Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Op 1-10-2021 ben ik langs Telgefixt geweest om op te vragen wat de kosten zouden zijn voor het repareren van de voorzijde en achterzijde van mijn telefoon. Voor het opstellen van de proforma werd er €20,- in rekening gebracht en dit bedrag zou ik terug krijgen als ik de reparatie bij Telgefixt zou laten uitvoeren. Ik ben hiermee akkoord gegaan, omdat ik in de veronderstelling was dat het om originele Apple onderdelen ging. Nadat ik thuis was heb ik het e.e.a. opgezocht en het blijkt dat Telgefixt geen originele Apple onderdelen gebruikt, terwijl dit wel op hun etalage wordt beweerd. Ik ben terug gegaan naar de winkel om mijn verhaal te doen en heb Telgefixt verzocht om mijn aanbetaalde bedrag a €20,- terug te geven. Aangezien zij geen originele onderdelen gebruiken en ik dan liever de reparatie bij Apple laat uitvoeren. De eigenaar heeft aangegeven dat hij niks voor mij kan betekenen en dat ik vooraf moest navragen of het om originele onderdelen gaat. Ik ben zeer ontevreden over de service van Telgefixt en raad andere aan om goed onderzoek te doen om zulke situaties te voorkomen.
Kwaliteit
Vakmanschap/Deskundigheid