prettig geholpen en zeer accuraat, ook een notaris die goed toelichting geeft.

Wij kozen voor Just van de Bijl vanwege een eerdere ervaring, daarnaast zijn zij onze kant (verhuizing) uit gekomen zodat dat nog handiger werd. De uitwisseling van informatie vooraf verliep uitstekend via de digitale communicatie, vervolgens was het passeren een prettige formaliteit.

Fantastisch

Ondanks de prikkelende tijd, wordt je vriendelijk ontvangen, de medewerkers zijn erg beleefd en de totale procedure ging snel.

• Communicatie

Teleurstellend, onnodig en dubbel werk met weinig communicatie

Veel moeten nabellen over de status van het dossier: verkoop woning. Geen kennisgeving over ontvangst koopovereenkomst, borgsom of gelden hypotheek. Dubbel invoeren van informatie in webportal. Portal waarin ook nog eens per abuis persoonlijke documenten van de andere partij waren geplaatst. Het lijkt erop dat het kantoor te snel is gegroeid met misschien onervaren krachten waaronder de service op dit moment behoorlijk lijdt.

Duidelijke communicatie, heldere verwerking

• Ervaring met N.v.t.
  • Communicatie

Prima intakegesprek gehad en daarna bij het ondertekenen bij de notaris voldoende uitleg gekregen.

Het contact was zakelijk en prima.

• Communicatie

Goede ervaring gehad. Was voor ons 1e keer bij Just Notarissen.

Alles prima voorbereid. Ook de info ivm Corona-virus

Niet aan te bevelen

Ik heb een hele slechte ervaring met de geleverde service van Just Notarissen. Vanaf slordigheid bij het aanleveren van documenten tot 2 dagen voor het passeren nog vragen stellen over geldzaken. Onaanvaardbaar! Ook is er niet AVG proof met mijn documenten om gegaan! Kortom, never nooit aan te bevelen! Negatieve sterren zou ik onderaan invullen indien het mogelijk zou zijn!

Prettige samenwerking

Netjes geholpen. Snelle antwoorden op vragen per mail.

• Waar kent u ons van? Evenement

Duidelijk en god bereikbaar

De 1e keer ging alles keurig op tijd. Ik wist precies wat ik wilde en daar kreeg ik ook nog extra uitleg bij. De 2e keer was natuurlijk ineen surrealistische periode van Coronavirus. Ik moest bijna 20 minuten wachten. Ik had het wel prettig gevonden als de notaris daarover even een excuus gemaakt had. Misschien nodig, maar voor mij kwam het voor alsof ik in een film zat, toen over een enorm grote tafel, de papieren , die ik moest ondertekenen naar mij toe geschoven werden Verder; Keurige ontvangst, mooie, schone ruimtes

kan beter

mijn e-mail was niet goed door jullie door gevoerd ( .nl ipv.com ) zodat ik uw berekeningen te laat heb gekregen.ik ging in een offerte van 13 november naar 25 februari met 61.98 euro omhoog! niet goedkoop!! offerte nummer OF202001707 overige zaken netjes zakelijk en deskundig geregeld

• Ervaring met N.v.t.
  • Communicatie

Een vriendelijke ontvangst zou een ruime voldoende geven

We kwamen enkel om een hypotheek akte te laten passeren en op basis daarvan kwam Just als voordeligste uit de bus. Ontvangst wat rommelig maar dat kan ook komen omdat we hier tijdens de corona crisis kwamen. Wel netjes wat instructies en handalchohol bij binnenkomst. Alleen was de receptioniste die ons ontving helaas niet de klant vriendelijkste, vrij snauwerig werd gevraagd om onze ID bewijzen en toen mijn vrouw vroeg of het rijbewijs voldoende was kreeg ze gelijk een "ja, wat u de vorige keer gebruikt hebt natuurlijk" terug met zo'n blik van "onder welke steen kom jij vandaan". Heel charmant - NOT. Gelukkig was de notaris zelf vriendelijk en helder. We konden we met 3 meter afstand tussen ons in het passeren afwerken. Bij vertrek hadden we gelukkig de andere receptionte, die kennelijk wel wist hoe het hoort.

snel en vakkundig

Maakten het tijdens de corona-crisis toch mogelijk om met aangepaste maatregelen de akte te tekenen.

• Communicatie

Zeer goed - complimenten voor het doorwerken tijdens de corono crisis

De foto van het ondertekenen van de akte op de motorkap van onze auto gaat ingelijst worden. Jammer dat de gelden te laat op de rekening stonden zodat we kosten moesten maken voor volmacht.

• Communicatie

Zeer onkundig, houdt zich niet aan de gemaakte prijsafspraken

Helaas een hele slechte ervaring gehad. Ik heb diverse keren uitgelegd wat mijn situatie was en op basis daarvan een offerte gekregen. Uiteindelijk is een hogere prijs in rekening gebracht via de nota van afrekening en stond ik met mijn rug tegen de muur. Ik moest de rekening betalen anders kon het passeren niet doorgaan. Echter is er 400 euro meer in rekening gebracht dan dat geoffreerd was, zonder enige toelichting vooraf. Zij pretenderen de goedkoopste te zijn maar als ze verkeerde offertes geven en achteraf alsnog een hogere prijs berekenen ben je dus alsnog duur uit. Dit aangegeven maar hoe er vervolgens op werd gereageerd was schandalig. Niet mee te praten. Ik ga een klacht indienen bij het KIFID.

• Communicatie

no nonsens en efficient !

no nonsens en efficient !

• Communicatie

Zeer matig in de communicatie

Pas op het laatste moment werden erop geattendeerd dat bepaalde stukken die nodig waren voor de overdracht niet in het bezit waren van deze notaris. We hadden graag eerder geïnformeerd willen worden door dit kantoor. Nu was het stressen om alles nog op tijd (3 dagen voor de uiteindelijke datum) in orde te maken. Goedkoop werd toen bijna nog duurkoop. Voor ons in het vervolg liever wat meer betalen en een betere begeleiding in het proces,

• Ervaring met Vastgoedrecht
  • Waar kent u ons van? N.v.t.
  • Communicatie

Veel zelfwerkzaamheid bij oversluiten hypotheek, maar goede telefonische hulp

Zie mijn zin hierboven.

Fijne en duidelijke notaris

• Communicatie

We zijn keurig en netjes geholpen

netjes geholpen,en alle vragen goed uitgelegd.

• Communicatie

Aparte ervaring ivm Corona virus.

De ervaring was apart, daar er een verhuizing was en aanpassing ivm Corona virus.

Klantvriendelijke service

We zijn zeer goed geholpen en hebben zowel bij het intake gesprek als bij de uiteindelijke ondertekening een heel heldere, voor een leek begrijpbare uitleg gekregen. Onze vragen zijn ook zeer goed en duidelijk beantwoord.

• Communicatie

goed en vriendelijk advies en de daarop volgend afronding snel en adequaat

snel en goed advies. komt afspraken na. communicatie gedurende de behandeling zaak uitstekend

Duidelijke uitleg over akte

Intake was zeer goed en uitgebreid. Afhandeling was duidelijk met puntsgewijze uitleg van de belangrijke artikelen. Al met al zeer tevreden.

• Communicatie

Prima, snelle heldere communicatie en afhandeling.

Prima mailcontact, duidelijke berichten en op locatie prettig ontvangst en contact.

Goede snelle service

Snelle en professionele service. Ze regelen alles

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.