Geweldig geholpen!

Vanaf het eerste contact zijn we ontzettend goed begeleid in alle financiële stappen voor de aankoop van ons huis. Goede informatie en adviezen. Robert denkt echt met je mee. Helder proces. Al onze vragen per telefoon en mail werden heel snel opgepakt, door Robert maar ook door de collega's Saskia en Sjoerd. En uiteindelijk alles keurig binnen de tijd rond. Dat kan dus ook gewoon als je onderneemt, zoals wij ;-) Bedankt allemaal!

Ons contact met Robert Elders vonden we net zoals 5 jr. geleden, vertrouwenwekkend, reëel, professioneel, empathisch, en zeer ter zake kundig. Tijdens ons gesprek overzag hij ons totale plaatje, hij volgde ons denken en hielp ons onze eigen keuzes te maken. Beste Robert, dank daarvoor.

Goede ervaring!

We hebben goed advies gehad. Wanneer er problemen waren, werd dat snel opgelost. Ook konden we altijd bellen bij vragen of problemen! Ik raad de hypotheker bij iedereen aan!

pico bello

vakkundig, attent, betrokken, vertrouwingwekkend

Voor mijn Hypotheekaanvraag geholpen door Robert van de vestiging Tiel, zeer goed advies en zeer goed afgehandeld. De andere medewerkers van vestiging Tiel heb ik vaak telefonisch gesproken en ze hebben me altijd professioneel en zeer vriendelijk te woord gestaan hun wil ik ook graag bedanken.

Super goed geholpen

Zeer deskundig en doortastend.

Wij zijn uitermate tevreden met de geleverde diensten. De adviezen waren helder en begrijpelijk. Alles op tijd ondanks de tijdsdruk die in het aankooptraject aanwezig was.

Zorgeloos een goede hypotheek geregeld

Een voor mijn onbekend terrein maar dat was geen probleem, ze hebben me heel goed geïnformeerd en een goede hypotheek voor mij geregeld.

Vriendelijk,zakelijk en snel geholpen bij het verkrijgen van een passende hypotheek.

Op passende manier geholpen door het team van De Hypotheker in Tiel

Helder & duidelijk advies

De mensen van de hypotheker in Tiel hebben ons goed geholpen. Fijne ervaring.

Opnieuw goede en vriendelijke advisering!

Robert Elders begrijpt snel wat de vraag is, denkt goed mee over mogelijkheden, heeft voor een gesprek al veel uitgezocht, waarschuwt voor eventuele risico's, heeft oog voor het totale financiële plaatje en is altijd beschikbaar voor vragen.

Je kijgt hier volledige uitleg en heb je dan toch nog vragen, dan worden die beantwoordt. Je krijgt het gevoel dat je er toe doet als klant. Dit vinden wij een grote plus.

Super snelle goed geadviseerde hypotheek-ervaring

I.v.m. met haast, welke geboden was bij de aanschaf van onze nieuwbouw woning, bij de Hypotheker Tiel terecht gekomen omdat 2 banken deze snelle service niet konden/wilden bieden.

Deskundig en op maat advies

Zeer deskundige hypotheekadviseur met oog voor de persoonlijke context van de klant. Is flexibel, oplossingsgericht, reageert snel en denkt mee.

Betrokken hypotheekadviseur

Het hele traject van de hypotheekaanvraag verliep snel en prettig. Alle zorg werd door de Hypotheker uit handen genomen. Fijn contact en persoonlijke benadering.

Betrokken en meedenkend

Goede ervaring gehad. Goed geholpen en advies. Bij komen tot een advies had wel wat meer in overleg de financiers besproken kunnen worden.

Goed. Snelle service

Zeer positieve ervaring, servicegericht en deskundig

Door zowel de adviseur als alle andere medewerkers waarmee ik in contact ben geweest ben ik zeer goed geholpen met het omzetten van de huidige hypotheek op mijn naam. Proactief handelen, goede opvolging en snel schakelen waar nodig maakt dat ik alleen maar kan zeggen dat ik iedereen dankbaar ben voor de uitstekend verleende en vriendelijke service!

Super, 10+

Heel erg goed geholpen door Robert. Hij luistert, denkt mee en probeert dan de beste hypotheek voor je te regelen. Onze ervaring met Robert is, geen moeite is hem teveel en het lukt hem ook nog eens om aan je wensen tegemoet te komen!

Open, eerlijk, sociaal, eigen, warm.

Een transparante en nette omgangsvorm. Zeer klantgericht denken. Ontzorgen. Ontvangst met "thuisgevoel" Geen lijken in de kast. Er wordt voor je "gevlogen"

Vriendelijk en professioneel

Fijne gesprekken gehad. Adviseur probeerde het lekker luchtig te houden. Zelf niks hoeven regelen behalve benodigde documenten.

Met name Saskia en Sjoerd hebben een goede service verleend.

Het was een lange aanvraag, februari gestart en goedgekeurd op 25-06-2019. Het is volgens ons inziens aan de assistenten Saskia en Sjoerd te danken dat het uiteindelijk de laatste weken voorspoedig is afgehandeld!

Een goede en hele uitgebreide service.

Met Robert zijn we alle benodigdheden aan stukken nagegaan en op alle vragen hebben wij een goede uitleg gehad. Robert hield rekening met het feit dat we als kopers leken zijn en zeker als het gaat om de complexiteit van de hypotheek die wij hebben aangevraagd. Hij heeft op een creatieve wijze onze hele wensenlijst vervult.

Duidelijk , helder , meedenkend , oplossingsgericht.

De samenwerking met de Hypotheker is zeer goed verlopen. Zelfs toen er een adviseur uitviel werd het moeiteloos en zonder problemen overgenomen en voortgezet. Daarbij werd er altijd geluisterd en meegedacht om tot een gewenst resultaat te komen. Dank voor alles !

Oude Haven 75

4001 LZ Tiel

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.