Erg goed. We hebben een duidelijk uitleg gehad, het contact per (voornamelijk mail) verliep goed en snel. Als iets niet helemaal duidelijk was kregen we altijd een duidelijk uitleg.

Fantastisch!

Na een prettig online oriënterend gesprek over eventueel oversluiten met Henk Arkema heeft hij e.e.a. voor ons uitgezocht. Henk kwam met een voor ons zeer aantrekkelijk rente aanbod. Dankzij de geweldige inzet van Henk en Jeanine konden we vlak voor Kerst al naar de notaris. Wij zijn zeer tevreden over hun service!

Prettig en duidelijk!

We hebben een zeer prettig gesprek gehad op het kantoor in Enschede, ondanks de corona maatregelingen. Er werd mee gedacht en samen zijn we tot een goed en passend resultaat gekomen.

Fijne hulp bij administratieve rompslomp

Huis verkopen, appartement gekocht, hypotheek regelen. Wat een gedoe! Zo blij met de hulp van Damian. Hij had altijd tijd om mijn vragen te beantwoorden. En ook slim advies omdat er ineens een erfenis mijn kant op kwam.

Goed!

Wij hebben de dienstverlening als prettig en persoonlijk ervaren.

Behulpzaam, duidelijk en prettig gesprek

De hypotheker heeft ons vanaf het eerste gesprek door het gehele proces geleid. Een duidelijke uitleg met een goed advies.

Goede afhandeling

Goede afhandeling. Alleen de adviseur zelf is minder goed bereikbaar en belt soms laat terug. Assistentie was heel goed en snel door de telefonistes/ assistentes

Alles is snel, vakkundig en top voor ons geregeld!

Edwin weet door het stellen van de juiste vragen al snel wat voor jou als klant de beste maatwerkoplossing is. Bij het kopen van een huis komen er al genoeg zaken op je af waar je een beslissing over moet nemen. Dan is het fijn dat je er op kan vertrouwen dat je je geen enkele zorgen hoeft te maken over de financiële afhandeling. De hele organisatie van De Hypotheker 'staat als een huis'. Janine heeft ons begeleid met de administratieve afhandeling en dit perfect voor ons geregeld!

Uitstekend geholpen

Als ik er zo weer voor zal staan ga ok er zo weer heen en als het kan zou ik anderen ook aan bevelen bedankt voor alles

Goede en behulpzame afhandeling van hypotheek aanvraag

Zeer positieve ervaring gehad met betrekking tot onze hypotheek aanvraag. Allereerst een vrijblijvend oriëntatie gesprek gehad. Op basis hiervan een aantal maanden besloten om verder te gaan via de hypotheker door het ruime aanbod en de goede manier van informatie verstrekking tijdens het oriëntatie gesprek. Tijdens de aanvraag hebben we de hulp en het advies gekregen wat voor ons nodig was om de juiste keuzes te maken. Er werd goed meegedacht met betrekking tot de meest voordelige opties alsook werd er in de gaten gehouden of het ons lukte met het verstrekken van de benodigde documenten.

Betrokken.

Erg betrokken en snel handelen.

Duidelijk en prettig

Er was duidelijke uitleg, als je het niet snapte werd het nog een keer uitgelegd. prettige en open communicatie, laagdrempelig te bereiken.

Meedenkend, snelle en duidelijke reactie en antwoorden op vragen

Wij wilden in eerste instantie alleen een advies over de renteherziening etc. Damien heeft meegedacht en gekeken naar andere opties, waar wij helemaal niet bij stil hebben gestaan en zijn hier erg blij mee. Ook de dames waren erg behulpzaam en stonden open voor vragen, met name voor het papierwerk en documenten, top.

Degelijk en professioneel advies en hulp!

Voor de 2e keer een hypotheek bij de "Hypotheker" afgesloten en weer naar tevredenheid behandeld. Top zoals ik op de hoogte werd gehouden over de ontwikkelingen t.a.v. de hypotheekaanvraag.

Snel en professioneel advies

We zijn snel en vakkundig geholpen door Edwin Leppen. Het is duidelijk dat hij weet waarover hij praat.

Uitstekend geholpen

Prettige sfeer, behulpzaam en snel schakelen bij verandering. Begrijpelijke uitleg. Kortom een aanrader.

Goed geholpen, snel en accuraat

Halverwege september ben ik op gesprek geweest bij de Hypotheker Enschede , we hebben samen een plan opgestart. Door de geoede samenwerking met zowel de hypotheek verstrekker, taxateur en notaris hebben we binnen een maand onze hypotheek kunnen oversluiten en onze verbouwing kunnen financieren. iedereen hartelijk dank.

Ik ben zeer goed geadviseerd en op een positieve vriendelijke manier

Ik ben zeer goed geholpen en heb me geen enkel moment een dummy gevoeld omdat ik opnieuw naar hetzelfde vroeg. Voor mij is dit geen dagelijkse kost.

Professionele en zeer klantvriendelijke begeleiding,

Na een oriëntatiegesprek in januari kon ik enkele maanden later na aankoop van een woning snel terecht voor een adviesgesprek. Henk Arkema heb ik ervaren als vriendelijk, toegankelijk en met ruime ervaring en kennis in hypotheken. Na aanleveren van documenten (gemakkelijk in online omgeving) volgde snel verdere uitwerking, duidelijk hypotheekadvies en afhandeling. Als ik een tip zou moeten geven was voor mij - als starter&leek waar het gaat om hypotheken - het tempo in uitleg en stappen soms ietwat te hoog, wat ongemerkt een gehaaste indruk kan geven. Iets meer rust in de (telefonische) gesprekken zou ik prettiger hebben gevonden. Desondanks dik in orde en prettige dienstverlening ervaren met goede bereikbaarheid zeker als pluspunt!

Bij vragen wordt je goed te woord gestaan

gewoon goede service

Fantastisch

Wij hebben onze hypotheek geregeld met Henk Arkema en Janine Smit. Ontzettend goede ervaring mee gehad. Mijn partner is Engelstalig en daarom hadden wij alleen maar face to face afspraken. Er werd veel moeite gedaan om elkaar te begrijpen, wordt goed met je meegedacht en ze zijn altijd bereikbaar. Ze nemen veel tijd voor je! Toegankelijke gesprekken gehad, met veel humor maar nog steeds serieus en professioneel. Elke keer dat we een afspraak hadden gingen wij met een fijn en gerustgesteld gevoel weer naar huis. Ik kan iedereen aanbevelen bij de Hypotheker in Enschede.

De Hypotheker is altijd erg persoonlijk geweest

De Hypotheker heeft echt gekeken naar wat voor mij wenselijk is, keurig alles nagelopen met mij en gedurende het traject ook contact gehouden. Top service!

smooth and supportive process

Our experience was really smooth. We almost didn't face any problem. Our mortgage advisor Damien and commercial assistant Katja helped us a lot. This process could be painful for us without their help. They explained us every steps with patience and answered all the emails/questions very quickly. They had focused on to solve the problems (if exists any) and had informed us about all the progress and we felt their support every steps.

Duidelijk en snel geregeld

Goed en duidelijk advies, op vragen en antwoorden vrijwel direct een reactie. Aandacht voor alle mogelijkheden!

Goede, adequate hulp

Er was zeer prettig overleg. Ook het videobellen was prima. Er is steeds uitgelegd wat werd bedoeld door de hypotheekverstrekker. Ook toen ik benieuwd was naar mogelijkheden tot koop van mijn huis door mijn zoon, is daar meelevend op gereageerd. Top!

Kuipersdijk 18

7512 CH Enschede

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.