Prima ervaring met Just Notarissen Van der Bijl. Duidelijk en uitvoerig geïnformeerd over het door ons beoogde doel en bij ondertekening van de akten werden alle onderwerpen uitvoerig behandeld. Alle ruimte voor vragen en zeker geen “haastwerk”. En dat tegen het gunstigste tarief uit de hele omgeving.
Kort en krachtig maatwerk. Portal werkte handig, maar vergt aandachtig lezen om goed te begrijpen wat de vraag is (actie vs kennisname). Ik moest ingrijpen omdat de combi hypotheekadviseur/ verstrekker van oude hypotheek niet helemaal goed hadden afgestemd. Daarna is de afrekening aangepast. Het zou mij minder helder zijn geweest wat er zou zijn gebeurd als ik niet proactief had gehandeld en op de dag van ondertekening van de aktes zaken dan (of achteraf) nog steeds niet hadden geklopt. Waren dan de kosten voor mij (of voor hen? via mij?) geweest etc.
Zeer goed.
Bij JUST notaris wordt je zeer vriendelijk ontvangen. De uitleg is zeer duidelijk en er is plaats voor een grapje. Zo maakt het wat minder gespannen. Je koopt namelijk niet iedere dag een huis. Je wordt geattendeerd om foto's te maken. Daar denk je zelf niet aan. Al met al erg tevreden. Als ik weer een ander huis zou gaan kopen zou ik zeker weer naar deze notaris gaan. Notaris bedankt !!!!
:-)
Prima ervaringen met Just, duidelijk snel en goede service. Echter het online portaal zou handig kunnen werken maar voor mij waren regelmatig stukken niet downloadbaar op de meerdere apparaten. Aangezien alle benodigde informatie in die stukken stond is het zeer onhandig.
Beste Frank, Bedankt voor de gegeven reactie! Wij geven dit door aan onze ontwikkelaars. De opgeleverde portal is uitgebreid getest op de meest gangbare browsers en mobiele devices. We hopen dat de portal in de toekomst nog beter, dan wel klantvriendelijker, zal werken. Met vriendelijke groet, JUST|Notarissen
Wij zijn erg tevreden met de geleverde diensten van Just Notarissen. Goed geholpen, fijne service en communicatief sterk. Online dossier is prettig, werkte alleen niet heel goed met sommige browsers. Verder geen tegenvallers etc.
Het was gezellig binnenkomen met uw medewerker. Direct koffie en een babbeltje over Rijswijk. Daarna in de wachtruimte geïnteresseerde medewerkrster die ons vertelde hoe leuk het werken is bij het notariskantoor en dat er flink wat expansie heeft plaatsgevonden. Dat dachten wij al omdat in 2000 onze koopakte voor de woning passeerde maar dat was toen nog in het Stadshart. De factuur met waarborgsom verliep soepel. Omdat het een relatief kleine aankoop betrof konden we het bedrag in een keer voldoen. De afrekening werd op tijd verstuurd. Het voorgaan in de akte (omdat dhr. van der Bijl zelf nog even uitliep) werd professioneel uitgevoerd, helder en transparant. Alles was duidelijk toen Dhr. van der Bijl de formele laatste hand legde aan de akte. Vervolgens werden er nog wat fotoos uitgewisseld en feestelijk de hand geschud. Na het formele gedeelte stond er ook nog een fles wijn op ons te wachten, dit hadden wij niet verwacht!
Een jaar geleden al de keus gemaakt voor deze notaris kantoor en alles liep lekker vlot. Goede communicatie, vriendelijk, niet te lang hoeven te wachten. Perfect gegaan
Gemakkelijke communicatie en website documenten boek
Niets dan positieve ervaringen met JUST notarissen.
Ons bezoek betrof het tekenen van een akte van verdeling betreft een recreatiewoning. De concept akte werd meerdere malen herzien vanwege kleine tot grove fouten. Het verkeerd zetten van de komma in een bedrag van een paar duizend € werd ineens een bedrag van een paar ton. De fouten hebben zich gestapeld waardoor vertrouwen geschaad werd. De akte bevat vakjargon, moeilijk te begrijpen voor een leek, echter verwacht je wel dat de akte consequent opgesteld wordt en dat leestekens juist gebruikt worden.
Ik ben snel en goed geholpen
Super! Zeer goede uitleg in begrijpbare taal.
Positieve ervaring en ik was blij toen alles zo goed was afgerond.
eerste indruk is het een saai kantoorgebouw maar verder word je hier goed ontvangen en ook geholpen
goede ervaring en goede en duidelijke communicatie
Erg goed, efficient, probleemloos
Secretaresse is heel vriendelijk en de notaris efficiënt. Ze dachten mee over legitimatie en betaalwijze. En we kregen nog een lekker biertje mee.
Zie boven
Het ging heel goed vloeiend en alles was voor mij duidelijk
Ik werd tijdig geholpen met een vriendelijke aanpak. Voelde mij welkom. Het proces verliep vlot, maar daar waar ik vragen en onduidelijkheden had, was dit geen probleem werd hiervoor goed de tijd genomen.
We zijn geweest voor twee testamenten en een levenstestament. De bespreking ging vlot, het maken van afspraken ook We kregen goed advies en er werd ook goed geluisterd naar wat we anders wilden en de prijs was ook goedkoper dan elders
Wij hebben een testament afgesloten. Bij het eerste gesprek aangegeven dat wij in duidelijk nederlands een wilde weten en het werd keurig uitgelegd. Ook bij het tekenen werd een nog in normaal verstaanbaar nederlands doorgenomen. Perfect dan jullie wel. Rene & Marga
Afspraak om informatie over levenstestament was snel gemaakt en de afspraak gaf goed inzicht hierover. Het ging een beetje snel maar ik kreeg de uitleg met tekeningen mee zodat ik thuis e.e.a. Aan mijn kinderen kon vertellen. Ook de samenvatting door de notaris was nuttig.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.