Goed en duidelijk
Prettig contact, goede uitvoering, aantrekkelijke prijs, en daardoor het enige kleine minpuntje, de wachttijd. Zeer tevreden over deze notarissen.
Zeer tevreden over de Just Notarissen. Wij zijn vaker langs geweest voor diverse afspraken en wij werden ten alle tijden goed geholpen. Zeer zeker aan te raden.
Hele procedure snel en keurig afgehandeld, ook het ondertekenen op kantoor. Je moet zelf wel wat zaken doen, zoals invullen en updaten van diverse formulieren. Als je daarvoor de benodigde kennis en voorzieningen thuis hebt, gaat dat gemakkelijk. In vergelijking met andere notarissen zeer aantrekkelijk tarief. Enige minpunt is dat er niet gereageerd wordt op vragen die ik heb verzonden per e-mail.
Super vriendelijke ontvangst. Alle vragen correct behandeld. Goedkoopste met uitstekende klant vriendelijkheid.
Goed naar ons geluisterd en onze wensen op opgenomen in de testamenten
Deskundig, duidelijk, helder, vlot en een concurrerende prijs
Prettige behandeling.
Ik heb de samenwerking met de JUST Notarissen als zeer prettig ervaren. Zeer zeker waarde voor je geld.
na een vriendelijke ontvangst , een heldere uitleg en prettige afhandeling
Netjes geholpen erg medewerking alom een aanrader !!!
Het enigste wat erg vervelend is dat je zo ontzettend lang moet wachten om een afspraak te maken.
Ik ben hier gekomen vanwege de goede ervaring met Haakon Boon bij de oprichting van mijn B.V.'s. Maar wat ik bij de hypotheek heb meegemaakt is bizar, een paar punten: - Slecht bereikbaar, laat en geen contact. Pas na interventie Haakon gebeurt er iets. - Berekeningen kloppen niet (tonnen verschil), zelf dus berekeningen gemaakt - verkeerde documenten bij tekenen 1-4-21 - fouten in akte, door mijn adviseur opgestelde contract klopte wel, gezien bij tekenen akte op 1-4-21 - In plaats van deskundig en betrouwbaar advies hebben wij moeten controleren en dicteren. Dit is de omgekeerde wereld.
Voor de hypotheekakte naar Just Notarissen. Het eerste welkom door de baliemedewerkster was erg hartelijk. De notaris kwam te laat en bood daarvoor geen excuses aan. Je wordt naar binnen geroepen op adres, wat het erg onpersoonlijk maakt. Vanwege corona stonden de ramen open en bij 6 graden buiten is dat niet echt aangenaam, maar kan ik nog snappen. Wat ik niet snap is dat de deur van het kantoor ook open moest blijven. Hierdoor is er totaal geen privacy en kan iedereen meeluisteren met hetgeen besproken wordt. Zeer vervelend! De akte wordt opgedreund waardoor tussentijdse vragen niet gesteld kunnen worden. Geen reactie op de mail. Al met al niet blij met de zeer onpersoonlijke benadering!
Geachte heer, mevrouw, Helaas zijn uw gegevens via deze weg niet zichtbaar en kunnen wij u niet persoonlijk benaderen om het een en ander toe te lichten. Naar aanleiding van uw bericht informeren wij u dat wij in verband met COVID 19 en de gezondheid van de cliënten en onze medewerkers helaas genoodzaakt zijn om goed te ventileren. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Helder, vriendelijk en fijn op tijd en goed telefonisch bereikbaar .
Het opstellen van het testament ging soepel en snel. Enige opmerking is dat ik het op prijs zou stellen als er bij de tekst van het testament ook een uitleg in gewoon Nederlands zou worden bijgeleverd.
Netjes duidelijk gunstige prijs
Goede behandeling en alles duidelijk als ik vraag werd duidelijk uitleg gegeven . (Jammer dat de receptie niet weet wat ze met de wijn moeten )
Duidelijke hypotheek-passering en daarnaast een plezierig en duidelijk informatief gesprek over andere (familie) zaken. Levenstestament etc. Notariële volmacht etc. Kom graag nog eens terug bij Notaris Schils.
Ik kreeg goed advies bij het opmaken van testament en levenstestament. Het werkt heel prettig en efficiënt de concepten te ontvangen via de mail, waarvoor je moet inloggen wat veiligheid en privacy waarborg, en daarop te kunnen reageren. Op mijn aanpassingen/wijzigingen werd heel snel gereageerd. Na het opmaken van de documenten kon ik vrij snel een afspraak maken ter ondertekening. Tijdens dit bezoek werd alles goed uitgelegd.
Duidelijke informatie, nette en vriendelijke ontvangst, prima afhandeling
Wij als makelaarskantoor hebben ervaren dat Just vast aantrekkelijk is qua prijs maar nog al eens laat is met de voorbereiding. Zoals nu bij de 2 meest recente objecten ontvingen wij de concept akte pas in de middag vooraf aan de levering. (30-03-2021)
Zou dezelfde dag terug gebeld worden voor een nieuwe afspraak te maken door de notaris zelf ik wacht nu nog .
Geachte heer Ruud, Vervelend om te vernemen dat u niet bent teruggebeld, graag zijn wij u van dienst. Uw gegevens zijn voor mij via deze weg niet zichtbaar, derhalve zou ik u willen vragen om telefonisch contact met ons op te nemen en te vragen naar de afdeling aftersales. Dinsdag 6 april 2021 zijn wij vanaf 09:30 telefonisch bereikbaar. Tevens kunt u ons een een e-mailbericht sturen naar [email protected] tav "afdeling aftersales" Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Mijn aankoop ging heel stroef vanuit de verkoper maar dankzij Just is alles soepel verlopen. Dank je Just
Door media en een algemene informatiedag van een willekeurig notariskantoor overtuigd geraakt van de noodzaak om een testament en een levenstestament te moeten afsluiten, maakten wij daartoe voor 29 maart 2021 een afspraak bij Just Notarissen. In het gesprek met notaris mevrouw Daphne Mulder kregen wij ruim de gelegenheid om onze wensen en onze persoonlijke situatie en omstandigheden toe te lichten. Mevrouw Mulder gaf ons heldere informatie over toepassingen in testamenten en levenstestamenten, maar ook over mogelijkheden en onmogelijkheden zonder vastlegging van wensen in dit soort aktes. In ons gesprek kwamen wij gezamenlijk tot de conclusie dat er in onze situatie geen directe noodzaak was tot het aangaan van een testament of levenstestament en dat er in voorkomend geval voor ons ook andere wettelijke mogelijkheden bestaan om onze zaken goed te regelen en te borgen. Wij willen onze dank en waardering uitspreken naar Just Notarissen en in het bijzonder mevrouw Mulder, voor haar eerlijke, oprechte en (juridisch) correcte en aanvaardbare advies. Louis en Thera Timmermans
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.