erg laat(of geen) met reacties. Overzicht nota en toezending koopakte op vooravond van de overdrachtsdatum, met nog een vraag over toezending ID bewijs kan natuurlijk niet.
Geachte heer, Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de verleende service/ diensten. Graag willen wij u het een en ander toelichten en hebben u daarom een e-mailbericht gestuurd. Hartelijk dank, JUST I Notarissen
We werden goed op de hoogte gehouden via een portal en de uiteindelijke ondertekening geen erg snel.
Prima ervaring. Iets meer bevestiging en informatie over wat wanneer behandeld zou worden hadden we op prijs gesteld. Heb regelmatig om bevestiging gevraagd omdat we zeker wilden zijn dat de procedure geen vertraging zou oplopen.
Voor de verkoop van ons huis heeft de koper Just als notariskantoor gekozen en wij als verkoper kunnen het met die keuze volledig mee eens zijn. De hele procedure, die bij de verkoop gemoeid is, is op rolletjes verlopen.
vriendelijke ontvangst aan de balie en de regels m.b.t. Covid-19 werden goed uitgelegd. Ook voldoende maatregelen hiertegen genomen. Contact met notaris en medewerkers was zeer vriendelijk
Onvoldoende nauwkeurigheid en snelheid.
De communicatie vooraf liet te wensen over. Informatie laat en soms onjuist, moest er zelf nogal eens achterheen. Wel goede prijs en bij passeerafspraak vriendelijke ontvangst en fles wijn cadeau.
We werden door JUST notarissen geholpen conform afgesproken tijd. Snelle en duidelijke afhandeling. Een aanrader.
Zowel per mail als telefonisch redelijk bereikbaar, terugbelverzoeken niet gehoord. Stukken die door de klant in het portaal worden geüpload en achteraf blijken niet de juiste te zijn, kunnen niet meer worden verwijderd door de klant zelf. Hierdoor raakt het portaal vervuild. Tevens heb ik de ervaring dat er vanuit uw kantoor een document van de koper van mijn woning aan mijn portaal (verkopende partij) is gevoegd. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd met deze feedback. Met vriendelijke groet, Stephanie Sterk
We hebben een zeer goede en fijne ervaring gehad met dit notariskantoor. Wij kwamen daar voor een levens testament en een testament. Zeer goede en deskundige uitleg gehad hierover, afhandeling was snel en accuraat. Erg klantgericht en hele vriendelijke medewerkers. Kortom een top ervaring! Wij bevelen dit kantoor dan ook zeer zeker aan!
Afspraak, communicatie, ontvangst, redelijk tarief!
Ondanks hier en daar wat vertraging ivm grote drukte toch heel goed geholpen! En voor veel minder geld dan de rest, heel fijn!
We werden pas op het laatste moment geconfronteerd met de (extra) kosten voor het afhandelen van een tweede hypotheek. Dit werd zonder verdere toelichting aan de definitieve nota toegevoegd. Hoewel met de crisis voor eenieder rare tijden zijn, waardoor er bv. vooraf geen oriënterend gesprek kon plaatvinden en alles zoveel als mogelijk on-line wordt afgehandeld, had de informatie verstrekking inzake het totale kosten plaatje wel beter gekund. De verdere persoonlijke afhandeling was positief.
Geachte Mike, Bedankt voor uw bericht. Wij berekenen voor het oversluiten van een hypotheek. €556,- dit is inclusief één doorhaling. Indien er meerdere doorhalingen van toepassing zijn berekenen wij hier extra kosten voor, deze worden benoemd in onze offerte. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Zowel voor verkoop eigen woning, aankoop garage en opstellen van familiare aktes (testament en samenlevingsovereenkomst) prima ervaringen gehad. Bovenal: niet al te duur en das toch prettig :)
De datum van de overdracht van mijn woning werd verzet van 14 naar 26 aug. omdat 14 aug. al vol zat. Volgens een medewerkster van jullie kantoor waren de koper en mijn makelaar al geïnformeerd en akkoord. Ik niet. Mijn makelaar wist bij navraag echter van niets en ik had als verkoper blijkbaar niets in te brengen. Na protest van mijn makelaar en mij werd het 21 aug. Heel slecht om te zeggen dat de makelaar akkoord ging terwijl ze niet eens benaderd zijn.
Geachte heer Van Boekholt, Bedankt voor uw reactie. Wij betreuren uw ervaring. Indien onze agenda geen mogelijkheid meer biedt om te passeren, proberen wij altijd met verkoper en koper tot een nieuwe passeer datum te komen. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
goede communicatie
Wij kregen een duidelijk advies en toelichting op de mogelijkheden van testament en levenstestament. En daarna is snel een afspraak gemaakt voor de ondertekening. Alles is via de website en mijn dossier via het portal goed te volgen en af te handelen.
Grote organisatie maar de afhandeling met de notaris als persoonlijk ervaren . Prettig!
Prijs en kwaliteit is prima, maar dat zie je dan ook af in de akte die je meekrijgt, wat ik op zich prima vind. Bij mijn vorige notaris kreeg ik een mooi ingebonden boekje mee, en nog wat kleine gifts, maar zoals ik aangeef, daar is de prijs ook naar bij Just Notaris. Daarnaast vond ik iets wat minder, dat de notaris zelf iets te laat was. Ik ben iemand van stipt op tijd en dat mag ik gerust verwachten van mijn notaris. Wat kost het om via de secretaresse aan te geven dat je een beetje laat bent, want dat vind ik op zich prettig. Maar goed, ieder zijn ding, denk ik dan maar. De Notaris vroeg ook strikt om ons handen (alweer) te desinfecteren, wat op zich goed is, maar zelf deed hij dat niet in ons bijzijn....Beetje jammer... maar goed, zoals aangegeven prijs/kwaliteit is prima
JUST komt voordelig uit de bus, maar loopt erg achter de feiten aan. Het blijkt dat ze een ontzettend grote achterstand hebben en het werk haast niet aan kunnen. Hou er rekening mee dat je zelf overal meermaals achteraan moet bellen. Er is geen enkel initiatief vanuit JUST om hun klanten te informeren over de vertraging en achterstand die ze hebben. Dag voor levering kregen wij pas alle documentatie, rekening en betaalgegevens toegestuurd. Uiteraard ook zonder excuus of enige uitleg. Communicatie naar de klant toe is een groot aandachtspunt!
Goed ervaring, de notaris was duidelijk en vriendelijk
Prima!
Just Notarissen was goed te vinden vanaf de snelweg. De ontvangst was vriendelijk en werden netjes begeleid en voorzien van wat te drinken. We werden opgehaald door de notaris van dienst en deze meneer wist ons op een leuke wijze door de stukken heen te “loodsen”.
Fijn notariskantoor!
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.