4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig contact, Marco kon ons steeds snel voorrekenen wat er wel en niet mogelijk was. Hij dacht goed met ons mee en legde alles goed uit. Fijne begeleiding bij het kiezen en aangaan van onze nieuwe hypotheek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goed advies en ondersteuning gekregen, om de juiste hypotheek te verkrijgen.

Vriendelijke en behulpzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk personeel die je persoonlijk kent. Verstand van alle producten hebben. Marco Hendriks en Yvonne Arnoldus in het bijzonder!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben super goed en snel geholpen door Marco en Warenka . Medewerkers komen zeer persoonlijk over en geven een gevoel van vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed contact met Marco. Hij legt alles zeer duidelijk uit! Waar andere adviseurs problemen zagen was het voor hem geen probleem!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De hele procedure verliep vlot. Verder werden we steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima dienstverlening!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik geef Marco Hendriks een dikke tien voor zijn gastvrije ontvangst , klantgerichtheid kennis uitleg en snelle antwoord op alle vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en eerlijk advies. Alles snel geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel goed geholpen met alle vragen en uitdagingen in het regelen van de financieringen van ons oude huis, nieuwe huis en de verbouwing.

n.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de dienstverlening als heel prettig ervaren. Zowel Marco als Yvonne gaven me de tijd, het geduld en de aandacht die ik nodig had om me te laten voorlichten en te begeleiden. Ik heb tijdens het proces het volste vertrouwen gehad in de kunde van hen. Ook vond ik het fijn dat ze goed bereikbaar waren en vlot reageerde als ik een vraag had. Marco was er ook op het moment dat ik last kreeg van 'koud water vrees'. Geduldig rekende hij opnieuw de som voor. Het is heel belangrijk voor mij geweest dat ik na een mailtje of telefoontje gewoon het kantoor binnen kon lopen: heel laagdrempelig. Een grote financiële verplichting aangaan voor lange tijd is niet iets wat je dagelijks doet en er komt heel wat bij kijken. Daarom ben ik blij dat ik voor De Hypotheker Amersfoort Centrum ben gegaan: een persoonlijk contact binnen een -voor mij- complexe wereld van het geld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helder advies, snelle afhandeling en doorgaans goede begeleiding door vakkundige, snel schakelende en zeer vriendelijke adviseurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service! Meedenken met de klant en een fijne communicatie met contact persoon

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

-TOP ADVIES!! -GOEDE SERVICE!! -SNELLE REACTIE OP VRAGEN. ALTIJD ANTWOORD!! -VOOR HERHARLING VATBAAR!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede dienstverlening van Marco Hendriks. Duidelijk verhaal, vertrouwen in gegeven advies en snelle reaktie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontzettend fijn geholpen, nog een keer iets uitleggen was geen probleem tot alles duidelijk was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg duur. Jammer dat dit tarief niet onderhandelbaar is. De Hypotheker heeft wel de noodzakelijke kennis en de service is goed. Vragen worden netjes en snel beantwoord. Maar waarom dat zoveel geld moet kosten? En dit voor het vullen van wat standaard modellen en het doorrekenen van te betalen rente en aflossing voor 30 jaar, het geven van wat standaard adviezen en het verzamelen van informatie, en dit weer doorsturen....

Geweldig behulpzaam en meedenkend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, behulpzaam en kundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben blij dat ik met hulp van De Hypotheker een nieuw appartement heb gekocht. Ik heb zelf geen verstand van hypotheken en kwam dus helemaal blanco binnen. De Hypotheker heeft tijd besteed aan de uitleg van verschillende opties en ik kon mijn vragen stellen. Een snelle service en goede bereikbaarheid. Dat maakt dat het allemaal vlot is verlopen en ik op korte termijn al kan verhuizen. Heel fijn en zeker aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantvriendelijk, kennis van zaken en voor mij de beste hypotheekrente geregeld

Snouckaertlaan 2

3811 MB Amersfoort

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.