Zeker een aanrader.Werden vriendelijk ontvangen (met een kopje koffie) daarna werd er alle tijd voor ons uitgetrokken.Als we in Den Haag in de toekomst een notaris nodig hebben kiezen we zeker weer voor Just Natatis van der Bijl
De kandidaat-notaris die ons geadviseerd heeft, was altijd goed bereikbaar en heeft meegedacht met onze inbreng.De verwerkingstijd van het concept-testament was wat aan de lange kant maar dit zal te maken hebben met de drukte rondom andere zaken.
Snel en voordelig! Er was alleen een foutief automatisch herinneringsmail gestuurd, maar na telefonisch contact werd dit direct gecorrigeerd en verontschuldigd.
Normaal als ik naar een notaris moet, val ik bijna in slaap. Ik begrijp er vaak niks van, ook niet als het voorgelezen wordt en ik mag meelezen. Deze meneer was luid en zeer duidelijk, geweldig. Alles legde hij uit.
Het was allemaal zo geregeld! En kreeg nog een mooi flesje wijn mee ook.
Veel vertrouwen in dit kantoor. Men neemt de tijd voor uitleg. Luisteren. Tonen begrip. En rekenen een zeer redelijke prijs voor de werkzaamheden! Snelle afhandeling.
Gastvrije, prettige ontvangst. Vlotte gang van zaken en duidelijk.
Alles netjes besproken en getekend. Maar ik vond het wel een hele grove fout dat het geld naar n verkeerde rekening was overgemaakt.
De afspraak was netjes op tijd,inhoudelijk was alles netjes geregeld.
Snel, accuraat en niet duur
Onze ervaring bij just was er goed! Het serieuze verhaal van de notaris werkt goed Verword en met een lach en een grapje. Daar houden wij van! Aanrader! En lekkere koffie
Maakte excuus dat hij was uitgelopen, duidelijk en deskundig verteld wat we gingen bespreken met duidelijke uitleg.
Vriendelijke mensen. Alles is goed en snel geregeld.
Wij hebben het als prettig ervaren om op een leuke en vlotte manier geholpen te worden
Goed communicatie, snelle reactie en laagste prijs. Bedankt!
Zeer snel alles afgehandeld
Geweldig ondanks dat het een over sluiting betrof. Ik kreeg geld toe. Geweldige lui, bakkie koffie erbij. Perslot van rekening gaat het niet over pondje suiker. Geweldig!!!
deskundig en aardig geholpen
Een prettige ervaring bij een professionele team
na even wachten i.v.m. de drukte, is alles duidelijk en vakkundig uitgelegd/besproken.
snel en accuraat.
Fijne notaris kantoor met scherpe prijzen en aardige medewerkers. Proces voor hypotheek akte verliep vlekkeloos.
Zeer goed ontvangen en te woord gestaan
Ik ben heel positief over deze notaris heel klantgericht en ze nemen de tijd voor je en ze erg klantgericht gewoon top
Zie boven
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.