Klantvriendelijk
Uitstekende zorg; fijn dat het in Groningen kan.
De schoenmakers gaan door tot de schoenen perfect passen. Dat je 100% loopcomfort hebt,
Altijd in voor een mooie schoen, wat ik graag wil.
Van afspraak tot nieuwe schoenen is alles heel goed gegaan.
Ik kwam bij Rameau met rugklachten en pijn in mijn nek en schouders. Na onderzoek bleek dat mijn ene been langer was dan het andere, waardoor mijn bekken scheef stond en ik een verkeerde houding aannam. Sinds ik dagelijks mijn steunzolen draag, zijn de klachten volledig verdwenen.
Prima geholpen, aardige medewerkers, volledige informatie en adviezen gekregen
De mensen die bij Rameau werken zijn altijd vriendelijk en helpen op prettige manier. Zelf woon ik in Emmeloord, heel fijn dat 1x in de 14 dagen Rameau in het Anthonius aanwezig is, waardoor ik niet telkens naar Sneek hoef. Een keer moest er iets aan de schoenen gedaan worden op de werkplaats in Sneek. Paar dagen later kreeg ik bericht dat de schoenen klaar waren en dat ze meegestuurd werden met de auto van Anthonius en dat ik ze in Anthonius Emmeloord op kon halen. Dat is toch goede service/meedenken.
Voldoende aandacht door een ervaringsdeskundige.
Zeer prettige behandeling met vakbekwame en vriendelijke medewerkers.
Ook bij de controle na zes weken werd echt alles besproken en ook weer goed gecontroleerd
Prima ervaring. Fijne schoenen. Minpunt de lange wachttijd totdat je op een afspraak kunt kom9en
Men neemt uitgebreid de tijd voor je en voelt aan wat de problemen zijn
vlot klaar geen wachttijden
Men luistert naar de klant, geeft goed advies en blijven bezig om bij het product naar best oplossingen te zoeken.
Mam spore doświadczenie jeśli chodzi o spotkania z tą firmą i z ludźmi pracującymi w tej firmie są bardzo profesjonalni a przede wszystkim mają bardzo dobre podejście do pacjenta z uśmiechem i bardzo dobrą dozą humoru a jeśli chodzi o wykonanie butów jest na bardzo bardzo wysokim poziomie
Ik heb orthopädische schoenen op maat laten maken. De kwaliteit is uitstekend en het vakmanschap is van topklasse.
Na lang zoeken naar een Pedicure kwam ik uit bij Rameau. daar werd ik toch nog vrij snel geholpen door een kundige pedicure. Na wat heen en weer gepraat kwam ik met de vraag of er ook een Podotherapeut in de buurt was want ik moest nieuwe zooltjes hebben voor mijn schoenen. en ook daar werd adequaat op gereageerd. Binnen 2 weken kon ik terecht. en ook daar werd ik uitstekend geholpen. Moet nog wennen aan de nieuwe zooltjes, maar ook hier ben ik zeer tevreden over. Uitstekende service en vriendelijke medewerkers
Mijn zadic&voltaire schoenen zijn zo mooi na gemaakt. Dat niemand ziet dat het aangepaste schoenen zijn. Ben nog aan het inlopen.
Ik heb behoorlijk pijn in achillespees en kuit Ik kan niet lopen Ik kan niet fietsen Ben bij huisarts geweest
deskundige en vriendelijke bejegening van de medewerkers.
Twee jaar geleden heb ik vetrrlaarzen gekocht, zware kwaliteit. Bij een uitgave voor dergelijke schoenen ga je ervan uit er jaren plezier van te hebben. Na problemen met mijn voeten en een meting Bij Rameaubblijkt dat de leest van de schoen te smal is voor mijn voeten. Bij een bedrijf voor Orthopedische schoenen mag ik toch verwachten dat een dergelijke meting Bij de aankoop van de schoenen plaatsheeft.
Geen aanvulling
Simmerdyk 12
8601 ZP Sneek
Wij staan iedere dag klaar om met ons multidisciplinair geschoolde team u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening diabetes en reuma. In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!