Fijne snelle overdracht

Ondanks wat misverstanden met de verkopende partij was de notaris hierin de helpende hand bij de overdacht van het huis. Fijne hulp en aardig personeel.

• Communicatie

ondanks de huidige situatie zijn we netjes geholpen

Zoals we de afhandeling hebben ervaren is dit positief.

JUST

Mijn ervaring met JUST heeft wat ups and downs gehad. Heel vriendelijk dat JUST mij benaderde toen ik aangaf niet heel tevreden te zijn met hun diensten. Al met al kan ik zeggen dat je aan het einde van de rit je koophuis op je naam hebt staan en een flesje wijn mee naar huis kan nemen :)

• Communicatie

Vriendelijk, snel, betrouwbaar en degelijke afhandeling.

Wij zijn erg tevreden over de snelle, stipte en degelijke werkwijze waarop de aankoop van onze nieuwe woning door JUST notarissen is begeleid en afgehandeld.

• Communicatie

Goed en kordaat gehandeld.

Hielden ons goed op de hoogte en zijn vriendelijk en kundig.

prima ongedwongen dreef

Slechte start

Wij hebben al vele malen op het kantoor van Just vertoefd, en altijd voelden we ons welkom. Deze middag was de ontvangst onverwachts minder aangenaam. De dame achter de receptie zag ons, maar leek weg te duiken achter haar desk. Haar collega tegenover haar hielp onze voorgangers op weg. Wij sloten hierachter dus maar aan, omdat de eerdere dame niet voornemens leek ons te woord te staan. Haar collega echter riep haar naam, en vroeg haar ons te helpen. Dat gebeurde ook, maar op afgemeten toon en met dito handelswijze. Verbaasd zaten we even later aan een tafel, ons hardop afvragend waarom ze zo onaangenaam deed. Even later werden we opgehaald voor onze afspraak, en die verliep heel aangenaam, correct en sfeervol, zoals we alle andere keren ook ervaren hebben. Gelukkig hadden jullie hierdoor al de nodige credits verdiend, en laten we ons niet afschrikken door zo'n nukkige dame.

Ervaren en servicegericht!

Ervaren en vriendelijk personeel alsmede servicegericht en last but not least zeker niet de duurste notaris, maar de goedkoopste!

Prima geregeld.

Voor het afsluiten van een 2e hypotheek wederom gekozen voor het vertrouwde notariskantoor. Alles werd goed verzorgd, de stukken op tijd toegezonden. Enige minpuntje was het maken van een juiste afspraakdatum. De lening was bedoeld voor een betaling aan derden met een deadline en daarom was gevraagd om een afspraak ruim voor die datum. Met de nodige moeite is dat gelukt, anders was er een boetebeding van kracht geworden. Misschien wat meer aandacht nodig voor door cliënten aangegeven spoedgevallen.

Correcte en snelle afhandeling

Goed geinformeerd. Modern en goed bereikbaar kantoor.

• Communicatie

Geweldige service, vrolijk personeel en goede prijs

Afgelopen vrijdag heb ik het genoegen gehad zaken te doen met dit kantoor. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit ervaar ik als fantastisch, zeker in deze Corona tijden is het heel prettig om professioneel én vrolijke mensen te ervaren. Daarnaast is de prijsverhouding heel prettig en laten we eerlijk zijn, daar gaat het natuurlijk ook om. Waarom meer betalen als je zulke service kan krijgen en de feitelijke afhandeling op hetzelfde neerkomt? Ik heb over een paar maanden weer een afspraak staan en daar heb ik alle vertrouwen in. Kijk er bijna naar uit! En een complimentje voor collega mevrouw Schipper. Ze zag er stralend uit! (mag ook wel gezegd worden toch?:)

• Communicatie

Binnen een paar dagen een levenstestament op maat!

Na een telefoontje direct een gesprek bij ons thuis. Heel snel een concept. Na telefonisch overleg een paar wijzigingen en de volgende dag tekenen. Fantastisch!

Fijne, voorspoedige behandeling

Persoonlijke behandeling en uitgebreide toelichting. Het online toesturen vond ik niet héél gebruiksvriendelijk.

Uitstekend!

Sinds 2014 doen wij zaken met jullie. De heer Schils heeft mij met raad en daad bijgestaan na het overlijden van mijn ex vrouw. Het samenlevingscontract met mijn huidige vrouw is er nooit gekomen omdat hij tijdens de voorbereidende gesprekken trouwen toch een voordehandliggendere oplossing vond. Mijn vrouw en ik keken elkaar aan en zijn sindsdien al jaren gelukkig getrouwd. Als cliënt word je serieus genomen, de dienstverlening is accuraat en betaalbaar.

Rommelig

Wij hadden een rommelige ervaring bij Just notarissen. Wij moesten veel achter dingen aanbellen. Toen wij de mail kregen dat onze bankgarantie er nog niet was, een dag pas na dat alles geregeld moest zijn.. (terwijl wij hem al 3 dagen daarvoor binnen hadden) na 2 telefoontjes van onszelf waarbij werd toegezegd dat die er nog écht niet was, heeft onze hypotheekadviseur daar ook nog achteraan moeten bellen. Waarbij we daarna direct de mail kregen dat het wel gewoon binnen was. Om het al jammer dat daar dus slordige fouten in worden gemaakt en voor veel stress zorgt in het process van het kopen van een huis.

top

Mijn ervaring met Maarten Schils is top

• Ervaring met Vastgoedrecht
  • Waar kent u ons van? N.v.t.
  • Communicatie

Prima! Ook in Corona tijd.

Notaris nam alle tijd en de voorzieningen ivm Corona waren uitstekend. Niet duur, erg goed👍

• Waar kent u ons van? Evenement
  • Communicatie

Ik heb het als een goed notaris kantoor mogen ervaren

Ik heb het als een goed notaris kantoor mogen ervaren. Soms niet helemaal duidelijk hoe en wat je moet doen als je een mail krijgt met: Er zijn één of meerdere documenten toegevoegd aan dossier...... Afhandeling was verder goed en snel.

Goed en betaalbaar

Vriendelijk en deskundig personeel. De dienstverlening is goed en betaalbaar.

Effectief maar erg onpersoonlijk

Het kantoor waar men nu in zit is erg mooi, maar de ontvangst was buitengewoon zakelijk. Geen kop koffie of thee aangeboden. Zelfs niet de mogelijkheid om die zelf te pakken. Kortom erg onpersoonlijk en niet klantvriendelijk. De zakelijke kant valt niets op aan te merken, zeer effectief dus snel klaar.

• Communicatie

Dit was mijn tweede ervaring met Just notarissen. Ik ben zeer tevreden.

• Communicatie

Zakelijke benadering, heldere uitleg, geen poespas en uiterst vriendelijk. We hebben ruim €1000,- bespaard!

Goed,duidelijk en netjes!!

Goed,duidelijk en netjes gegaan!!

• Communicatie N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Vlot, transparant, voordelig

Alles was snel geregeld. Goed te volgen via het portal.

in een zin gewoon goed

gewoon goed

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.