wij werden zeer goed geholpen zowel tijdens de aanvraag en uitvoering van het testament en ook de service was uitstekend omdat mijn man zeer ziek is kwamen ze thuis om het verder af te handelen zeer fijn .dus een hele fijne ervaring.
Snelle en duidelijke uitleg.
Prima, alleen het portaal is vervelend.
Gewoon een goed, voordelig, efficiënt en modern werkend, no-nonsense kantoor; waarom zou je er meer
Goede en begrijpelijke toelichting over de hypotheekakte.
Zowel telefonisch als afhandeling goed!
Eerste maal in mijn ervaring om te make te hebben met een notariaat dat in de voorbereidingsfase uitsluitend digitaal te werk gaat en de afrondende fase weet te beperken tot een kort persoonlijk contact
Wij moesten onze hypotheek oversluiten en dat ging via Just Notaris van der Bijl heel eenvoudig via een digitaal dossier. We werden snel geholpen tegen een goede prijs.
staat al hierboven
We werden vriendelijk ontvangen en alle zaken prima geregeld
Liep zoals het moet lopen
Op onze vragen hebben we duidelijk antwoord gekregen. De digitale ondersteuning van het proces was uitstekend. Er was een goede prijs/prestatieverhouding. Zowel de kandidaatnotaris als de notaris Hebben ons vriendelijk en adequaat geholpen. De ontvangst bij de balie was eveneens vriendelijk en correct. We hebben goede afspraken gemaakt en uw kantoor heeft die afspraken ook nagekomen.
Helder verhaal, prijsbewust, oplossingsgericht....prima service
Prettige samenwerking in dit geval voor de aankoop van onze woning. Heldere en duidelijke uitleg. De Ju(i)st(e) prijs en kwaliteitsverhouding.
makkelijk aan te rijden , vriendelijke ontvangst aan de balie, vriendelijke en duidelijke uitleg van de desbetreffende notaris.
Werken netjes en op tijd. Geen verbeterpunten kunnen vinden
Snel, goed en duidelijk.
prima notariskantoor. Naast de hypotheek hebben we ook een samenlevingscontract en testament geregeld. En alles naar volledige tevredenheid.
Gewoon goede service, duidelijk, alles op tijd, correcte uitleg.
Moderne manier van communiceren (digitaal). De ‘app’ kan wel wat overzichtelijker. En duidelijker wanneer en hoe een taak moet worden uitgevoerd. De overdracht verliep soepel. De documenten waren in orde. Ik miste wel een persoonlijke benadering. Ik vond het gesprek nogal zakelijk, en snel opgelezen. Ik kreeg het gevoel dat de volgende klanten al klaar stonden ..
Vriendelijke ontvangst en een goede service. Zonder mokken, door mijn nalatigheid, een wijziging doorvoeren in de hypotheek. Altijd fijn als er iets te drinken wordt aangeboden. De deskundigheid en uitleg van Mr. Schils heb ik als prettig ervaren. Mevrouw Vermeij-Rietbroek toonde veel inlevingsvermogen toen zij hoorde waarom ik de nieuwe hypotheekvorm had aangegaan. Dat voelde erg fijn.
Zeer tevreden over de correcte benadering, De notaris heeft op het moment van ondertekening nog een advies gegeven te gunst van ons. Het testament werd per direct aangepast zodat wij toch tot ondertekening over kunnen gaan. Met dank. Linda en Ron Pronk
Bij de aankoop van ons appartement werden de essentiële onderdelen van de leveringsakte en de hypotheekakte duidelijk verwoord. Een no nonsense notaris met kennis van zaken voor een goede prijs.
Uitstekend!!
De ervaring met JUST Notarissen was erg goed. Alhoewel wij er alleen maar geweest zijn om te tekenen
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.