Telefonisch afspraak gemaakt vriendelijk en snel geholpen. Bij aanmeten en ophalen alles perfect geregeld. Ik raad iedereen aan om hierheen te gaan met voet kla heen.
Zie mail
wordt altijd vriendelijk en goed geholpen
wij vonden het deze keer goed de schoenen zijn goed de bediening netjes en beleeft
wordt vriendelijk behandeld en de service is prima
Zijn tevreden maar de tenen blijven pijn doen. Volgens huisarts niets aan te doen.
Ben prima geholpen.
Prima, en goed advies
prima ben blij met de schoenen
Fijn geholpen. De keuze vond ik wel wat beperkt. Maar de schoenen die ik nu heb zitten erg fijn.
Ik kom er al vele jaren voor het aanmeten en vervaardigen van mijn orthopedische schoenen. Je mag zelf het leer uitzoeken en model
Schoenen aangepast en zolen erbij. Allebei heel fijn gedaan. Loop nu goed
Goede ontvangst en behandeling.
willen niet of nauwelijks reageren op klacht. wordt afgewimpeld in jan. 2021 al eigen bijdrage van 124,00 euro betaald, na lang traject tot aan december aan toe, uiteindelijk resultaat: geen schoenen waar ik op kan lopen. reactie Rameau; wij hebben ze gemaakt zoals opdrachtgever (lees: medisch specialist) heeft aangegeven. Dat ik er niets mee kan is gewoon dikke pech. Wilde gesprek met eindverantwoordelijke, mevr. Rameau. Echter deze verschuilt zich, wil niet praten, wimpelt zaken af. Gaat al direct uit van geschil zonder te luisteren naar client. Wel heb ik 124,00 euro betaald, is er bij de zorgverzekering gedeclareerd door Rameau (2x!) en heb ik GEEN SCHOENEN!!!!
Rameau Voetzorg en Schoenmode bejegent haar cliënten met respect en betreurt dat het behandelplan van de voorschrijvend arts bij u niet tot het gewenste resultaat heeft geleid. In deze casus zijn verschillende oplossingen aangeboden. Uit coulance bent u inmiddels financieel tegemoet gekomen. Rameau Voetzorg en Schoenmode staat open voor overleg.
Zie boven, Ik ben zeer tevreden over Rameau
Professioneel, zowel behandelaar als winkelmedewerker.
Schoenen zitten goed kan weer stuk beter lopen
Bij aanpassing van krijgen nieuwe schoenen duurt wachttijd te lang voor kleine ingreep
goede aanmeting werkschoen goede pedicure
wij kunnen nu weer ons pad vervolgen wat het lopen betreft.
nvt
Mijn zoon,die een beperking heeft, kreeg een aantal weken geleden orthopedische schoenen .Hij werd in het aanmeet- en pasproces goed geholpen ben begeleid.
Erg tevreden
vriendelijk personeel, prima behandeling en informatie
Simmerdyk 12
8601ZP Sneek
Wij staan iedere dag klaar om met ons multidisciplinair geschoolde team u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening diabetes en reuma. In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!