Al jaren komen wij bij Just Notarissen in Zoetermeer. Altijd tevreden geholpen.

Sinds vijf jaren komen wij voor diverse zaken als aan-, verkopen onroerend goed en testament en hypotheekakten bij Just Notarissen. Altijd worden wij vriendelijk, deskundig en prettig geholpen. Indien er vragen zijn worden deze vlot en naar tevredenheid beantwoord. En, wat prettig is, nooit een goedkopere notaris in de buurt gevonden.

Een 5-sterren service.

Zeer vriendelijke mensen en de notaris neemt de tijd. Legt netjes uit wat er gaat gebeuren en neemt ook tijd om vragen te beantwoorden die niet direct met de zaak te maken hadden. Wij gaan onze kennissen zeker adviseren voor JUST Notarissen.

• Communicatie

Prima notariskantoor met schappelijke prijzen

Ik ben zeer professioneel en vriendelijk begeleid!

• Communicatie

Goedkoopste notaris maar kwalitatief heel goed

Via de site Goedkoopste notaris kwam ik bij JUST Notarissen terecht. Offerte was bijna 150 euro goedkoper dan de eerstvolgende in prijs. Maar daar was verder niets van te merken. Alles keurig geregeld, prachtig kantoor, nette ontvangst en prima afhandeling. Kortom een aanrader

• Communicatie

Snel, vriendelijk, duidelijk, niet zo brallerig als veel andere notarissen.

goed op 1 punt na

De ervaring dat de documenten via de cloud goed gaan Echter vragen worden niet beantwoord, echter in eerste instantie staat het wel goed in de documenten. Ook was de afrekening door fouten van de hypotheker niet goed opgegeven deze moesten 2 keer veranderd worden. Echter toe we vragen stelde geen antwoord ontvangen. Tijdens het passeren was echter alles goed in orde. Dus de tip, bij mail vragen graag op kort termijn beantwoorden. Voor de rest top gedaan Tot februari dan hebben wij weer een afspraak staan.

Snel, soepel, prettig

Snel, soepel, prettig

• Communicatie

Prima service en heldere communicatie

Persoonlijke aandacht voor de klant. Goede service en heldere communicatie.

• Communicatie

Snelle en zeer professionele aanpak!

Netjes ontvangen, snel geholpen, de tijd genomen en alles netjes met ons doorgenomen. Zeer deskundig en professionele uitvoering!

goed en goedkoop

Deze notaris is de goedkoopste in de omgeving en het scheelt meer dan de helft met andere "goedkope Notarissen. Contact is simpel via het internet. De afhandeling gaat snel en een overbodige toeters en bellen.

Goed, duidelijk en kort

Kwam voor de overdracht van een huis en het tekenen van de aangevraagde hypotheek, Het was een prettig gesprek met een duidelijke uitleg, in een luchtige omgeving.

Prima duidelijk en correct

Prima dienstverlening passeren ging heel vlot alle documenten digitaal aangeleverd en binnen 2 weken alles geregeld

• Communicatie

Nette binnen komen goede ontvangst

Netjes behandelt en goede uitleg

• Communicatie

Ook bij verkoop boot geen rimpels in het water

Wel eens een kadestraal geregistreerde boot (ok, schip voor de puristen) verkocht? Dat zou zonder scheepsmakelaar wel eens een hele klus kunnen worden, aldus de scheepsmakelaar. Maar aangezien ik 4% commissie (plus wat er verder bijkomt) liever in eigen zak hou, ben ik de uitdaging toch aangegaan. Voor Just notarissen is de koop/verkoop van een boot weliswaar geen dagelijks werk, maar met slechts enkele mailtjes en bijbehorende acties, bleek het eigenlijk kinderlijk eenvoudig te zijn. Dank daarvoor! En vwb de corona-regels: De koper van de boot werkt in het ziekenhuis en vertelde tussen neus en lippen door dat ze bij Just veel (!) voorzichtiger zijn dan in het ziekenhuis.

Gewoon goed

Klant vriendelijk Goed bereikbaar telefonisch Snel

Oke

Goed advies

• Waar kent u ons van? Krant
  • Communicatie

Uitermate moeilijk om contact te leggen via telefoon en e-mail.

Voorbereidingen verliepen moeizaam omdat het niet mogelijk bleek iemand van uw kantoor telefonisch te spreken dan wel een antwoord te krijgen op mijn e-mails. Daardoor kon mijn verzoek om met spoed de hypotheeknota van de ING op te vragen niet worden gecommuniceerd. Dit kostte bij uiteindelijk nog eens een extra €1.221 aan boete voor vervroegde aflossing vanwege twee tussentijdse renteverlagingen van de bank. Het passeren van de aktes bij mr. Manoj Raghoebarsingh vandaag op uw kantoor verliep gelukkig wel prettig.

Deskundig, persoonlijk, goed tarief

Deskundig, gestructureerd proces, persoonlijke benadering, passend tarief

• Ervaring met N.v.t.
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Goede uitleg

• Communicatie

Erg lang wachten, verder prima

Telefonische prima bereikbaar. Alles digitaal dus als je handig bent met de pc goed, anders wat minder. Bij overdracht meer dan half uur moeten wachten omdat men uitliep, beetje rommelige indruk. Geen communicatie, jammer want dat kost echt Punten! Men deed waarvoor een notaris is en voor de laagste prijs mag je ook niet eerste klas verwachten

• Communicatie

Prettige ervaring en snelle afhandeling.

De manier van offerte aanvragen werk goed en snel. Het meeste contact had ik met Mevr. van Dreumel. Zij heeft me een aantal keren professioneel en vriendelijk te woord gestaan en op snelle wijze de zaken behandeld en aanpassingen verricht. Door het hele Corona gebeuren verliep het persoonlijke contact bij het passeren van de Akte wat vreemd ; je bent toch gewend iemand een hand te geven bij zo'n belangrijke gebeurtenis. Al met al een positieve ervaring. Je moet zelf veel documenten aanleveren en uploaden, maar dat vind ik geen probleem; het werkt effectief en de prima tarieven zijn daar ook naar. Bedankt voor uw hulp in dezen.

Altijd tevreden

Nu voor de vierde keer bij Just notarissen geweest en we zijn altijd even tevreden. Vriendelijk ontvangen en alles wordt goed uitgelegd

Correct, zakelijk, snel.

Correct, zakelijk, snel.

• Communicatie

snel, accuraat, deskundig en vriendelijk

in 2 sessies en 1 telefonisch gesprek was alles geregeld, het was wel een eenvoudig testament. Iedereen was vriendelijk . En hoewel het onderwerp zeer zakelijk was had ik het gevoel dat ik (de mens) belangrijk was .

• Communicatie

Waar je uiteindelijk voorkomt prima maar de communicatie zwaar onvoldoende

Aardige mensen, als je offerte vraagt snel antwoord maar daarna zelf diverse telefoontjes moeten plegen voor een vervolg en een afspraak. Daarna geen afspraakbevestiging en factuur, weer achterna moeten bellen. Schijnt dat je inloggegevens moet krijgen voor persoonlijke pagina maar nooit gehad. Bij het kantoor overigens zeer vriendelijke geholpen

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.