Filters

10

Uitstekend!

Fijn geholpen! Zeer kundig, nemen de tijd voor je, duidelijke uitleg, niks is teveel gevraagd, je voelt je gehoord, snelle afhandeling, voelde vertrouwd, kortom alleen maar positief! Dank Chris! (en Jessica)

 • Aanbevelen? Ja
9

"Gewoon goed" zoals je het mag verwachten maar helaas niet meer vaak gebeurd.

Prima geadviseerd gedurende het gehele proces. Korte lijntjes en snelle reacties op vragen die je hebt. De huizenmarkt is in de afgelopen jaren sterk verandert waardoor we eerst moesten kopen en daarna moesten verkopen. Dat voelde erg raar.....Dit maakte ons onzeker en riep veel vragen op. De Hypotheker in Lelystad heeft ons wat dat betreft ook prima bijgestaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed advies en soepele afhandeling

Prettige benadering door alle medewerkers, goed advies en een nette afhandeling van alle zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en klantvriendelijke service

Wij hebben eerlijke uitleg ontvangen over allerlei vormen van hypotheken en alles was snel en klantvriendelijk geregeld. Kortom mochten we ooit weer advies nodig hebben is er voor ons maar 1 plek waar we naar terug gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam en daadkrachtig team, kan ik van harte aanbevelen.

Ondanks mijn bijzondere arbeidssituatie ben ik in zeer snelle tijd aan een passende hypotheek geholpen. Bij vragen heb ik altijd binnen een paar uur antwoord gekregen en obstakels in de hypotheekaanvraag worden proactief en vlug aangepakt. Communicatie verloopt zeer prettig en er wordt de tijd genomen om de hypotheek te vinden die het best past bij jouw situatie. Kortom beveel ik de Hypotheker Lelystad van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima advies goed geholpen

Chris heeft gedaan wat nodig was in mijn lastige situatie goed advies en is een goede hypotheek uit gekomen .

 • Aanbevelen? Ja
9

Korte lijntjes en snelle communicatie

Tweede keer dat we onze hypotheek hebben afgesloten bij de Hypotheker Lelystad. Beide keren erg tevreden. Korte lijntjes, ze reageren snel en zijn goed bereikbaar. Denken echt met je mee en zijn creatief in het nemen van bepaalde hordes die zich voordoen bij het afsluiten van een hypotheek.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

Iedereen denkt mee, snelle service, vriendelijke mensen. Werd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Behulpzaam als ik iets niet helemaal begreep.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele benadering met alle mogelijkheden welke mogelijk zijn

Zeer vriendelijke benadering en er wordt goed geluisterd naar mijn wensen. Fijne uitleg en zeer duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Open en constructief in woord en daad.

Komen afspraken goed na, helder advies met ruimte voor eigen invulling. Besprekingen verlopen in uitstekende sfeer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Totale ontzorging en een gedegen advies

De Hypotheker Lelystad heeft ons geholpen door ons, voorafgaand aan de huizenzoektocht, te adviseren over ons budget; bij het vinden van (nu ons nieuwe) huis door ons te adviseren over de financiële haalbaarheid; bij de aankoop van het huis door ons de beste hypotheek die bij ons paste te regelen. Een uiterst complete service waarbij alle aspecten van onze financiën werden meegenomen en waarbij ook adviezen waren over zaken die we bijvoorbeeld in een testament zouden moeten gaan aanpassen. Compleet, vriendelijk en goed meedenkend. Wat wil je nog meer?

 • Aanbevelen? Ja
9

Open eerlijk verhelderend en meedenkend

Na wat ruis op de lijn m.b.t. de aan te leveren documenten zijn we snel van start gegaan en is "alles" mogelijk. Alles wordt duidelijk en helder uitgelegd. Bedankt !

 • Aanbevelen? Ja
10

Wordt vriendelijk en met goede uitleg geholpen

Ik ben heel tevreden over de wijze waarop ik begeleid ben in het oversluiten van mijn hypotheek. Altijd vriendelijk en heel hulpvaardig te woord gestaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Een uitstekende informatievoorziening en begeleiding

Na het telefonische contact en de afspraak gemaakt voor een informatie was ook de entree zeer goed te noemen. Ik heb een begeleiding en uitleg gehad over het aangaan van een hypotheek. De tijd die voor deze uitleg werd genomen was riant. De begeleiding bij het aanleveren van de stukken voor de aanvraag was super te noemen al is het maar de kennis die geboden werd. Bij goed uitvoeren van de benodigde vragen was het zo klaar. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen en ben zeer tevreden op de voor mij geboden service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon weg top!

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid door de mensen bij de hypotheker. Ze geven je echt het gevoel dat ze je willen helpen en dat ze altijd voor je klaar staan. Ze nemen zo veel stress weg tijdens het hele koopproces en nemen ook echt de tijd om alles door te nemen en om er zeker van te zijn dat alles goed staat. De extraatjes die ze voor je doen is zeer prettig! Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bijzonder goede ervaring, ik ben zeer tevreden.

Aardige actieve behulpzame mensen. Geven goede informatie. Door een ongeval was ik niet in staat naar het kantoor te komen voor handtekeningen te zetten, maar het was toen helemaal geen bezwaar om even bij mij thuis langs te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne persoonlijke service.

Na een kennismakingsgesprek, waarin meegeleefd werd met de situatie, is alles netjes uitgezocht. Vervolgens via de mail en telefonisch goed contact gehouden. Meegedacht om het financiële plaatje zo goed mogelijk te maken voor mij persoonlijk. Opnieuw erg fijne service ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Wij zitten in de schuldhulpverlening, maar moesten onze hypotheek verlengen want die was verlopen. Niemand wilde ons helpen, want ze zagen het woord “ schuldhulpverlening “ behalve de Hypotheker! Hartstikke bedankt! Wat een topbedrijf!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een aanrader!

Goed advies gekregen van Han. Ook konden we met al onze vragen terrecht bij de assistentes Corine en Jessica. En werden goed op de hoogte gehouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, deskundig, betrokken en vriendelijk

We hebben begin 2021 onze hypotheek over kunnen sluiten, met de uitmuntende hulp van het team van de Hypotheker in Lelystad. Het contact verliep heel soepel en alle vragen en onduidelijkheden die wij hadden, werden allemaal netjes en goed afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig begeleid

Han Janssen denkt met je mee en bespreekt alle opties. Zijn advies was zeker top. Ook aan de ondersteunende dames Jessica en Corine mijn complimenten. Jessica ging actief achter zajen aan. Topteam in Lelystad. Nogmaals mijn hartelijke dank

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig gesprek met de adviseur met een uitstekend resultaat

Wij willen gaan verhuizen en voor de koop moest een goed advies gegeven worden. Dit is uitstekend gelukt waardoor wij nu uitkijken naar het moment dat ons nieuwe appartement klaar is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg behulpzaam

Bij de Hypotheker maar zeker ook de assistente,hebben mij overal mee geholpen. Zodat het hele proses voorbij simpel is verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!!

Heel goed geholpen en super snel antwoord op vragen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en vlotte afhandeling

Vanaf het begin tot het eind namen ze alles uit handen en heb ik eigenlijk weinig hoeven te doen, op het aanleveren van de documenten na natuurlijk. Erg prettige medewerkers die allemaal op de hoogte waren als je ze belt.

 • Aanbevelen? Ja

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd