20 July 2017
Laurens
Amsterdam
snel contact, fijne begeleiding, rust
13 July 2017
john
uithoorn
Goede mensen, gedegen advies, accuraat en gedreven. Alles resulterende in een top resultaat zijnde een mooie financiering.
10 May 2017
Michael
Amsterdam
Zeer prettig eerste gesprek gehad. We waren nu ook weer teruggekomen nadat onze eerdere ervaringen met De Hypotheker ook positief waren geweest.
10 March 2017
M