De aanvang van het gesprek was duidelijk onvriendelijk. Later werd dat iets beter. Maar geluisterd is er totaal niet. Op de vraag of onze huidige testamenten en samenlevingscontract nog voldoen, werd positief geantwoord. Maar toch werden we met 2 nieuwe testamenten en een nieuw samenlevingscontract geconfronteerd. We kregen testamenten die duidelijk niet aan onze wensen voldeden. Op de automatische piloot gemaakt. Type fout in een aanbrenglijst, verkeerde executeur testamentair benoemd. De pittige rekening voor alleen robot typewerk voldaan. En op naar een andere notaris die wel luistert. Dan maar iets meer betalen, maar dit is een zeer slechte ervaring.
Geachte heer De Lange, Naar aanleiding van uw reactie is uw dossier intern besproken en is er met u contact geweest om het een en ander te bespreken. Fijn dat wij uw dossier mogen heropenen en u verder van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Online voorbereiden en ter zake met een goed afgestemd proces op locatie. Heerlijk. Voor mij een eenvoudige hypotheekakte, maar echt onder de indruk van het proces en bedrijf. Top
Alles snel en goed geregeld. Duidelijke communicatie!
Digitale dossier behandeling werkt efficient. Afrekening goed nazien op juistheid.
Snelle en makkelijke communicatie. Lage prijzen. Een aanbeveling waard!
bedrag op de nota klopte niet, dit is later wel aangepast telefonisch minder goed bereikbaar, vast de drukte geweest, de nazorg was prima en ik vind het erg professioneel hoe JUST met klachten omgaat linkjes naar documenten klopte in ons geval niet, maar dit is/ word rechtgezet er word een bedrag berekend voor de overgemaakte gelden, hier is niet eerst over gecommuniceerd - dit staat wel op de website, maar heb ik niet gezien.... t bedrag wat er werd berekend is markt conform, maar ik had het graag eerder geweten, dan had ik gewacht met overmaken....
Originele beoordeling
bedragen op de nota kloppen niet, telefonisch slecht bereikbaar, linkjes naar documenten kloppen niet.... bedrag op de website en het bedrag wat word doorberekend is zeker niet hetzelfde er word een bedrag berekend voor de overgemaakte gelden, hier is niet eerst over gecommuniceerd
Prima keurig ontvangen
Prima, zoals je verwacht
mijn ervaring is uitstekend door de goede uitleg en afwerking van de akte was het snel geregeld we kregen voldoende de gelegenheid om vragen te stellen
Vriendelijke en duidelijke uitleg!
Prettige ervaring koffie en in de middag wijn voor thuis.
Accurate professionele afhandeling waarbij een hobbel als gevolg van een abuis van een vorige notaris, alsnog snel werd opgeruimd.
Aardige mensen, goede service
Op een prettige manier ontvangen, op tijd en deskundig te woord gestaan.
Wij hebben onze leverings- en hypotheekakte door Just Notaris Van der Bijl in Zoetermeer laten verzorgen. Zij leveren alle stukken via een digitaal account in hun klantenportaal aan. Zodra er een nieuw document aan werd toegevoegd, ontvingen wij een bericht per mail. Deze werkwijze vonden wij gemakkelijk en prettig. Tijdens het passeren van de aktes, heeft Mr. Manoj Raghoebarsingh deze op een begrijpelijke, unieke en boeiende manier aan ons uitgelegd. Het enige minpunt was dat wij de conceptakten pas een dag voor onze afspraak ter beoordeling kregen. De tarieven die dit kantoor hanteert, zijn zeker scherp en concurrerend. Daarnaast past dit kantoor de Corona maatregelen op serieuze manier toe.
Naar verwachting.
Goede communicatie en prima afhandeling
Heel goed. Vakkundig perfect. Wij zijn heel goed ontvangen. Een medewerkster heeft ons naar de wachtruimte gebracht met een kopje koffie. De afspraak was op 9.30 om ons hypotheekakte te passeren. Om 9.25 kwam de notaris ons ophalen en in 25 minuten was de akte gepasseerd. De pen waarmee wij de akte getekend hebben mochten wij meenemen. Als dank kregen wij een fles wijn mee voor onze buurman( wij gebruiken zelf geen alcohol ).Volgens mij zijn ze ook de goedkoopste notaris in onze omgeving. Misschien ook van Nederland.
het contact via mail en telefoon liep prima en er werd gewerkt met veel inzet om mijn wens te vervullen.
No or very late answers to messages, wrong calculation of the applicable taxes The actual transfer of the deed was ok.
Na een nette strakke voorbereiding en ontvangst vlot alle papieren kunnen ondertekenen.
Alles was netjes voorbereid, helder en zelfs een klein presentje gehad.
Prima dienst geleverd door JUST Notarissen. Communicatie vooral online via eigen login op website, dit werkte prima. Goed telefonisch bereikbaar.
Via het portal van JUST notarissen informatie uitgewisseld en wederzijds vragen resp. antwoorden verstuurd, Sommige documenten konden echter via het ortal niet geopend worden. Na mijn verzoe, ook via het portal, werden deze documenten per mail gestuurd. Verder prima service.
Het zal deels door Corona-tijd komen, maar gedurende het proces is er alleen bij het daadwerkelijk passeren van de akte echt contact geweest. Er werden enorm veel fouten gemaakt, je moet constant zelf op blijven letten. Als je niet oppast betaal je 8% overdrachtsbelasting ipv 2% en staat er een verkeerd adres op de definitieve akte van levering... Alle correspondentie verloopt via hun portal, die bijzonder onpersoonlijk is en veel dubbel werk oplevert. De e-mails die wij kregen waren uitsluitend met ‘Just Notarissen’ ondertekend. Kortom, je betaalt iets minder, maar je moet er wel zelf veel meer tijd in steken.
Geachte mevrouw Michelle, Bedankt voor uw reactie. Jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Ons kantoor werkt in verband met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) met een klantenportal. Zoals in onze brief aangegeven zijn vanaf 1 januari 2021 de tarieven voor de overdrachtsbelasting gewijzigd. De benodigde formulieren staan klaar in de portal of kunnen zelf gedownload worden bij de Belastingdienst dan wel aangeleverd worden door uw financieel adviseur. Op uw nota van afrekening wordt standaard het tarief van 8% opgenomen. Indien u één van de formulieren ingevuld en getekend naar ons heeft geretourneerd, passen wij uw nota van afrekening aan naar 2% dan wel 0% overdrachtsbelasting. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.