Verrassend goede adviezen en TOP begeleiding

Onze adviseur nam uitgebreid de tijd om verschillende scenario's door te nemen. Daar waren voor ons verrassend interessante voorstellen bij. Hij heeft ons tijdens het gehele proces bij de hand genomen en fantastisch begeleidt.

Voegt de daad bij het woord

Geholpen door Arnold Swart. Deskundige vriendelijke man die bereid is te ondersteunen waar nodig. Juiste adviezen gegeven en alles tot in de puntjes geregeld. Kortom…. Helemaal top.

Ze denken persoonlijk goed met je mee

Ze denken goed met je mee wat de mogelijkheden zijn en geven een gedegen advies. Doen ook echt moeite om tussen verschillende partijen op één lijn te komen. Onderhouden goed persoonlijk contact. Kunnen soms iets scherper zijn mbt aangeleverde documenten, maar al met al prima ervaring.

Prima advies gekregen

Hallo, Erik IJssel heeft goed werk verricht. Hij gaf me op ti9jd aan om "stukken" in te leveren voor de aanvraag van een nieuwe hypotheek bij meerdere geldverstrekkers. Deskundig en vriendelijk heeft hij mij geholpen naar een goed eindresultaat. Met vriendelijke Groet, Willem Groenewegen 06-22563092

Fantastische ondersteuning vanuit Erik IJssel en zijn team!

Zowel tijdens het voortraject als bij de aankoop van ons droomhuis hebben wij de ondersteuning als zeer prettig ervaren. Flexibiliteit, goede communicatie en ondersteuning zijn op het team van Amersfoort Noord van toepassing. Wij bevelen de Hypotheker van harte aan!

Uitstekende service en klantvriendelijkheid en denken graag en goed met je mee!

Met de zoektocht naar ons nieuwe droomhuis zijn wel heel goed geholpen. De begeleiding verloopt duidelijk en ook goed en op een prettige wijze.

Onze ervaring met De Hypotheker was zeer prettig. We werden zeer kundig geholpen door Mark Vugts. De backoffice ervaarde we ook als zeer prettig. Volgende keer zouden we hier weer naar toe gaan.

Wederom uitstekend geadviseerd!

Weer uitstekend begeleidt en geadviseerd door deze vestiging!

Prima aanrader!

Enige minpuntje is dat ze blijven lastig vallen met beoordelingsvragen. Graag stoppen nu voldoende reageer niet meer.

Zeer kundige uitleg, goed te begrijpen voor iemand die geen verstand heeft van hypotheken .

Het contact was plezierig en persoonlijk , zowel van mijn adviseur als de balie assistentes.

Net voldoende

De noodzakelijk vereiste kennis en deskundigheid is helaas niet bij iedereen aanwezig.

Helemaal top!

Het contact en de afhandeling van onze aanvraag verliep vlekkeloos. Wij zijn helemaal tevreden en raden de Hypotheker Amersfoort in Emiclaer zeker aan. Erik bedankt!

Duidelijk, kundig en fijn in de omgang

Goede begeleiding, duidelijk en kundig en daarnaast prettig in de omgang. Ook goed bereikbaar via de front office en mail.

Prima en deskundig geholpen

De adviseur had alle tijd voor je en heeft me prima geholpen

Heel erg fijn meegedacht

Eric, mijn hypotheekadviseur, heeft heel goed met me meegedacht. Hij heeft me goed geholpen en stond altijd voor me klaar. Ik heb het volledige vertrouwen in hem gehad en dat heeft hij ook waar gemaakt.

Super goed geregeld!

Alles wordt uit handen genomen, je hoeft nergens aan te denken. Goed advies en meerdere opties zijn aangeboden. Kortom, meer dan dik tevreden!

Goede service op maat

Tijdens de aankoop van ons nieuwe huis zijn wij goed ondersteund door onze hypotheekadviseur. Hij heeft ons erg gedetailleerd geadviseerd bij de keuzes die gemaakt moesten worden om een nieuwe hypotheek te verkrijgen, zodat wij daar in de juiste afwegingen konden maken.

Top team en snelle service

Wij zijn goed geholpen tijdens onze zoektocht naar een hypotheek. Erik was erg behulpzaam en dacht goed met ons mee. Zelfs in deze bizarre tijd.

Goed en correct geholpen door Jeannine en Marcelle

Ondanks de Corona ben ik steeds goed op weg geholpen met nam3 in het digitale verkeer

We werden prettig begeleid in het maken van de juiste keuzes, in een woud van mogelijkheden.

Wij kwamen binnen in de eerste week van de coronacrisis zonder handen schudden, maar we hadden direct een klik met onze adviseur Erik IJssel. Hij was goed voorbereid en had al een paar mogelijkheden voor ons uitgedokterd. Wat ons verraste, was de door hem aangegeven mogelijkheid onze verpande levensverzekering uit de hypotheek te halen. Dit heeft ons geen windeieren gelegd. We hebben een volledig nieuwe hypotheek tegen hele lage lasten. We kunnen nu genieten van ons pensioen en houden maandelijks meer over, zodat we leuke dingen kunnen doen. Het was een fijn contact, bedankt daarvoor.

Goede adviseur!

Erik heeft het gehele proces goed voor ons begeleid. De lijntjes waren kort en mochten altijd contact opnemen als we vragen hadden. Het was heel fijn om alle hypotheekgerelateerde zaken uit te kunnen besteden. Wij zouden de Hypotheker daarom zeker aanraden!

We zijn goed en snel geholpen

Het contact was prettig en er werd snel gereageerd bij vragen. Wij hebben de afwikkeling van de hypotheek ervaren als samen werken. Het gegeven dat wij er wat onzeker waren/stress hadden werd goed aangevoeld. Dank daarvoor.

Goede en heldere uitleg. Vriendelijke adviseuse

Bij alle afspraken duidelijke uitleg gekregen over verschillende opties voor het kopen van mijn woning en het aanvragen van de hypotheek. Geduldige, vriendelijke mensen en snelle service. Bij vragen makkelijk bereikbaar. bereid om mee te helpen denken.

Prima advies

Alle opties elk met voor- en nadelen netjes doorgesproken om vervolgens een weloverwogen keuze te maken.

Nemen de tijd en goede adviezen

We hebben fijne gesprekken gehad over onze hypotheek, er wordt goed meegedacht en advies gegeven.

Het Masker 218

3823 GX Amersfoort

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.