Perfecte service

Iedereen die werkt bij de hypotheker Lelystad heeft mij fantastich geholpen, ik kon altijd bellen voor elke “stomme” vraag! In een woord GEWELDIG!!!! Super bedankt voor alles ❤️❤️

Professioneel en toch gezellig

Wij hebben de ervaring met de Hypotheker uit Lelystad als zeer fijn ervaren . Niets was teveel voor hun , ze hebben ons aan alle kanten goed bij gestaan wij zullen ze zeer zeker aanbevelen bij iedereen . Het personeel was zeer kundig en supervriendelijk . Wij kunnen niet anders zeggen dat wij zeer tevreden klanten zijn.

Fantastische service!

Wat een fijne ervaring om met jullie zaken te doen! Goede adviezen, vriendelijke mensen en erg professioneel. Zó fijn dat wij áltijd konden bellen met vragen en wij écht stap voor stap begeleid werden in de aankoop van onze nieuwe woning! Zó prettig wanneer je oa spontaan bericht krijgt dat de afrekening vd notaris is gecontroleerd en wij daarmee met een gerust hart alles konden overmaken. Super bedankt Iieve mensen: jullie hebben ons echt fantastisch bijgestaan!

snel, duidelijk en betrokken

Goede service, duidelijk uitleg, geluisterd naar eigen wensen, persoonlijk, vaak wordt er nadat of voordat er een mail uit is nog even gebeld of alles ontvangen is en welke stappen er volgen en of er nog vragen zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle, duidelijke, professionele en klantgerichte ondersteuning. Deze heeft mij veel tijd en kopzorgen voorkomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het waren plezierige gesprekken en duidelijke en goede adviezen. De koffie was ook uitstekend Er is veel werk verzet en er zijn goede resultaten geboekt Wij hebben gekregen wat de bedoeling was, al was het op het laatst wel spannend. Wij willen dan ook het team bedanken voor de verleende kundigheid Met vriendelijke groet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het contact is onwijs fijn en ze proberen alles om ervoor te zorgen dat het lukt. Wij zijn voor de tweede keer onwijs gelukkig met de service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact, gemaakte afspraken en toezeggingen worden nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed naar onze wensen geluisterd en hierop adequaat een financiering voorstel uitgebracht. Vriendelijke en deskundige medewerkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vriend en ik hebben onze eerste woning gekocht. Voor ons beiden een spannende periode maar ook nieuw. Hypotheker Chris heeft ons heel goed geholpen en nam ruim de tijd om alles uit te leggen en alle verschillende opties te bespreken met hier en daar wat benodigde humor. We hebben het als een heel prettig en kundig advies ervaren! Daarnaast zijn de ondersteunende dames Corinne en Jessica ook erg vriendelijk en behulpzaam en kun je er altijd met een vraag terecht. Dankjulliewel voor jullie hulp!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed gesprek gehad en helder transparant advies ontvangen van de adviseur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed benaderbaar en altijd bereid vragen te beantwoorden. Zeer prettige ervaring. Bij advies voor een bepaalde hypotheekaanbieder had wellicht iets meer informatie kunnen worden geboden als grondslag voor de keuze. Dit is echter niet als bezwaarlijk ervaren, gezien de vertrouwensband die inmiddels was opgebouwd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Han, Corinna en hun team zijn kundig, stipt en leuk om mee samen te werken. Aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als klant wordt je hartelijk ontvangen en staan ze altijd klaar voor de vragen die je hebt. Er wordt goed naar je geluisterd en ze zetten zich volledig in om jouw als klant goed te helpen. Of je belt of bij ze langs gaat, ze maken altijd tijd voor je, wat en zeer vertrouwd gevoel geeft. Ze hebben ons enorm geholpen om de onzekere tijd bij het afsluiten van een hypotheek door te komen. Daar zijn wij Chris, Nienke en Jessica super dankbaar voor. Bedankt Hypotheker Lelystad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geholpen en duidelijk uitgelegd! ben erg blij met De Hypotheker Chris van Elk En de dames zijn accuraat en erg behulpzaam!(in special Nienke) Bedankt !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In de stressvolle periode bij het krijgen van een hypotheek heb ik veel steun gehad aan het hele team van de hypotheker in Lelystad. Of het nou om bijvoorbeeld moed inspreken, kopieren van papieren of opvragen van documenten ging, ze deden hun uiterste best en leefden met me mee en daar ben ik ze dankbaar voor. Toch moet me even iets van het hart, en ik vind het zelf heel vervelend om het daarover te hebben, maar de hypotheek die ik uiteindelijk heb afgesloten is veel hoger dan waar ik om gevraagd had. Ik kon met mijn inkomen een kleine hypotheek krijgen. Daarom wilden mijn kinderen mij geld lenen. Volgens de hypotheker kon ik nu naar een duurder huis gaan kijken. Toen ik dat gevonden had, en puntje bij paaltje kwam, bleek de hypotheker een lening van mijn kinderen in combinatie met de hypotheek toch niet voor elkaar te krijgen waardoor ik nu voor het volle bedrag een hypotheek moest afsluiten op mijn inkomen en dus zit ik met hoge maandlasten. Misschien kan ik het allemaal net betalen, maar het is niet waar ik om gevraagd had en zeker niet wat de hypotheker voorgespiegeld had. Wil je een hypotheek volgens de gangbare regeltjes dan ben je hier aan het goede adres.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, vriendelijk en heel professioneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede ervaringen. Er wordt zeer volledig advies gegeven, alles wordt zo goed mogelijk geregeld en ik heb het gevoel dat ze echt de zaken begeleiden. Had me geen beter advies kunnen wensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede gesprekken gehad. Goed voorbereid. Aardige mensen ook aan de balie Kan de Hypotheker iedereen aanbevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede gesprekken gehad. Goed voorbereid. Aardige mensen ook aan de balie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles wordt snel opgepakt en in werking gezet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Chris, de adviseur, is erg kundig en heeft veel inhoudelijke kennis. Hij schetste verschillende scenario's waardoor ik als klant verschillende mogelijkheden kon afwegen. Uiteindelijk heb ik een goede keuze kunnen maken en heeft Chris een zeer kwalitatief en voordelig aanbod kunnen doen dat uitstekend overeenkomt met mijn wensen en voorkeuren. De Hypotheker Lelystad is zeker aan te bevelen!

geen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen en de beste advies gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg v.w.b. mijn situatie

Middendreef 277

8233GT Lelystad

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.