Goede en snelle service

• Ervaring met N.v.t.
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Heel genoegzaam en professioneel ..

Bovenstaande zin heeft alles in zich..

Zeer moeizame procedure.

Het grootste probleem is t.a.t. de AbnAmro bank geweest, die ons na 30 jaar geen nieuwe hypotheek wilde verstrekken. Het was een eigen fout, die ze 30 jaar geleden gemaakt hebben en dat nooit erkent hebben. Een vriend van ons, die meer verstand heeft van de materie, heeft het stokje overgenomen. Het heeft een jaar geduurd, voor de zaak rond was. Bovendien heel veel geld.

• Waar kent u ons van? Anders

Geweldige en correcte behandeling.

Lekkere ontspannen gesprekken. Duidelijke uitleg.

• Ervaring met N.v.t.
  • Waar kent u ons van? N.v.t.

Realistische prijzen, zonder in te boeten op kwaliteit. Aanrader.

Voor verschillende kwesties uitgekomen bij Just Notarissen. Of het nu gaat om hypotheek of testament (met best nogal wat vragen en/of uitzonderingen) er is altijd sprake van goede service en uitstekend advies. Als iets bijvoorbeeld niet noodzakelijkerwijs 'geregeld' hoeft te worden, dan hoor je dat. Dus geen trucjes om toch omzet te scoren. Het is een groot kantoor en mede daardoor een diversiteit aan (kandidaat)notarissen, dus ook met specifieke kennis en ervaring. Wat ook opvalt is de realistische prijsstelling. Want eerlijk is eerlijk, veelal gaat het om aanpassingen in een inmiddels bestaand 'Word-document' en Just Notarissen hanteert absoluut vriendelijke tarieven. Onze ervaring met diverse notarissen inmiddels zijn positief, geen onnodig gedoe of blabla, maar gewoon eerlijk, pragmatisch en vakkundig. Wat ons betreft: niet verder zoeken, gewoon een afspraak maken. Januari 2021 - Frank H.

nette en snelle afhandeling

Uitstekende service

Snelle behandeling van de aangeleverde stukken en reactie per e-mail. Vriendelijke ontvangst en deskundige afhandeling tijdens bezoek aan Just Notarissen.

• Waar kent u ons van? Anders

De Heer Schils was geweldig voor ons, correct, alert, rustgevend en verwarmend.Top!armend

Ik heb door het optreden van de heer Schils, heel veel gemak ervaren. Vertrouwen door zijn alertheid en warme vriendelijke wijze , de rust te hervatten, zoals ook met ons te kunnen lachen. Mijn hartelijke dank. Ik vind het zeker de moeite waard om jullie aan te bevelen. Ondanks fouten,. die we allemaal zo nu een dan maken. Hartelijke groet, Regina Cove

• Waar kent u ons van? Anders

Begeleiding prima en info voorziening heel goed

Relaxed, efficiënt,

Ik kwam voor een nieuw testament. Punctueel op tijd door kandidaat notaris Mevr. D.mulder binnengelaten. Zij luisterde zeer goed naar mijn wensen en heeft dit uitstekend verwoord in mijn testament. Echter kwamen bij mij, na ontvangst van het concept en het lezen, nog een nieuw punt op. Hiervoor moest extra onderzoek en correspondentie worden gedaan. De hiervoor extra kosten vielen mij 100% mee. Bij het definitieve passeren las notaris mr. M. Raghoebarsing deze punt voor punt voor Inclusief duidelijke toelichtingen. Gaf ook ook gelegenheid voor opmerkingen mijnerzijds. Vaak brabbelt een notaris snel door een document en vraagt aan het eind “heeft u nog vragen?” Ondanks het vaste tarief heb ik nimmer het gevoel gehad dat er haast werd gemaakt met het gesprek. Ik ben uitermate tevreden

• Waar kent u ons van? Anders

Een prima ervaring voor een goede prijs.

De hele procedure vanaf de heldere informatie bij het oriënterend gesprek tot en met de uitleg bij het passeren van de akten was aangenaam.

• Waar kent u ons van? Anders

Meerdere keren hier geweest en altijd snel en duidelijk geholpen!

