Deskundig geholpen, keus genoeg, vriendelijke medewerkers met een luisterend oor en daarom raad ik Rameau aan
Mijn ervaring is positief bij het opmeten van mijn aangepaste schoenen. Er wordt door de firma geen genoegen genomen met prutswerk. Na veel hindernissen kon ik met mijn schoenen toch goed en vrij stappen zonder pijn en knelpunten. Bravo!!!
Op basis van mijn klacht kreeg ik uitleg wat de problematiek was en hoe die te verhelpen. Toegelicht aan de hand van een skelet van het onderbeen. Dat was verhelderend. En het helpt!
Professioneel, hartelijk en prima geholpen. Dat is al een aantal jaren het geval.
X
Is goed
Ik was verrast door de wijze waarom Onderzoek werd gedaan en de professionaliteit! De sfeervols vriendelijk, behulpzaam en er werd goed geluisterd! Beter kan niet!!!
Ik hen zeer goede ervaring met Rameau schoenen. Super service
Goed geholpen ,goed pasvorm en een een mooi paar
Prima uitleg goede begeleiding. Fijn contact.
Nu heb ik eindelijk schoenen En ze lopen heerlijk .
Al jaren kom ik bij Rameau. Ik beveel deze ook aan bij anderen. Ze hebben een goede naam en komen afspraken altijd na. Bij vragen word je vriendelijk te woord gestaan.
Voldoet goed.moest wel wennen.soms een beetje onstabiel.
Mijn steunzolen zijn voor mij onmisbaar
Ben heel tevreden over de benadering en het afleveren van de schoenen
Er is voldoende tijd en aandacht. De mensen zijn aardig. De schoenen zijn prachtig.
Heb in januari al betaald voor mijn orthopedische schoenen. Nu, 24 juni, nog steeds geen schoenen waar ik mee kan lopen. Eerste paar was niet goed. Procedure duurt erg lang Zijn wel heel vriendelijk, dat is het probleem niet. Maar lekker lopen kan ik dus nog steeds niet
Ben zeer tevreden over het aanmeten van mijn steunzolen en naderhand erg fijn geholpen met het uitzoeken van mijn schoenen. En het mooiste is... ik was heel snel van mijn hielspoorklachten af. Top!!
Prima!
Prettige samenwerking en contact
Prettig
het 2 paar zit redelijk goed maar het 1ste paar totaal niet, nu zou het 1ste paar worden vermaakt, maar ik ben niet van plan als ze niet naar mijn zin zijn om ze dan ook te nemen! daar zijn ze te duur voor, dus ik hoop dat ze als ze klaar zijn naar mijn zin zullen zijn.
Simmerdyk 12
8601ZP Sneek
Wij staan iedere dag klaar om met ons multidisciplinair geschoolde team u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening diabetes en reuma. In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!