Ik ben heel vriendelijk geholpen en daarnaast het allerbelangrijkste heel professioneel. De klant staat steeds centraal en ik heb gemerkt dat ze er alles aan doen om met de klant mee te denken. Mijn schoenen zijn een verademing voor mijn voeten.
Goede ontvangst. netjes op tijd en afspraak prima verlopen. Duidelijke uitleg.
nvt
Ik ben al vele jaren een tevreden klant Prima ervaring ,ik ben zeer tevreden met deze schoenmaker. Snelle service duidelijke communicatie en klant vriendelijk.
Mijn dochter heeft veel baat gehad bij aangepast schoeisel en steunzolen. Tevreden over het feit dat Rameaux aanwezig was bij gesprek Antoniusziekenhuis om een inschatting te maken of aangepast schoeisel nog noodzakelijk was. Vriendelijke, duidelijke service.
Ik heb twee paar schoenen van Rameau weerop ik redelijk kan lopen. Geheel pijnvrij, dat lukt nooit. Het is ook afhankelijk van de dag. Soms gaat het echt goed, soms is 'de koek op' binnen enkele kilometers. Over deze schoen ben ik redelijk tevreden. Het derde paar is verhoogd, om enkel/onderbeen te corrigeren, wat alleen lukt met flinke pijnklachten, dus eigenlijk niet. Wandelen is geen pretje, de lol vergaat je binnen vijf minuten. Mijn fout is, dat ik nog geen afspraak heb gemaakt om er nog eens naar te kijken. Rameau is aan te bevelen, wanneer je zelf heel erg duidelijk bent en na meerdere keren proberen en proberen en ....
Word altijd vriendelijk geholpen
Plezierig klantvriendelijk ben heel tevreden met het eind resultaat kom heel graag weer de volgende keer terug
bijna perfect behalve de rekening.. goede kwaliteit en service.
Afhalen zou wat gestructureerder kunnen. Als je afspreekt dat je ze die ochtend komt halen Moeten ze ook klaar liggen. Met evt. De factuur.
Vriendelijke bejegening
correct vakkundig
Roel levert humorvolle en begripvolle service. Zeer uitnodigend , kortom: aangenaam contact, respectvol en moedgevend.
Als altijd perfect.
Snelle actie
ik ben prima correct geholpen .
Ben tot nu tot zeer content met mijn aangepaste schoenen. Het wel bijzonder dat ze vanaf het begin direct goed zitten.
vriendelijk.behulpzaam
Voor de eerste keer naar Rameau voor mijn dochter( 14 jaar). We werden bij binnenkomst niet begroet en ontvangen door een werknemer. We gingen maar plaats nemen aan de tafel in de winkel. We hebben 10 min gewacht totdat een mevrouw plaats nam achter de balie en ons vroeg of we een afspraak hadden. Ja en vervolgens weer 10 min gewacht totdat ze meldde dat we aan de beurt waren. De meneer wie ons hielp was wel vriendelijk. Na 2 weken kon mijn dochter haar zooltjes ophalen en weer hetzelfde verhaal; geen ontvangst en weer min 10 min wachten. Mevrouw welke de balie werkzaamheden deed keek niet op of om.. Geen vriendelijke klandizie en dat terwijl je niet voor een kleine aankoop naar de winkel komt.
Geachte mevrouw Hillie, Dank voor het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat u hierover teleurgesteld bent. Het maakt ons er weer van bewust dat het belangrijk is dat je als cliënt gezien wordt! Ook voor ons geldt dat we alles moeten doen zodat onze cliënt tevreden de deur uitgaat! Dit is een goede reminder voor ons team. Met vriendelijke groet, Team Rameau
Mijn ervaringen zijn heel erg goed!! Ze staan altijd klaar om welke aanpassingen er ook nodig zijn uit te voeren.
Om met de woorden van Jan van Setten te spreken, waar worden mensen op beoordeeld? Intenties of gedrag? Waaruit blijkt dat de leverancier om mij geeft als klant? Of is de relatie toch meer op commerciële leest geschoeid? Kleine reparatie van schoenen is stevig aan de prijs. een vorm van gratis reparatie ais instrument voor goodwill wordt sterk aanbevolen!! De pedicure verdient alle lof! Inspanning voor relatiebehoud is een aandachtspunt.
ondanks corona-beperkingen ben ik zeer tevreden over de behandeling en het eindresultaat!!
mijn schoonzus is zeer tevreden over haar schoenen. Echter is het voor de behandelaar soms handig eerst te invormeren bij de begeleider en deze zeker te negeren, ocer hoe de client is, qua geestelijk en lichamelijke toestand.
de juiste keuze voor goed advies en kwalteit
Zitten als gegoten, aangetrokken en nooit meer uit gedaan
Simmerdyk 12
8601ZP Sneek
Wij staan iedere dag klaar om met ons multidisciplinair geschoolde team u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening diabetes en reuma. In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!