Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken over het algemeen duidelijke uitleg en tijdige ondersteuning tijdens het hypotheekproces. Het team wordt beschreven als vriendelijk, deskundig en proactief in het oplossen van vragen. Veel klanten geven aan dat het advies was afgestemd op hun situatie en de communicatie continu en helder was. Kortom, de ervaring wordt gekenmerkt door professionaliteit en hoge tevredenheid.
Het contact was snel en goed, er wordt meegedacht en zaken worden voor je uit handen genomen. hele prettige gesprekken en duidelijke uitleg. Ook online en het aan (moeten) leveren van gegevens ging soepel. zeer tevreden over het gehele traject.
15 January 2026
Mirjam
Leeuwarden
De Hypotheker is duidelijk in communicatie en reageert super snel op al je vragen. Ze zijn heel behulpzaam.
14 January 2026
Max
Leeuwarden
Mijn aanvraag voor een bouw depot op mijn bestaande hypotheek voor een nieuwe keuken,was dankzij de Hypotheker snel geregeld.
1 January 2026
Henk
St.Annaparochie
Ze helpen je goed en luisteren en geven de precies juiste advisen en kijken geduldig en vakkundig met je mee en hele aardige en rechtvaardige mensen
11 December 2025
Martin
Leeuwarden
Zeer prettig geholpen door zowel Wilbert als Alexandra. Ze nemen de tijd en leggen alles zeer helder uit. Bellen kan altijd, geen vraag is teveel. Aan te bevelen, zeker als je nieuw bent op de woningmarkt.
30 November 2025
Jord Flikkema
Leeuwarden
Altijd laagdrempelig contact, nemen de tijd voor je! Hele goede samenwerking!
28 November 2025
Bente Jongejans
Leeuwarden
Er wordt heel goed gekeken naar je persoonlijke situatie. Daar wordt de juiste hypotheek bij gezocht.
27 November 2025
Martin Schaap
Harlingen
Voor een 2e koopwoning wederom advies en begeleiding gehad bij het financieren van de NW woning en alle aanvullende zaken. Wederom zeer tevreden over de professionaliteit en de service. Tevens zeer vriendelijk en betrokken.
15 November 2025
Niels
Koster
Wilbert en Johanna, Hypotheker Leeuwarden, zijn kundige mensen die goed communiceren. Een hypotheek is veel meer dan een zak geld voor een huis. Dat wordt door hun goed duidelijk.
9 November 2025
A Van der Bij
Leeuwarden
Zeer prettige contacten, ze nemen alle tijd, goede bereikbaarheid, snelle reacties op vragen. Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
24 October 2025
Harrie
Leeuwarden
Ik had wat ideeën om de verbouwing te financieren en zat wat te puzzelen op de toekomstvastheid van de financiering. Uiterst deskundig geadviseerd met een bijzonder creatieve oplossing waardoor naast de verbouwing ook de financiële lasten beter uitpakken dan ik had verwacht. Daarnaast zijn alle processen op de achtergrond fantastisch afgehandeld en uit handen genomen. Zeer tevreden met de persoonlijke benadering.
11 October 2025
Maurice
Leeuwarden
Niets dan lof voor alle hulp, goede heldere communicatie en ontzettend vriendelijk
9 October 2025
André
Leeuwarden
Mijn vriendin en ik zijn volledig ontzorgd door Wilbert van de Hypotheker te Leeuwarden. De zoektocht naar onze nieuwe woning had enkele hobbels in de weg. Daarbij was géén afspraak of telefoontje hem teveel. We voelden ons er welkom. De communicatie was eerlijk en duidelijk. Zoals ik zei Ge Wel Dig!
2 October 2025
Niels
Zie hierboven
2 October 2025
Harlingen
Wij hebben door vele jaren heen l een aantal keren gebruik gemaakt van de diensten en adviezen van dezelfde adviseur en commerciële medewerkers van De Hypotheker in Leeuwarden. Wij zijn onverminderd enthousiast over hun professionaliteit, kennis, aandacht, zorgzaamheid en betrokkenheid. Altijd geduld, altijd eerlijke advisering. Een 10 met een griffel
20 September 2025
Wânswert
Wij hebben al meerdere malen afspraken gehad bij de Hypotheker en wij ervaren het altijd al heel prettig. Je wordt gehoord en zaken worden duidelijk uitgelegd. Ook heb ik altijd het gevoel dat er ruim de tijd voor je wordt genomen.
18 September 2025
Simone
Leeuwarden
We kwamen voor informatie opnemen overwaarde. We zijn daarbij op zeer professionele manier geholpen. Er werdt mee gedacht aan oplossingen. Wat wij zeer waardeerden
Hans
Leeuwarden
Zeer goede ervaring duidelijk uitgelegd en zeer tevreden over sijbe top
Siebold Douwe
Leeuwarden
Zeer goed begeleid, duidelijk advies, goede en vlotte communicatie, en hele proces ging vlot. Zeer tevreden.
Ineke
Wier
Om een verbouwing te financieren en de woonlasten voor de toekomst in lijn te brengen met de huidige leefsituatie had ik zelf al wat scenario’s uitgewerkt. Ik kreeg echter een aantal veel slimmere constructies voorgelegd die een aanzienlijk betere uitkomst geven. Daarnaast fijn dat alle papierwerk uit handen wordt genomen. Meer dan tevreden dus.
8 September 2025
Maurice Hoeneveld
Genoeg tijd,duidelijk hulpvaardig
31 August 2025
Germ De jong
Hurdegaryp
Wilbert is prettig in de omgang. Legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor het advies. Ik heb aangegeven dat ik haast had en de hypotheek was snel geregeld. Als ik belde met vragen kon ik gelijk terecht en werd er overlegd zodat ik de juiste antwoorden kreeg. Voorlopig heb ik geen nieuwe hypotheek nodig maar als… dan ga ik zeker hier weer heen.
31 August 2025
GB
Harlingen
Zie de aanhef, dat omvat alles.
25 August 2025
Robert
Mantgum
Toen we nog in de oriëntatiefase zaten voor de aankoop van een kavel en het bouwen van een nieuwe woning, heeft de Hypotheker ons goed geadviseerd waardoor we vervolgens naar de volgende stap konden gaan; de financiering. Dit was een lang en soms ingewikkeld proces, maar dankzij de Hypotheker hebben we dit proces goed doorlopen. Ook dankzij de aanpakkersmentaliteit, waarbij er snel werd geschakeld met ons wanneer er iets moest worden geregeld. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en erg blij dat we samen met de hulp van de Hypotheker dit project in werking kunnen zetten.
18 August 2025
Jurjen & Lianne
Marrum
Ik zal al mijn vrienden,kennissen, familie adviseren naar de Hypotheker te gaan. In een woord subliem.
14 August 2025
Achter de Hoven 73