Prima notaris. Prijs/kwaliteit is prima. Doen wat ze moeten doen.
Ik heb bij de notaris zowel mijn hypotheek akte en leveringsakte laten opstellen en mijn ervaring is zeer positief
na ontvangst een kopje koffie gekregen. op de afgesproken tijd werd ik ontvangen door de notaris die met ons, vlot en duidelijk de documenten doornam. kwaliteit en service voor een hele nette prijs
Langs geweest op 24 januari met bewijs van aflossing lening met het verzoek de nota aan d3 passen. De dame verzekerde mij dit gelijk te regelen. Ik heb haar die dag laat in de middag nog een mail gestuurd en ook nog op 27 januari vroeg in de ochtend. Om 10 uur zou de akte passeren. Verkeerde nota dus. Slechte zaak dus. Ik was hier erg boos over. Zal nooit meer van uw diensten gebruik maken.
Prima ervaring.
Goed geholpen bij de receptie. Deskundig de zaken doorgesproken met de notaris.
Locatie makkelijk bereikbaar. Prettig ontvangst en een vlotte en correcte afwikkeling.
Uitstekende voorlichting en afhandeling.
Ze waren duidelijk, vestaanbaar hadden goed contact.
Keurig geholpen, vriendelijke ontvangst, Goed en goedkoop!
Voor herhaling vatbaar
Vriendelijke ontvangst. Jammer dat de buitendeur niet gelijk open gaat. Wel leuk dat de notaris gelijk bij de ontvangst was. Veder erg vriendelijke mensen binnen het gehele team.
Vandaag overdracht huis. Dit ging duidelijk en vakkundig. Er was ruimte voor vragen
Wij waren al eerder voor de verkoop van onze woning bij Just, wij hebben daarom weer voor Just notarissen gekozen
Prijs en kwaliteit goed in verhouding. Grappige notaris, fijne medewerkers. Snelle reacties. Super!
De communicatie via het internet en het bij houden van het dossier is erg makkelijk in gebruik. Wel heb ik twee maal een mail gestuurd en totaal geen antwoord mogen ontvangen. Dit vind ik wel erg jammer. Het uiteinderijke resultaat heeft er niet onder geleden.
Ik heb voor het uploaden van enkele documenten 2 e-mails gestuurd naar één van de medewerkers van JUST Notarissen en hier geen enkele reactie op ontvangen. De status van de verwerking van deze documenten is dus onduidelijk.
Tijdens het intakegesprek werd duidelijk (door)gevraagd naar onze wensen. Er werd ook duidelijk uitgelegd wat al wettelijk is geregeld en wat nog extra nodig was gezien onze wensen. Binnen twee weken hadden we de concepten binnen. We hadden een drietal vragen en die werden prima beantwoord per e-mail. Daarna tijdens het ondertekenen werd alles nog eens in normale mensentaal uitgelegd.
Via het delen van documenten middels online account en mail is het overzicht goed in te zien en daardoor ook doeltreffend
Goede service. Veelal online. De mogelijkheid om formulieren te uploaden verdween na een sessie. Het zou fijn zijn als de mogelijkheid past stopt als alle gevraagde formulieren binnen zijn. Bij onduidelijkheden was het mogelijk de vraag telefonisch te stellen aan kundig personeel.
Het enige wat ik vervelend vond is dat ik weer een wachtwoord moet onthouden. Ik ben te oud voor al die digitale fratsen.
prettige ervaring bij aankomst en rap bij het passeren
We hebben afgelopen maand onze hypotheek laten oversluiten en zijn meer dan goed geholpen. Ook de vragen die ik vooraf had zijn netjes beantwoord. Al met al een hele goede ervaring.
weer zeer tevreden bij notaris Just zoals gewoonlijk
Prima advies op het gebied van familierecht en overdracht parkeerplaats
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.