gewoon goed, Marco is prettig no nonsense, 100% vertrouwen in kwaliteit advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg netjes geholpen, hebben goede uitleg en advies gekregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede voorlichting betrouwbaar,snel. denkt mee en is duidelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel goed en prettig geholpen, een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super geholpen, goed advies en klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg snelle en coorecte afhandeling van zaken. Daarnaast er toegankelijk en erg snel met reacties op vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen! Advies sloot aan op mijn specifieke (zzp) situatie. Goed meegedacht en plezierig in de omgang

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correct, vriendelijk en meedenken met klant Doen alles voor je!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd goed voorgelicht, de stappen werden 1 voor 1 met mij doorgenomen en alles is snel afgehandeld. Het contact over de mail was snel en zorgvuldig. Dat vond ik erg fijn.

Prettig en snel geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig, beteikbaar, zeer behulpzaam, geduldig :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mensen bij de hypotheker hebben een hele prettige manier van werken en wijze van communiceren. Er is geduld voor mij als klant. Indien nodig worden er extra onderwerpen uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel. De adviseur legt alles helder uit, reageert snel op vragen en helpt je snel verder tot de hypotheek netjes is geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Marco en Warenka hebben ons heel goed geholpen, zowel met de uitleg, het maken van een keuze en de scherpte van de offerte. Er wordt snel gereageerd op mailtjes en ze zijn erg klantvriendelijk, zeker door ons aanbevolen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na vorige goede ervaringen laten de medewerkers van de Hypotheker wederom zien dat ze de perfecte partner zijn. Voorlichting en ondersteuning waren bijzonder goed. En ook bij het samenstellen van ons dossier hebben ze ons geholpen met wat hobbels. Zeer tevreden!

Fantastisch geweldig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg prettig duideijk en positief snel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima adviseur. Hij was geduldig in het beantwoorden van mijn vragen. Een groot pluspunt is dat de adviseur reeds bij het oriëntatiegesprek mij een concreet voorstel kon geven voor welke geldverstrekker in mijn situatie het gunstigst is. Zo kreeg ik een nauwkeurig beeld van hoeveel ik maximaal kon lenen en wat mijn maandlasten zouden zijn. De adviseur gaf concrete voorbeelden van diverse combinaties van leningdelen en looptijden, bijvoorbeeld wat de maandelijkse kosten zijn bij een deel 20 jaar vast en een deel 30 jaar vast. De adviseur gaf hierbij duidelijk aan dat het om een momentopname ging. Het werkelijke leenbedrag en de maandelijkse kosten kon iets afwijken bij het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek. Hij verwachtte echter geen grote verschillen, aangezien ik de hypotheek binnen 1 á 2 maanden geregeld wilde hebben. Uiteindelijk is gebleken dat bij het daadwerkelijk afsluiten van de hypotheek geen verschillen waren. Een verbeterpunt kan zijn: ik kreeg af en toe de indruk dat de adviseur wat meer had kunnen doorvragen over mijn financiële situatie en financiële toekomstplannen. En in het eerste gesprek waren er enkele momenten die me wat te vlug gingen. Voor de latere gesprekken was dit laatste geen punt, daar hij al mijn vragen had beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen waardoor ik zelf weinig hoefde te regelen. Erg fijn. Ook op vragen snel reactie

4 sterren: goede service, goed behandeld

+ Duidelijk, geen nonsense en overload aan informatie, snel geregeld en op ieder moment direct gehandeld zodat de hypotheek snel geregeld was. - Jullie woningtaxateur (bijna €500,-) is wat aan de dure kant tov het gemiddelde. Ik heb dit bij andere partijen goedkoper gezien (

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze nemen de tijd voor en begeleiden en informeren je goed in het gehele proces. Geven een reeel beeld van wat er mogelijk is en houden goed rekening met de wensen van de klant. Een telefoontje of even langskomen is geen probleem. Laag drempelig en professioneel zowel in de front als backoffice.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer behulpzaam en snel geregeld.

Goed advies! Bereikbaar voor vragen. Vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed informatief gesprek. Ging me soms iets te snel. Maar als ik dat aangaf werd het opnieuw uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Supersnelle afhandeling, goede communicatie.

Snouckaertlaan 2

3811 MB Amersfoort

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.