Indien nodig: een volgende keer weer Spek
Snel en keurig opgelost
Voor de rest goed geholpen
goed geholpen
totale bedrijf is top.
Reparatie snel verricht na goede diagnose en de benodigde onderdelen al meegenomen.
Een vriendelijke en deskundige monteur. Ben heel content met de snelle service
Snelle reactie, goed overleg, zorgvuldig ivm corona richtlijnen, snel gerepareerd
Eerlijk advies
Kers Elektro komt afspraken na. Prima op tijd. Snelle service. Denkt goed mee.
Wasmachine stuk. Na melding de volgende dag bezoek van de monteur. Deze had kennis van zaken en kon het defecte onderdeel gelijk vernieuwen.
Onze vaatwasser had kuren. Digitaal aangegeven en de volgende dag al bezoek aan huis. Met een half uur gemaakt, want reparatieset aanwezig in de bus. Prima met zeer redelijke kosten.
De monteur maakt de reparatie altijd netjes. Als het niet meer rendabel is wordt het ook gezegd. Echt super
Als je belt komen monteur altijd snel. Nette monteurs die het goed probeer te reparen netjes overlegt en ook eerlijk aangeeft als het niet meer handig is om te repareren
De monteur was er op de afgesproken tijd. De reparaties zijn goed en adequaat gedaan. Alles kon meteen geregeld/gerepareerd worden, want de monteur had de onderdelen bij zich.
binnen half uur was wasmachine herstelt.
Zie bovenstaande conclusie
Snelle service and creatief in het oplossen van de stroring.
Snelle reactie en gedegen advies
Kort na mijn storing melding was de monteur al ter plaatse. "Een grote schoonmaak van het apparaat" was het advies. Precies uitgelegd wat we moesten doen. Monteur wilde het ook zelf doen. Ik noemde dat met zijn duidelijke uitleg het moest lukken. Afgelopen zaterdag heeft mijn man het gedaan. Ik heb echter de wasdroger nog niet gebruikt (was net klaar met de was voor 2 personen haha)
Via website aangemeld, snelle reactie, snel gerepareerd tegen een redelijke prijs. Kortom zeer tevreden.
Snelle en vakkundige reparatie
Het is niet mijn eerste reparatie ervaring met Kers, en ik vind het prettig dat ze niet als uitgangspunt het vervangen voor nieuw hebben, maar eerst proberen te repareren. dit scheelt toch behoorlijk in de kosten. Erg tevreden!
snelle en goede service. vriendelijke monteur, neemt de tijd om je dingen uit te leggen. top
Ik ben snel en prettig geholpen.
Veldweg 8
8181 LR Heerde
Kers Elektro Reparatie Service BV te Heerde repareert alle soorten en merken witgoed, keukeninbouwapparatuur en koffiemachines.