Accuraat service gericht
Netjes en kundig geholpen!
Een notariele akte is een notariele akte, het kan niet anders, het moet, het is geen feestje, het is officieel, en het kost geld. De prijsverschillen zijn absurd, Just notarissen de goedkoopste, waarom zou je meer betalen? Ik wilde een akte van levering ik heb een akte van levering, en van het prijsverschil met nummer 2 toch een feestje :)
Goed en deskundig geholpen
Naar de notaris ga je met een verhaal, de persoonlijke interesse sprak mij enorm aan.
Geen aanvulling op de headline.
Good experience with Just Noratrissen
Goed geholpen door de eerste notaris en daarna ook afgehandeld voor de ondertekening door de collega notaris. Snelle en adequate service. Duidelijke uitleg. Goed verwoord in het testament.
Kort maar duidelijk en prima prijs
Ik was er voor een testament. Er waren twee bezoeken voor nodig. Tijdens he eerste bezoek werd alles helder uitgelegd en de voors- en tegens van de verschillende keuzes besproken. Tijdens het tweede bezoek was het document gereed en correct. Wel zat er een vrij lange periode tussen mijn aanvraag en mijn eerste bezoek (zo'n twee maanden).
In basis is alles prima geregeld. Ook de overdracht zelf op kantoor verliep erg prettig. Als verkoper werd ik verrast dat ik alles zelf moest doen (koper had jullie kantoor gekozen) Wat ik vervelend vond, is dat alle communicatie via het dossier liep. Wat voor mij prettiger werkt, is als in de mail wel staat waar de nieuwe info over gaat en wat van mij verwacht wordt. Bijv: garantstelling ontvangen, voor meer info zie het dossier. Ook de afspraak op kantoor verwacht ik in de mail. Niet ergens verstopt in een document met 'n andere titel. Kortom, de wisselwerking mail en het dossier kan beter.
Geachte mevrouw Koolen, Bedankt voor uw reactie. Wij zijn elke dag bezig met het verbeteren van onze processen. Ook bespreken wij deze ervaringen met de softwareleverancier. De uitnodigingsbrief (mail) staat onder het kopje correspondentie met de titel "verkoper uitnodiging". Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Goede kosten/kwaliteitsverhouding.
In de eindafrekening werd aandeel roerende zaken opgeteld bij de aankoopprijs, in plaats van deel uitmakend van de aankoopprijs; hierdoor viel de rekening abusievelijk €5100 hoger uit, je mag verwachten dat een notariskantoor deze kardinale fout niet maakt! Toen ik dat aankaarttte is de fout wel snel hersteld. Het transport op het notariskantoor was overigens zeer klantgericht en verliep in een prettige sfeer. Eind goed al goed.
Prima ervaring, Hypotheek en leveringsakte zijn soepel verlopen. Goed persoonlijk advies.
Zowel bij het telefonisch overleg over mijn hypotheekakte als tijdens de ondertekening op kantoor, zijn wij snel en correct geholpen!
Telefonische inlichtingen worden snel en duidelijk behandeld.
In januari heb ik op mijn intakeformulier voor leveringsakte aangegeven dat ik ook een samenlevingscontract wil opstellen. Er is nooit contact met mij opgenomen, waardoor ik eind mei zelf ging bellen om te informeren. Ik wilde immers het samenlevingscontract tegelijk tekenen met de leveringsakte en hypotheekakte (5 juni). Er werd mij verteld dat ik daar nu wel veel te laat mee was en dat er een wachtlijst was tot eind augustus en dat alles dus niet meer geregeld kon worden. Er werd geen enkele hulp aangeboden, echt super slechte service. Zeer lakse houding, het was echt mijn probleem dat jullie hebben verzaakt. Het samenlevingscontract zou namelijk langs de rechtbank moeten(?) en daarom zouden we het "echt nooit meer gaan redden voor 5 juni, pech voor u". Uiteindelijk naar een andere notaris gegaan, waar ik 3x zo veel heb moeten betalen, maar zij zagen geen probleem en hebben alles in 1 week weten te regelen. Bij het tekenen van mijn hypotheekakte en leveringsakte bij jullie, vroeg de notaris nog of we ook een samenlevingscontract moesten tekenen. Toen ik dit verhaal vertelde, zei hij mij dit uit te gaan zoeken. Ik heb nog niks gehoord, maar verwacht wel compensatie voor de enorme stress, vele loze telefoontjes en zeer hoge onkosten die ik door heb moeten maken omdat het bij jullie slecht geregeld is.
Geachte heer, Wij betreuren de gang van zaken. Zoals telefonisch besproken hebben wij onze routing in dit proces aangepast. Als notaris adviseren wij altijd, bij elke belangrijke gebeurtenis in het leven eerst naar de notaris te gaan. Hopende u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Oversluiten hypotheek alles soepel verlopen voor een zeer scherp tarief. Traject voor een groot deel online.
Efficiënt, vriendelijk, duidelijke informatie, prettige afhandeling en aangename prijsstelling! Niets dan lof!
Geen
Zowel mijn wijzing van mijn hypotheek als mijn testament via dit kantoor laten regelen. Zeer vriendelijk geholpen en waar nodig werd actief meegedacht om eventuele problemen op te lossen. Zeer aan te raden.
Vandaag de overdracht van ons nieuwe huis. De notaris liep een kwartiertje uit maar we hebben prima in de wachtruimte gezeten en heerlijke koffie gedronken. De notaris was erg vriendelijk duidelijk in zijn verhaal. De Corona maatregelen werden super goed na geleefd.
bij het regelen van de aankoop van een huis verwacht je professionele ondersteuning van een notariskantoor. Bij contact met het kantoor over het elektronische klantdossier kregen we van verschillende medewerkers verschillende informatie. De aankoop was niet standaard (3 eigenaren) maar wij als kopers moesten correcties in akte doorgeven ipv notaris ons van tevoren om informatie vroeg. Uiteindelijk heb ik het gevoel overgehouden dat Just zelf zo weinig mogelijk doet op eigen initiatief en de klant zelf laat bellen om op die manier de kosten laag te houden. Erg jammer, blijkbaar is klantenbinding niet van belang maar wil Just wel zoveel mogelijk klanten
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.