Voorafgaand aan ons bezoek aan kantoor waren er wat rimpels. -Ik had de waarborgsom al overgemaakt maar kreeg een brief dat die nog niet was ontvangen. -Ik moest ivm met overmakingslimiet van de ING de koopsom en kosten in delen overmaken. Deze werden niet goed verwerkt. De nota van afrekening bevatte tot op het moment van de levering niet alle betalingen. Dit leverde onduidelijkheid op voor betrokkenen.
Keurig en tijdig een afspraak kunnen maken voor levering en passeren hypotheek tbv een woning. Online omgeving voor aanleveren van stukken en correspondentie waar je bij elke plaatsing een notificatie krijgt per mail. Ik vind t prettig, maar moet je wel liggen. Ik zou deze notaris vooral aanbevelen bij mensen die zelf veel uitzoeken en goed op de hoogte zijn van t gene wat ze willen uitvoeren bij de notaris. Als zaken niet gaan zoals voorspelt, dan moet je vooral zelf aan t werk. Maar daarom betaal je ook niet veel bij deze notaris. Voor mij nu goedkope en snelle levering. Keurig ontvangen op kantoor en een kundige notaris die alles nog eens goed doorneemt met je.
Wij hebben bij de overdacht van ons nieuwe huis gekozen voor Just notarisen voor de prijs en goede recensies van bekenden. Ook wij hebben de afhandeling van Just als erg prettig en informeel ervaren. Enige negatieve is dat de portal waar digitaal de documenten mee worden gedeelt echt onhandig is en niet prettig werkt.
De notaris heeft heldere informatie verstrekt en de afwikkeling prima geregeld.
Het transport van mijn woning is zakelijk en duidelijk afgehandeld. Onvolkomenheden in de aktes zijn hersteld. De online portal is gebruiksvriendelijk, maar het is soms onduidelijk wanneer communicatie rechtstreeks via email gaat (met de portal als ondersteuning) of wanneer de comminucatie alleen in de portal verschijnt.
Goede ontvangst en snelle afhandeling
Doen prima werk
Efficiënt en goedkoop
Goed telefonisch te bereiken en bereid om vragen te beantwoorden, beantwoording vragen prima.
Zeer positief. Een duidelijk portaal, vriendelijk personeel en een notaris die ook echt de tijd nam om op een persoonlijke manier zijn werk te doen. Zeker geen dozenschuivers!
Drie puntjes terugkoppeling: 1. Jullie plaatsen documenten automatisch in jullie online omgeving. Het is de bedoeling dat daar automatisch een mail over verzonden wordt, maar bij één document is dat bij ons (allebei) niet gebeurd. Ik heb dat bij jullie gemeld, maar daar van jullie geen terugkoppeling meer over ontvangen. 2. De entree, langs jullie rokershoek, maakt niet een erg professionele indruk. 3. Onze plaatsvervangend notaris was een erg prettige en aardige jongen!
Zeer attent en uitstekende verwerking van de stukken.
Goede service. Jammer dat inloggen met aangemaakte gegevens niet lukte. Dit is echter handmatig goed opgelost.
alleen 1 opmerking in de offerte stond een bedrag van 477 euro, maar de factuur was 507 euro, ik weet niet waar het verschil in zit, voor rest niets dan lof professioneel geholpen een heel aardige notaris,
Geachte heer van der Plas, Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Zoals in uw offerte aangegeven is het tarief van 477 op basis van 1 perceel. Uw opdracht betrof 2 percelen. Vertrouwend u voldoende te hebben geïnformeerd en wellicht tot ziens. JUST | Notarisssen
Vanaf mijn eerste communicatie tot aan het passeren is het moeiteloos gegaan. Gewoon simpel en duidelijk. Top!
Goede bereikbaarheid. Vriendelijk personeel. Vlotte afwikkeling van woningoverdracht. Prettige, zeer informatieve, notaris.
Van het eerste contact tot en met het tekenen van de akte is alles correct en volgens afspraak verlopen. Het eerste gesprek was verhelderend en duidelijk. Het inlevingsvermogen vertaalde zich goed naar de uiteindelijke akte. Vragen nadien werden direct en duidelijk beantwoord. Steeds vriendelijk te woord gestaan. De afwikkeling werd stipt nageleefd en bij het tekenen duidelijk door de notaris toegelicht. Al met al een uiterst goede ervaring. Bedankt
Prettig, snel, niet duur en vakkundig.
was het best en super sneel,
Wij kwamen een nieuw huis kopen. We zijn goed, vlot en vriendelijk geholpen. Ik zou deze notaris zeker in gedachten houden voor een volgende keer.
Na eerder de overdracht van het huis te hebben laten plaats vinden hebben we nu naar aller tevredenheid onze testamenten laten opstellen. Prima afhandeling.
Goede ervaring, gewoon zoals het hoort
Prima ontvangen, professioneel en uiterst beleefd. Zeer prettig ervaren
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.