Helemaal geen klachten, ben uitstekend en deskundig geïnformeerd en geholpen.
Toen ik mijn volmacht kwam tekenen was mijn ervaring als volgt: Ik kwam tien minuten voor mijn afspraak binnen. Er was daar 1 medewerker die aan alles en iedereen liet blijken dat de dag chaotisch verliep. Dat de wijnvoorraad bijna op was, rolde met haar ogen klaagde over van alles. En deed geen moeite om dat voor mij te verbergen. Dat vind ik persoonlijk al slecht. Vervolgens volmacht getekend, dat verliep prima. Maar vervolgens is het in mijn afrekening helemaal misgelopen. Bank geeft de notaris de schuld. Jullie geven aan dat is lekker makkelijk. Vervolgens na behoorlijk aandringen gingen jullie met veel zuchten erachter aan. En was het geregeld. Al laten jullie in ieder geval merken de moeite te willen doen.
Efficiënte afwikkeling van eenvoudige hypotheek en leveringsakte.
Efficiënt, accuraat, behulpzaam en uiterst vriendelijk.
Goede en duidelijke service elke keer correct beantwoorde vragen en via telefoon duidelijke uitleg Link om account aan te maken haperde maar is ook goed opgelost
Heel vriendelijk ontvangen, Op tijd. Alles netjes uitgelegd, er was ruimte voor vragen.
geen opmerkingen, het was keurig
Goed op weg geholpen, goede communicatie.
Voor onze nieuwe woning waren we op zoek naar een goede notaris in de buurt. Naast de prijs waren ook de al reeds gegeven reviews overtuigend om deze notaris uit te kiezen. En ze hebben de verwachting zelfs overtroffen. Ze hanteren een prettige, snelle en professionele manier van communiceren. Zowel persoonlijk alsook digitaal. Een dikke pluim voor kandidaat notaris Wiresh Kailas. Hij heeft last minute een grote fout van de geldverstrekker ontdekt waardoor alles bijna in het water viel. Maar door vakkundigheid is dit voorkomen en kunnen wij nu genieten van onze nieuwe woning. Aanbeveling? Met overtuiging!
vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg. gemoedelijke sfeer. professioneel. Prijs- kwaliteitsverhouding is top.
In de jaren dat we bij Just Notarissen over de vloer komen, is de afhandeling altijd correct en snel. Echter, een punt van aandacht heb ik ook; vandaag waren we op uw kantoor voor de acte van levering van ons nieuwe huis. Vooraf had ik aangegeven dat onze 3 kinderen daarbij aanwezig zouden zijn, met daarbij de vraag of zij, zógenaamd, mee mochten tekenen. (Bij ceremonies zoals bv een huwelijk wordt dit vaker gedaan) Het is tenslotte voor hen net zo bijzonder en spannend om te verhuizen, als het voor ons ouders is om een huis te kopen. Je doet het tenslotte niet dagelijks. De notaris ging hier volledig aan voorbij en haalde op ons verzoek een wit printpapier om alsnog de kinderen te laten tekenen. Met een beetje mondelinge aankleding naar de kinderen toe, is het al snel een grote beleving wat kinderen later zich zullen herinneren.
We werden snel en correct ontvangen voor het passeren van de hypotheek akte. Tegen een aantrekkelijk tarief
Vlotte, snelle en correcte afhandeling.
ik begrijp de aanpak om low cost diensten te leveren. desondanks is de bereikbaarheid v medewerkers moeizaam. omdat het geen standaard hypotheekakte betrof, zijn er vele mosverstanden geweest. alles per mail, trage reactie, telefonisch contact moeilijk mogelijk... ik denk dat dit echt beter kan:)
Geachte mevrouw Juliette, Bedankt voor de u genomen tijd om ons van feedback te voorzien. Wij waarderen dit ten zeerste en nemen dit mee in onze werkprocessen. Met vriendelijke groet, JUST|Notarissen
Goede service. Vriendelijke medewerkers. Snelle afhandeling.
Ik wordt heel warm ontvangen met koffie en tijdens tekenen de uitleg was herl duidelijk en kort en krachtig.Kortom: ik ben echt tevreden ..
Prima notariskantoor met een goed advies en een prettige afhandeling!
Ontvangst was vriendelijk en het gaat allemaal snel en efficiënt. Je kunt merken dat ze 'volume' draaien, het gaat dus minder om jou als klant maar meer om een vlotte afhandeling van je dossier. Verwacht dus geen persoonlijke klantervaring, maatwerk service en dat ze alle tijd voor je hebben. Dat kan simpelweg niet voor het bedrag dat je moet betalen.
Het oversluiten van onze hypotheek was prima geregeld. Snelle afspraak kunnen plannen, zeer vlot geregeld.
Er is mij toegezegd ieder keer om gebeld te worden, maar ieder wordt het niet gedaan . . Dan bel ik weer en dan wordt mij verteld door een medewerking dat ze een notitie maakt voor de terug ben... totheden helaas niks meer vernomen.. Jammer voor de service en de beloftes.
Geachte Omar, Bedankt voor de u genomen tijd om ons van feedback te voorzien. Vervelend dat we u niet geholpen hebben zoals u van ons mag verwachten. Excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, JUST | Notarissen
Niet alleen de goedkoopste maar ook nog de betere. Fijne heldere uitleg van de stukken, en voldoende tijd genomen. Fijne ontvangst in een rustige omgeving.
Humorvol, to the point, geen fratsen.
Snelle service met het goed oppakken van hetgene wat nodig is om te doen, daarnaast wel weinig informatie gekregen over het plan van aanpak en hun werkwijze.
Wij werden goed en op tijd over alles geïnformeerd. Tijdens telefonisch onderhoud werden wij vriendelijk te woord gestaan. Alles vlot gelopen.
Kort en functioneel, geen bombarie. Kortom zoals een integere Notaris, hoort te zijn en dat voor een zinvolle prijs.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.