Professioneel

Gewoon goed. Vond alleen het de vragenlijst die ingevuld moest worden voor de hypotheek niet praktisch

Uitstekend!

Goed begeleid en zeer open en transparant ontvangen.

• Waar kent u ons van? Anders

Zeer goed, prima behandeling en advies!

Zeer prettig gesprek, echt zeer klantvriendelijk. Daarnaast een gedegen en prima en deskundig advies gekregen op een zeer open en vriendelijke manier. Ook geen haastwerk, er wordt de tijd genomen om de adviezen te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Een aanrader, we snappen waarom het zo druk is, goed en met een zeer scherp prijskaartje.

slordig en niet klantvriendelijk

Men bleef om documenten vragen, konden dat niet in één keer doen. Op mails werd niet geantwoord en als de makelaar stukken opstuurde kreeg hij geen bevestiging, wij ook niet trouwens. Moesten regelmatig bellen om te vragen of alles in orde was en dat was vaak zo, maar was niet bijgewerkt op de website in het dossier. Onduidelijke website. Had het gevoel overal achteraan te moeten zitten. Dag voor de overdracht moesten toch nog stukken worden aangeleverd en kregen we de documenten voor de overdracht pas. Uiteindelijk wel alles geregeld.

• Waar kent u ons van? Website

Goede service, keurige afhandeling voor een erg betaalbaar tarief.

Binnen een korte tijd de akte Coronaproof kunnen laten passeren. Alle voorbereidende handelingen zijn digitaal via het portal verlopen. Zeer gunstige prijsstelling voor een goede dienstverlening.

Super!

Goede communicatie via een beveiligde omgeving met een waarschuwing per mail, dat er nieuwe actie gewenst is. Ten kantore: super vriendelijke ontvangst in deze rare tijd, zodat je je ondanks alle corona maatregelen toch welkom voelt.

De communicie verliep stroef

Het onlineportaal functioneerde niet en is absoluut niet gebruiksvriendelijk. Ook kreeg soms meldingen en dan stonden er geen documenten klaar. Ook als je Just belt, krijg je als je in de wacht staat regelmatig twee stemmen die door elkaar praten. Ook werkt het niet als je de notaris mailt in het portaal die mails komen niet aan.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Anders

vriendelijk, zakelijk en tijdens ondertekening zeer duidelijke uitleg

Met de Team video call was er iets mis gegaan , waarschijnlijk van mijn kant , het kantoor kon geen verbinding met mij krijgen. Ik werd toen wel netjes gebeld en we hebben toen de afspraak en het gesprek telefonisch voort gezet en daar was ik wel blij mee. Ik kreeg netjes per post zoals afgesproken drie weken later het concept van het testament toegestuurd en heb toen een afspraak voor ondertekening gemaakt. Op de dag van de ondertekening werd ik ook netjes ontvangen met koffie en tijdens het gesprek en voorlezen van het testament werd alles duidelijk uitgelegd en onderbouwd. Dus al met al zeer tevreden en dan ook nog voor die prijs!

Vlotlopende afhandeling

Voor ons was de prijs een reden om met JUST Notarissen een afspraak te maken. Je zou kostenbesparende maatregelen verwachten, maar van dit alles niets. Goede ontvangst in een mooi kantoorpand, lekkere koffie en na afloop nog een presentje meegekregen. Zakelijke, maar wel persoonlijke benadering. Vlotte afhandeling van alles. De correspondentie verloopt in aanloop digitaal. Geen verborgen kosten.

• Waar kent u ons van? Website

Waarom moeilijk doen als het bij JUST kan

Vriendelijke kordate mensen die werken tegen een hele scherpe prijs

Alles was top geregeld!

Zeer goed begeleid met de hypotheek etc.

Prima,snel

Snel, duidelijk, handige portal voor documenten, goede ontvangst

Super snel en duidelijk!

Het uploaden van documenten in de beveiligde omgeving vond ik een verademing. Veel documenten kunnen tegelijk geladen worden en alles wat je doet is en blijft zichtbaar. Erg prettig. De telefonische (on-)bereikbaarheid vind ik wel echt een verbeterpunt!

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.