5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige mensen die altijd voor je klaar staan, je kunt geen domme vragen stellen daar, iedere vraag is belangrijk. Super afhandeling van de papieren en benodigdheden, kortom super team

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Marco is erg behulpzaam en heeft erg veel geduld om ons alles duidelijk uit te leggen. Daarnaast reageerde hij heel snel op e-mails en telefoontjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles is geregeld en ben goed geholpen, op locatie wat gehaast. Vond het vrij duur al besef je natuurlijk niet wat er achter de schermen geregeld moet worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, professioneel, duidelijk en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer kundig en adequaat, zeer geode communicatie. fantastisch resulaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en snel contact, top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima voorlichting, een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Uitstekend!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ergprettige en professionele afwikkeling van onze wensen...complimenten voor totale personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen, goed meedenken, goed advies en goed resultaat. Ben erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, toegankelijk, meedenken en vertrouwenwekkend. Ben heel blij dat ik bij deze hypotheker terecht ben gekomen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige en zorgvuldige benadering en behandeling van mijn hypotheekzaken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en begeleiding. Snelle reactie op allerlei vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben altijd heel goed geholpen met al mijn vragen. En kreeg duidelijke toelichten op mijn vragen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, luisteren goed naar wensen en spelen daarop in. Denken mee en handelen snel en onderhouden contact. Antwoorden snel en bellen of mailen heel snel terug. Heb alle medewerkers van locatie Amersfoort gesproken, komen alle gemaakte afspraken na en reageren adequaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles draait om service en klantvriendelijkheid!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, snelle reacties en duidelijke uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedegen kennis en vriendelijke mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en kundige sfeer en er wordt echt positief meegedacht. Leuke en aardige medewerkers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hulpvaardig en vriendelijke adviseurs. De adviseurs zijn zeer vakbekwaam en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Goede en snelle communicatie via telefoon en mail. Flexibele bezoektijden doordeweeks en in het weekend. Je wordt altijd eerst via de telefoon op de hoogte gebracht van de vorderingen en daarna ontvang je voor de volledigheid dezelfde informatie via de mail.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Postief, betrokken en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedegen en helder advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Hypotheker heeft ons erg goed geholpen en begeleid in het aankooptraject van onze nieuwe woning. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst, Duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf gesprek 1 t/m ontvangst offerte alle risico's, kosten en baten goed doorgesproken. Voor iedereen win-win. Ook de nieuwe hypotheeknemer/ geldverstrekker.

Snouckaertlaan 2

3811 MB Amersfoort

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.