Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Deskundig, duidelijk en pakket op maat. Uiterst tevreden al ruim 10 jaar!

Geweldig wat de Hypotheker Enschede heeft gedaan om mijn hypotheek rond te krijgen.

Het heeft door omstandigheden lang geduurd, maar Damien heeft door zijn kennissen en vasthoudendheid toch alles voor elkaar gekregen.

Snelle en adequate hypotheek verstrekking

Duidelijke, betrouwbare informatie, met goedkope en flexibele hypotheek.

Een betrokken ontzorger voor hypotheekaanvragen

De Hypotheker heeft mij in veel aspecten ontzorgd wat betreft de hypotheekwijziging. Er zijn veel dingen waar wij klanten geen verstand van hebben en hierbij zijn ze erg betrokken en behulpzaam. Je hoeft eigenlijk alleen maar wat bestanden aan te leveren die zij niet (kunnen) hebben en verder nemen ze alles uit handen wat echt heel fijn is! Kwalitatief goede dienstverlening.

Heel prettig

Communicatie verloopt vlot, reageren snel

Snel en prima geregeld

Prima voorbereid en uitgelegd.

Super goed, snel en vriendelijk geholpen!

Vanaf het adviesgesprek hadden wij er al een goed gevoel bij en dat is tot en met de aankoop van onze woning zo gebleven. De communicatie is snel maar vooral heel vriendelijk. Onze hypotheekadviseur was altijd bereid onze vragen te beantwoorden en dacht heel goed met ons mee.

Goed geholpen met het afsluiten van onze hypotheek

Wij zijn goed geholpen met het regelen van onze hypotheek en de zaken die daarbij horen. Als wij vragen hadden konden wij deze direct stellen en kregen wij, in de meeste gevallen, dezelfde dag nog antwoord. Alles is ons duidelijk uitgelegd zodat alles goed begrijpbaar is (niet in allemaal moeilijke woorden, maar gewoon zoals het is, en niet anders) en wij zijn goed op de hoogte gehouden van welke stappen er genomen worden.

Goed maatwerkadvies en adequate afhandeling

Prima persoonlijk adviesgesprekken en daarna vlotte en adequate afhandeling van het proces om te komen tot een aangepaste hypotheek. Zorgvuldige en snelle uitvraag van alle benodigde stukken.

Ondangs de corona werden wij zo goed en correct geholpen

Onze ervaring in deze moeilijke tijd werden wij altijd te woord gestaan en zeer correct. er werd tijd aan je besteed er was geen druk ondanks de afstand van 150 die men ook aanhielt. Wij zijn zeer tevreden

Top service

Wij zijn erg goed geholpen door alle medewerkers bij de Hypotheker. Onze dank hiervoor.

Wij zijn perfect en heel vriendelijk geholpen voor onze nieuwe hypotheek.

Mijn ervaring met de hypotheker is zeer prettig verlopen. Ze hebben ons de aandacht gegeven en geholpen met de beste hypotheek wat bij ons past.

Geweldig content met Damien en Katja

Superservice, staan altijd voor je klaar. Niet alleen tussen 9u en 17u. Reageren snel op vragen, zijn duidelijk en je kunt altijd bij ze terecht.

Mooie ervaring

Mooie ervaring éérst keer een huis kopen. Er was geen tijd verspillen gewoon hard werken erg behulpzaam mensen die graag die klant wil helpen. Super erg tevreden.

de contacten waren zeer goed en bijzonder snel

jullie hebben ons geweldig geholpen

Geweldige service

Meteen vanaf het begin voelden wij een klik met de hypotheekadviseur. Alles is vlot verlopen en het team heeft een zeer prettige en professionele houding. Zeker een aanrader!

in één woord zelfs: Super!

klantvriendelijk, goede uitleg en communicatie, Speelt in op de wensen van de klant.

Prima geregeld.

Goed contact en vriendelijke mensen

Super goed

Erg goed geholpen, alles voor mij uitgezocht, dit kon echt niet beter. Super tevreden

Super eerlijk, aardige mensen

Super ervaring gehad. Mega goed geholpen. En door het hele traject heen. Echt super blij!!

Uitgebreide hulp en succesvolle uitkomst met een moeilijke casus

Een fijne ondersteuning, grotendeels digitaal gegaan en toch voelde het persoonlijk aan. Doordat we een moeilijke casus hadden, omdat een van de twee aankopers nog in het buitenland verbleef toen we het huis kochten, leek het er eerst op dat het niet direct ging lukken. Met uitgebreide hulp zijn toch de juiste documenten op tijd afgeleverd, waardoor er een passende en ook nog eens gunstige hypotheek is afgeleverd.

Het was een erg fijne samenwerking

Korte lijnen, Snel antwoord en duidelijke uitleg!

Zeer vriendelijke, proffesionele en duidelijke hypotheekbemiddeling

Ons contact met de hypoteker, de adviseur en de commercieel assistent was vriendelijk en zeer duidelijk. Onze hypotheek was uiteindelijk zeer snel rond en zonder enige twijfel ondertekend.

Prima advies en accurate / snelle behandeling. Persoonlijk zou ik het de volgende keer echter zelf doen (denk achteraf dat ik het zelf ook had kunnen regelen, zonder tussenpersoon). Dit doet echter niet af aan het feit dat men mij prima geholpen heeft.

Persoonlijk

Het contact is persoonlijk, doordacht en persoonlijk. Wanneer jij een vraag hebt, dan staan zij voor je klaar!

Kuipersdijk 18

7512 CH Enschede

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.