Goedkoop, snel en goed

Prima ervaring met Just Notarissen, alles goed en snel geregeld.

• Ervaring met N.v.t.
  • Waar kent u ons van? N.v.t.
  • Communicatie

Persoonlijke, vriendelijke en geinteresseerde benadering

Wij zijn bijzonder persoonlijk en vriendelijk benaderd wat een prettige ervaring gegeven heeft.

• Communicatie

Geweldige ervaring, professioneel team en deskundige en aardige notaris

Ik had een levenstestament nodig. Afspraak werd gemaakt. Alles werd keurig besproken door een aardige en deskundige kandidaat-notaris. Stukken werden ontvangen en daarna getekend bij een heel vriendelijke en deskundige notaris die mij nog van extra adviezen bediende waarvoor ik nog een keer graag terug kom. Alles liep op rolletjes. Een aanrader!!

Uitstekend!

Helemaal goed! Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen. Niets op aan te merken!

• Communicatie

Goede service zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede service goede uitleg nette afhandeling vakkundige medewerkers en vlotte afhandeling tegen zeer gunstige tarieven.

• Communicatie

Communicatie wat rommelig en op het laatste moment, op locatie wel een goede ervaring

We hebben ruim op tijd aangegeven dat we van de diensten van JUST Notarissen gebruik wilde maken, echter een paar dagen voor de datum dat we gingen tekenen kregen we nog veel formulieren en verzoeken. Dit hadden we graag eerder gekregen zodat we ons beter konden voorbereiden. Ook werd er niet volledig op emails gereageert. Eenmaal op kantoor aangekomen zijn we uitstekend geholpen door de Notaris, alles werd helder en rustig uitgelegd.

• Communicatie

Goed, snel en vlot, prima!

Prima notaris!

• Communicatie

over het algemeen goed. het digitale platform is niet helemaal duidelijk en gebruiksvriendelijk. hierdoor was uiteindelijk telefonisch contact noodzakelijk.

• Communicatie

Uitstekende afhandeling van onze wensen.

Onze wensen voor de levenstestamenten en testamenten zijn uitstekend begrepen, opgenomen en verwerkt in documenten. Onmogelijkheden zijn uitgelegd en aangepast naar wettelijke mogelijkheden. We zijn uiterst tevreden over Just Notarissen te Zoetermeer.

TE vreden!

Duidelijk en deskundig uitleg. Denkt met de klant mee!.

alles netjes en correct afgehandeld

alles netjes en correct afgehandeld

professioneel

Bij ontvangst receptie vroeg receptioniste naar onze identiteitsbewijzen. Alle vier de rijbewijzen -met enige verbazing- ingeleverd bij haar. Tijdens de sessie met notaris vroeg deze ons naar onze identiteitsbewijzen. Zij moest ze - met excuses- vervolgens weer bij de receptie ophalen. Fijner als de receptie niet de id bewijzen onder zich houdt. Als klant weet je niet wat ermee gebeurd. Ze kunnen ook kwijt raken. Kortom, nergens voor nodig.

• Communicatie

goedkoop is geen reden voor een slechte voorbereiding door de notaris!

Dossiervorming via portal was prima. Info opmportal.loopt schijnbaar wel 1 of meer dagen achter met mailberichten van ons die niet zichtbaar/bekend waren bij medewerkers waardoor verwarring ontstond over de afspraak. Afspraak zelf: prima ontvangst. 15 minuten uitgelopen voorgaand gesprek werd ons meegedeeld waardoor notaris nog maar max 20 minuten voor ons had , echt he? Vervolgens vragen over afrekennota waar we vooraf over gemaild hadden incl de bevestiging van onze gedane noodzakelijke betaling. Dit was notaris allemaal niet bekend en moest weer gecheckt worden (binnen dezelfde 20 minuten). Daarna ontbrak de royementsvolmacht in het dossier die ook weer nagevraagd moest worden (ook weer binnen onze 20 min). Het isbdatvwe weten wat we komen doen en dat we de akte zelf doorgelopen hebben en de inhoud snappen waardoor er vaart kon worden gemaakt. Dit is wel slecht als je als client niet goed snapt wat er precies allemaal gebeurt en rechten en verplichtingen niet helemaal helder zijn. Dit is echt wel een tekortkoming in dit bedrijfsmodel kunnen we nu concluderen. Maar goed als je weet eat je wil, je jezelf goed voorbereid en allebei nog een officiële akte nodig hebt , dan is het prima. Advies is er gewoonweg niet geweest en tijdsdruk zorgt ook in het zgn efficiënte bedrijfsmodel toch voor fouten en die komen op de rekening van client dwz minder beschikbare tijd.... Jammer!

Fijn ontvangst

Fijn ontvangst. Snelle afwikkeling en aardige medewerkers.

• Communicatie

Duidelijke uitleg! To the pount!

Vriendelijk,behulpzaam, goed advies!

Bondig en diskundig

Geen gedoe, gewoon eerst even een kort praatje over huisje, boompje etc. om het ijs te breken. Daarna kort maar duidelijk wat er in de acte staat. Handtekeningen, kopietje en een wijntje mee naar huis. Top geregeld.

Heel erg goed bevallen

Afhandeling van omzetting Hypotheek goed en snel geregeld.

• Communicatie

positief, duidelijk maar je moet wel geduld hebben.

De gehele procedure heeft wel veel tijd gekost. Verder geen opmerkingen.

Kan beter

Afspraak was om 14.00 uur. Werden opgehaald rond 14.15 uur Vervolgens werden we met een verkeerd dossier aangesproken. Bij ondertekening werkte de nieuwe pennen niet goed. Bij afsluiting kregen we een fles wijn van de balie aangeboden. Konden kiezen uit rood/wit/rose, echter wit stond niet op de balie. Gaat allemaal om kleine dingen, maar op gebied van service juist wat storend Tariefstelling is wel concurrerend.

Op tijd, netjes, helder

• Communicatie

Slechte ervaring onvriendelijke notaris.

Op 28 april 2020, naar Just Notarissen geweest in verband met overdracht van een gekochte woning. Medewerkster bij de balie was vriendelijk. Vervolgens werden wij door een andere dame te woord gestaan en mochten wij plaats nemen in de wachtkamer. Aangezien wij nog 30 minuten moesten wachten vroeg ik om een kopje koffie. Dat kon niet werd mij verteld i.v.m. corona ziekte. Ook niet in een beker die je weg kan gooien. Zelf waren de dames volop aan het drinken. De Notaris had waarschijnlijk zijn dag niet een stukje vrolijkheid en feliciteren kon er niet van af. Stugge houding voelde me net bij een gerechtszaal. Ongeveer 5 jaar geleden was ik ook bij Just Notarissen ook met overdracht van een verkocht woning en toen was er een andere notaris. Die was een echte topper. Ik heb gemerkt dat de vriendelijkheid ver achteruit is gegaan. Ik had een afspraak staan i.v.m. een testament maar die ga ik nog annuleren.

• Communicatie N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Vriendelijk

Vriendelijke begeleiding in een wereld waar ik niet zoveel van af weet.

• Communicatie

Heldere uitleg en lage kosten.

Zie bovenstaande

Erg goede ervaring!

Alle bescheiden op tijd en correct ontvangen. Duidelijke uitleg over de akte. Net kantoor. Aardige notaris.

Fijne snelle overdracht

Ondanks wat misverstanden met de verkopende partij was de notaris hierin de helpende hand bij de overdacht van het huis. Fijne hulp en aardig personeel.

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.