Voor het opmaken van mijn akte heeft Just Notarissen mij op een begrijpelijke en vriendelijke manier geadviseerd en geholpen.
Prettige ervaring bij deze notarissen.
Snel, volledig, nauwkeurig, informatief en vriendelijk.
De aflosnota kwam laat (1.5 dag voor afspraak) en dat zorgde voor stress, omdat er een probleem was en we daardoor afhankelijk waren van de bank om zaken te herstellen.
Goed luisterend oor gedurende het z.g. intake gesprek. Meedenken en creatieve invulling van aangegeven issues
Omzetten van de hypotheek. Vriendelijk ontvangst. Op tijd . Kort en krachtig. En flesje wijn toe . Prima
Een zeer efficient kantoor met hele vriendelijke medewerkers die zorgen voor een prettige ervaring.
Proces heeft relatief lang geduurd door trage of géén reactie op vragen in mails. Moesten tot 2x toe zelf bellen om concepten op portal te laten zetten en aanpassingen (zoals in mail aangegeven) door te voeren. Ondanks duidelijke aanwijzingen in mails toch aanpassingen in verkeerde akte doorgevoerd.
Mooi gebouw Vriendelijk ontvangst Duidelijke uitleg Snel
Goed ontvangen door personeel, wij krijgen koffie/thee. De notaris legt alles rustig en goed uit.
De titel zegt alles.
Ik vond het super goed en vriendelijk bij Just Notarissen. Alles ging het op een duidelijke manier. Kort en krachtig.
- Keurig ontvangen bij de receptie - Vriendelijke benadering - Open houding - Mooi kantoor - fijne omgeving, nette inrichting - notaris met kennis van zaken
Op een prettige manier de toch saaie / taaie stof van een hypotheek akte doorgenomen .
De eerst mail die ik kreeg was een verzoek om te bellen voor een afspraak. Dat bleek niet juist want het dossier was nog niet behandeld en Just zou zelf bellen. Waarom dan dat verzoek? Het tweede onjuiste document was de afrekening, waar het restant hypotheekbedrag c.q. het af te lossen deel onjuist was vermeld. Verschil circa 60.000,-
Super geregeld allemaal! Aanrader!
Ik ben tevreden over de dienstverlening, hoewel het op het laatste moment wel even spannend werd ten aanzien van de financiering. Het kantoor heeft ons prima geholpen, de notarieel medewerker en de baliedame waren vriendelijk en uitnodigend. De notaris vonden wij meer zakelijk, zeker niet onvriendelijk, dat niet. Het flesje wijn (hoewel wij het niet drinken) konden wij als gebaar prima waarderen. Ik beveel het kantoor dan ook aan.
Alles klopt.
Snel en deskundig geholpen.
Het schakelen met mijn behandelaar, mevrouw Choenni, ging prettig, vlot en professioneel. Bij de overdracht was notaris Maarten Schils op tijd, stelde concrete vragen en verliep het contact ook prettig bij deze belangrijke gebeurtenis.
We kwamen voor een kleine aanpassing in het testament, maar omdat de bestaande niet kantoor standaard was werd het hele testament herschreven, wat extra aandacht voor ons was om te zien of de nwe versie de lading dekte.
Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en ook behulpzaam bij vragen die ik had over een formulier wat ik van tevoren moest invullen. We kregen nog extra informatie tijdens het tekenen van de hypotheekakte over de aanleg van ons dakterras: dat het verstandig is om zoiets op te nemen in de splitsingsakte. Er stond nog een tikfoutje in de akte, maar dat werd snel aangepast en verder verliep alles prima en de notaris was erg vriendelijk. We mochten als cadeautje aan het einde een flesje wijn uitzoeken, leuk gebaar. Prijs/kwaliteitsverhouding goed!
Contact via mail en de persoonlijke omgeving werken zeer goed, je kunt de status nakijken en informatie die gevraagd wordt wordt tijdig kenbaar gemaakt. Voortgang is goed af te lezen op deze omgeving. Als positief ervaren en alles netjes afgehandeld.
Voor relatief simpele zaken rekent een gemiddeld notariskantoor veel te veel. Just Notarissen onderscheidt zich door een prima tarief en goede service.
Top servies! Makkelijk bereikbaar en fijne servies.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.