4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt tijd voor je gemaakt. En je wordt van elke stap op de hoogte gehouden, erg fijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zaten in een lastige situatie waarin een financieel totaalplaatje opgemaakt moest worden van een duaal inkomen waarin een gedeelte uit dienstbetrekking, een gedeelte winst uit onderneming en een gedeelte uit inkomsten uit het buitenland bestond. Daarnaast zaten we midden in de kerstperiode waarin veel instanties (waaronder onze werkgevers) gesloten waren. De Heer Arkema heeft alles tot in de puntjes verzorgd, meerdere malen naar het buitenland getelefoneerd, en keer op keer met alle geduld en enthousiasme uitgelegd hoe de stand van zaken was. Voor ons jonge starters die voor het eerst in hun leven een financiering aanvraagden, is de heer Arkema van onschatbare waarde geweest doordat hij ons op sublieme wijze telkens de noodzaak liet inzien zonder daarbij onnodig druk te leggen en stress te leveren. Hij heeft ons met een veilig gevoel een Hypotheek af laten sluiten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn goed geholpen alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn aanvraag t.a.v. verhoging/aanpassing hypotheek is correct en op een snelle wijze afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De bemiddelingskosten zijn niet laag, maar je krijgt goed advies waardoor je maandlasten weer lager worden. Bovendien regelen ze alles snel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De Hypotheker in Enschede staat wat mij betreft voor persoonlijke, snelle en goede dienstverlening. Op elke vraag heel snel een antwoord en echt het gevoel dat ze er voor je zijn. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de vele tegenslagen bij diverse geldverstrekkers hebben de medewerkers toch al hun energie ingezet om een hypotheek te regelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, accuraat, meedenkend. Heeft mij een goed gevoel over de hypotheek gegeven. Fijn, bedankt

Goede service en advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg tevreden, ze zijn goed bereikbaar, en denken met je mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn uitstekend en zeer snel geholpen door Esther en Daniël. Zeer vriendelijke mensen,en vragen worden direct beantwoord. Zeker aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking, snelle gang van zaken, duidelijk en overzichtelijk, snel antwoord bij vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, integer en uiterst correct. Met een flinke dosis vriendelijkheid maken ze het traject “hypotheken” een stuk leuker. Een nieuwe woning kopen moet leuk zijn, er zijn zoveel hypotheekvormen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij de Hypotheker in Enschede weten ze daar raad mee en zoeken ze “customer-made” voor jou de beste hypotheek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer duidelijke uitleg gekregen over hypotheken, of het huis wat ik wilde wel betaalbaar was voor mij, geen poespas, ze denken goed met je mee. Vooral voor een leek zoals ik. Niet echt goedkoop maar ze doen dan ook wel alles voor je. Ik heb het als ZEER PRETTIG ervaren. Ook zeer aardige, vriendelijke mensen. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles ging erg snel, we hoefde zelf bijna niets te doen. Alles werd goed en snel geregeld!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Is just really nice service! I am really happy by letting de hypotheker take care of our morgage! I will definitely recommend it to anyone who is willing to buy a property!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel erg tevreden, van het begin tot eind prima begeleid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had totaal geen ervaring met het kopen van een huis en wist niet wat te doen. De Hypotheker heeft mij door het hele proces gesleept en alle vragen beantwoord. Ik heb niet 1x ervaren dat zij dit als teveel ervoeren en hun service is werkelijk een 10. Mailtjes werden snel beantwoord, telefonisch contact was prettig en ook wanneer ik(zonder afspraak) langs kwam, was de service goed. Voor een eventuele volgende hypotheek aanvraag zou ik weer naar de Hypotheker gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg goed en snel geholpen door de Hypotheker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima verlopen. Hartelijke consulent. Leuke receptioniste d.w.z. Janine. Haar collega receptioniste was een zuurpruim. Heb een aantal keren docu's gebracht, maar haar gezicht stond op onweer. niet leuk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer snel en goed geholpen door Henk en Janine, wist meteen waar ik aan toe was en wat de mogelijkheden voor mij waren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het begin af aan zijn we heel erg goed geholpen en geadviseerd bij het krijgen van ons droomhuis. Als je ineens in de wereld duikt van een huis kopen komt er veel op je af en de wettelijke teksten vliegen je om de oren. De Hypotheker nam ons heel veel uit handen, waardoor wij ons konden focussen op het plezier van het kopen van een huis.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen van de hypotheker. Vooral in mijn situatie waar ineens heel erg veel haast mee gemoeid was. Vriendelijke en proffesionele mensen en ruime openingstijden. Ik raad het iedereen aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en eerlijke voorlichting. Daarna wordt je prima op de hoogte gehouden via "Mijn hypotheker". Verder is er altijd contact mogelijk met je adviseur. Een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooraf een goede duidelijke informatie gekregen over de aanwezige mogelijkheden voor ons. Na de keuze en het advies van de adviseur zijn de zaken goed geregeld. Met name "Mijn hypotheker" was een prettig communicatiemiddel. Bedankt!

Kuipersdijk 18

7512 CH Enschede

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.