Prima notaris.

Prima notaris. Goede ervaring mee. Alles net op tijd geregeld. Alle documenten digitaal overzichtelijk.

Uitstekende service !

Alles wat te maken had met de overstap van hypotheekverstrekker, en de hiermee verband houdende financiële afwikkeling, verliep uitermate vlot.

• Communicatie

Snel en efficiënt geholpen.

Geholpen zoals het bedoeld.

prettig kantoor, service gericht

Wij kwamen voor oversluiten hypotheek en werden uitstekend ontvangen bij de receptie. In de wacht kamer werd goede koffie geserveerd en na enige minuten werden wij opgehaald door de notaris. Bespreking van de hypotheek werd zonder veel juridisch taal gebruik duidelijk en helder uitgelegd. Na afloop flesje wijn mee.

• Communicatie

notaris heeft het heel fijn en keurig uitgelegd.

wij zijn zeer tevreden over Just notarissen. we zijn prettig te woord gestaan.

Waar voor je geld

Prima notaris tegen redelijke kosten. In het voortraject was er wat discussie over zakelijke aanschaf, waarbij ik merkte dat de medewerkster niet deskundig was en probeerde alles volgens de standaard af te handelen. Na intern overleg was er echter geen probleem. Dit soort akkefietjes passen bij het concept om de kosten te drukken. Uiteindelijk prima professionele afhandeling.

• Communicatie

Slechte communicatie, als verkoper veel zelf aan moeten leveren

Zeer slechte communicatie, portal erg omslachtig, allerlei dingen zelf aan moeten leveren, wat een reguliere notaris zelf uitzoekt. Ook achter diverse dingen aan moeten gaan: verkoopvolmacht stond bijv niet in de akte, afrekeningsnota, geen bericht gekregen of ons huis inderdaad gepasseerd was, geen antwoord gekregen op vraag of ze uiteindelijk alles binnen hadden. Vrouw aan telefoon ook erg onvriendelijk, ik had een vraag over portal, ik moest het zelf maar uitzoeken. Voor kopers waarschijnlijk wel makkelijk, maar voor verkopers een nachtmerrie, deze notaris heeft mij en onze financieel adviseurs erg veel uren en telefoontjes/mailtjes gekost. Onze eigen notaris en onze financieel adviseur hebben met enig ongeloof dit mee gevolgd

• Ervaring met Vastgoedrecht
  • Waar kent u ons van? N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Prima verlopen

Contact gehad via de mail en telefonisch, altijd keuring geholpen

Snel, deskundig en betaalbaar

Wij zijn via degoedkoopstenotaris.nl bij Just Notarissen terecht gekomen voor het passeren van onze leverings- en hypotheekakte én voor een samenlevingscontract. Alles verliep eigenlijk heel soepel. We moesten even wat geduld hebben voor de afspraak voor het samenlevingscontract in verband met de drukte tijdens de zomermaanden, maar de afspraken zelf gingen snel, waren duidelijk en eigenlijk al het personeel dat wij face to face gesproken hebben is ontzettend aardig en professioneel. Ook is het online systeem van Just goed bruikbaar en het is fijn om op één plek je hele dossier bij elkaar te hebben.

Netjes en efficiënt

Gemengd...

Communicatie met just notarissen is moeizaam. Weinig bereikbaar (wel vriendelijke telefoniste maar zelden dat de medewerker die je moet hebben bereikbaar is). Alleen met frequent bellen en aandringen krijg je de juiste persoon aan de lijn. Men belt vrijwel niet meteen terug. Dat vergt wederom bellen en aandringen. De technische uitwerking is goed. Dus als just de communicatie beter op orde heeft zullen ze hoger scoren.

uitstekende service

ontvangst is vriendelijk, het afhandelen gaat snel maar vakkundig dus geen ellenlange voorlees stukken.

Goed geholpen

Nu 2x gebruik gemaakt van de diensten van het notariskantoor. Ben duidelijk geïnformeerd en goed en snel geholpen

• Communicatie

Prima en snelle afhandeling.

Deskundige behandeling. Wel soms navraag doen hoever het staat.

Vlotte en correcte afhandeling

Vlot en correct

Super geregeld

Vlot en vriendelijk personeel

• Communicatie

Prettig contact en goede uitleg

Ik ben zeer tevreden. Ben prettig geholpen en kreeg een goede uitleg.

Top!

Zeer vriendelijk en behulpzaam! Telefoontjes werden snel een vriendelijk behandeld en beantwoord. Tijdens het tekenen van een akte word alles zeer duidelijk uitgelegd. Fijn gevoel bij JUST Notarissen!

• Communicatie

Top, voor de beste prijs van Nederland

alles ok behalve het digitale dossier, is erg onduidelijk van opbouw.

Heel erg goed!

Dit kantoor werd mij aanbevolen door een vriendin. Ik heb nu 3 zaken laten behandelen en ben zeer tevreden. Weliswaar was er een vergissing en meende ik de 2 kinderen mee te moeten nemen, dat duurt lang voor een afspraak in druk bezette levens, tot men mij erop attendeerde dat het niet de bedoeling was dat zij meekwamen. Enfin, nu is alles geregeld en notaris v.d. Bijl belde mij keurig op om te zeggen dat het testament zó kon, doch de kinderen wilden het exact geformuleerd hebben. Gisteren alle begrip van de notaris die alles afhandelde.

goede dienstverlening

Vanwege de drukte toch enige vertraging maar verder is de dienstverlening op orde.

• Communicatie

Correct en secuur geholpen met mijn testament

Ik kreeg prima uitleg en mijn vragen werden helder beantwoord. Ik kreeg zelfs nog wat ander, mogelijk nuttig, advies.

het was goed

vriendelijk en deskundig

zeer professioneel

zeer tevreden over de service.

alles naar wens uitgevoerd

duidelijke uitleg prima advies alles keurig netjes geregeld

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.