Uitstekende service voor een goede prijs!

• Communicatie

Super vriendelijk en duidelijk. En koffie top!

Goed geregeld

Vooraf verliep het een en ander via een digitaal portaal, hierdoor worden cliënten goed op de hoogte gehouden en aanleveren van stukken is gemakkelijk. Op het kantoor werden de coronaregels heel strikt nageleefd.

• Communicatie

Makkelijk, snel en goedkoop.

Pluspunten: makkelijk, overzichtelijk, vriendelijk, snel en goedkoop. Verbeterpunten: soms een beejte bot overkomen bij moeilijke vragen aan de deur en het gebeurt wel eens dat ze doc van verschillende dossiers door elkaar halen. Maar over het algemeen: zou ik ze zeker aanraden voor eenvoudige zaken waarbij snel en simpel gehandeld moet worden. Ook fijne notarissen.

• Communicatie

Van binnenkomst tot vertrek helemaal top

Gastvrij onthaal en allemaal zeer vriendelijke mensen. Prettige vlotte afhandeling van zaken op een heldere manier. Kortom nogmaals top en zeer aan te bevelen.

• Communicatie

Zeer goede service en erg vriendelijk

Zeer goede en vriendelijke ontvangst. Notaris ook erg vriendelijk en kundig. Bij het verlaten van het pand ook nog keuze om een lekkernij mee te nemen. Perfect!

Waar voor uw geld

Just notarissen heeft voor mij de overdracht van onroerend goed begeleid in de drukke tijd vlak voor de feestdagen. Enige punt van aandcht is de interne communicatie. Verder zou ik Just aanraden zodra het account geopend is om ALLE correspondentie via dat account te laten lopen.

Nu al 3 keer top

We zijn er ook 3 keer geweest en altijd ontzettend prettig zaken gedaan. Aardige nette mensen die graag alles uitleggen. Goede duidelijke communicatie vooraf. En het flesje wijn doet ook altijd goed. :)

• Communicatie

Zeer onprofessioneel/lomp behandeld aan de telefoon

Vandaag aan de telefoon kreeg werd ik zeer onprofessioneel te woord gestaan door twee kandidaat notarissen. Door beiden werd er niet geluisterd naar wat ik zei, sommige punten werden verkeerd geïnterpreteerd, er werd onjuiste informatie gegeven, ik werd afgekapt en er werd gezegd dat ze geen tijd voor me hadden omdat ze het te druk hadden. Ook toen ik aangaf dat ik het onprettig vond dat ik mijn vraag niet af kon maken en dat ik die graag nog wilde stellen, werd ik halverwege onderbroken en werd er aangegeven dat ze de verbinding ging verbreken omdat er klant stond te wachten. Eerdere ervaringen met JUST notarissen waren wel positief.

Goed en goedkoop

Goed en goedkoop Gemakkelijk te vinden Voldoende parkeerplaats

zeer vlotjes en alles keurig geregeld

zeer vlotjes en alles keurig geregeld

Snel, accuraat, vriendelijk

Goed geholpen in tijden van corona. Snelle afhandeling, vriendelijk aan de telefoon, reageren snel op e-mails, online afspreken en zaken regelen verloopt prima. Ik ben zeer tevreden.

Heel goed

Ik ben erg blij met die notaris!!

deskundig en prettig

snelle reactie op meldingen van klant. vriendelijk personeel.

• Communicatie

Zeer klantvriendelijke en correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling van onze hypotheek inschrijving. Prijs / kwaliteit zeer goed. 100 % tevredenheid, bedankt Just Notarissen.

• Communicatie

Goede inzichtelijke afwikkeling, slecht ingaan op gestelde vragen

Er werd niet inhoudelijk ingegaan op de door mij via mail gestelde vragen.

• Deskundigheid N.v.t.

Netjes door de gastvrouwen ontvangen. Goede corona regels. Lekkere koffie. Goede uitleg over hoe een testament in elkaar zit.

Goed en goedkoop.

Snelle en adequate afhandeling. Zeer scherpe prijs. Een zeer handig systeem waardoor alles netjes en overzichtelijk blijft. Ik zou zeggen ga er naar toe.

Tevreden over prijs/ kwaliteit

Alles gaat digitaal, maar als je een vraag hebt, kun je gewoon even bellen. Het verliep eigenlijk allemaal heel soepel. Je krijgt een mailtje als je weer informatie moet aanleveren of ze jou informatie geven. Prima systeem om mee te werken en goede prijs.

Slechte communicatie

Er wordt niet of heel laat teruggekoppeld via mail of telefonisch op vragen Er wordt wel goed werk geleverd

Ruim voldoende

Mijn ervaring met JUST notarissen is ruim voldoende. Enig puntje van aandacht vind ik de communicatie. Het systeem (mijn dossier) werkt prima waar ik als klant kan inloggen en zien wat de status is. Echter als ik een vraag stel via mijn dossier vind ik de communicatie even wat minder. Naar mijn belevering blijkt de beantwoording te lang uit. Op zich geen probleem want dit had verder geen invloed op de afronding van de notariele stukken.

Prima notaris

Prima notaris, alles was goed geregeld

• Communicatie

Effectief en snel dankzij elektronische gegevens uitwisseling

Snelle en effectieve gegevens aanlevering enig punt van kritiek is de relatief lange tijd voordat een eenvoudige akte kan passeren 3,5 week vanaf ontvangen stukken van de bank door notaris tot daadwerkelijk passeren akte

Vriendelijke en duidelijke service

Zeer goede service en zeer tevreden. Dankzij Just notarissen heb ik met een goed gevoel mijn huis kunnen kopen. Ik zal daarom Just zeker aanbevelen aan andere.

Duidelijke testamenten

Bij het intakegesprek is ons alles duidelijk uitgelegd en zijn onze wensen goed geformuleerd op papier gekomen.

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.