Zeer slecht

Door koper werd deze notaris bepaald. Mijn hypotheek werd beëindigd . Zeer slechte communicatie , zeer afstandelijk en " ambtelijk" . Ontvangst in kantoor zeer onpersoonlijk leek wel een politiebureau. De notaris was TOTAAL niet voorbereid had de stukken nog NOOIT gezien voor hij tot de overdracht overging. ZEER onpersoonlijke behandeling. Eigenlijk te lang te slecht verhaal om nog vederenergie aan te besteden. PS Al drie werkdagen geleden mijn reactie gegeven geen reactie van dit notariskantoor terug ontvangen!!! Dus hierbij voor de tweede keer.. Waarna ik er verder geen energie in wil besteden.

• Ervaring met Vastgoedrecht
  • Advies N.v.t.
  • Communicatie

prima behandeling, correct, ik zal dit zeker doorgeven aan wie mij dat vraagt

Stond wat huiverig tegen het geheel, was gewend alles altijd hier af te laten wikkelen maar het begon met 'n valse start, door onwennigheid van mijzelf, je wil het altijd sneller op gang hebben, maar toen het proces liep, perfect, heel professioneel, ronduit prima!!!!~!

• Ervaring met Vastgoedrecht
  • Communicatie

Zeer Vriendelijke, snelle en goede service.

Zeer goed telefonisch en per mail bereikbaar, waarbij er ook snel en accuraat gehandeld wordt.

• Ervaring met N.v.t.
  • Advies N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede kundigheid, snel en duidelijk. Makkelijk parkeren!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Link voor portal werd alleen naar mirjam gestuurd, niet naar mij. We wisten niet dat het concept opstellen 4 weken duurde, hadden het sneller verwacht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn erg tevreden over Just Notarisseb omdat we snel zijn geholpen !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel kantoor. Uitermate hulpvaardig. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.