Fantastische service, alle mensen daar zijn enorm vriendelijk.
Het passeren van de acte werd nogmaals duidelijk uitgelegd en een snelle afhandeling.
Op kantoor werden we uiterst vriendelijk behandeld en daarover niets dan lof. De bereikbaarheid via telefoon en mail was echter zeer matig. Documenten werden laat geupload en op mails werd niet gereageerd waardoor het onduidelijk was of alles in orde was
Geachte Arno, Fijn dat u de moeite heeft genomen om een bericht achter te laten. De nota is een week voor passeren voor u klaargezet in de portal. In verband met de vakantieperiode is de leveringsakte later verzonden dan gebruikelijk, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Snel, doelmatig en zeer correct. Uiterst vriendelijke notaris en medewerkers. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Gemakkelijk te bereiken en gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Enige verbeter puntje: Het portaal mag een overzichtelijke indeling en gebruiksvriendelijker.
Alles lekker gelopen geen bijzonderheden
Notaris was netjes optijd en super fijn en snel geholpen.
Prima service dmv heldere afspraken en communicatie via een beschermde omgeving. Tweede ervaring met Just notarissen welke wederom prima verlopen is.
Alles erg netjes geregeld en afgehandeld. Had niet beter gekund
Snel simpel en adequaat
Goede ervaring, alles efficient geregeld. Moest wel even wachten voor een afspraak.
Wij hadden na een offerte voor Just gekozen. Onze verwachtingen werden goed waargemaakt, de correspondentie was duidelijk. Na een enkele opmerking van ons werd door Just adequaat gereageerd. Just is dus zeker een goede en voordelige keuze, als u kiest voor dit notariskantoor doet u daar goed aan.
Originele beoordeling
Wij hadden na een offerte voor Just gekozen. Onze verwachtingen werden goed waargemaakt, de correspondentie was over het algemeen duidelijk. Minpuntje was dat sommige van onze berichten niet werden beantwoord. Vervelend was dat wij 2 dagen voor de passeerdatum nog bescheiden moesten aanleveren mbt de verantwoording van de betaalde waarborgsom, terwijl we die ruim 2 maanden tevoren hadden betaald. Maar Just bleek zeker een goede keuze.
Prijs kwaliteit is goed in verhouding
Vriendelijk ontvangst, prachtig gebouw, snel geholpen, vriendelijke notaris en noemen flesje wijn of een biertje mee gekregen na afloop
Duidelijke portal, directe communicatie en de goedkoopste…
Zeer vriendelijk en snelle afhandeling kon met al mijn vragen goed terecht.
Snel en adequaat, online wat online kan en een prettige ervaring tijdens het passeren van de akte.
Professioneel, netjes en snel geholpen
Snel geregeld, alles digitaal, goede services en goedkoop
Werd vriendelijk onthaald en alle informatie was helder. Goed geregeld ook de gehele voorbereiding.
alles goed en snel geregeld, wordt netjes op de hoogte gehouden.
Er zijn van mij al eerder 2 aktes verzorgd
Wij zijn enorm goed geholpen
Super duidelijk,prima te volgen
We zouden passeren voor 2 hypotheekaktes. Helaas bleek er maar 1 dossier te zijn aangemaakt. Hierdoor hebben we een volmacht moeten afgeven voor het tweede dossier die dus niet op tijd is afgehandeld. Hier hebben we overigens wel een kleine tegemoetkoming voor ontvangen.
Geachte Pro, Bedankt voor uw reactie. Fijn dat u ons in de gelegenheid heeft gesteld om het een en ander telefonisch toe te lichten. Mocht u nog verdere vragen hebben vernemen wij dit graag. Hopende u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Goede informatie en alle tijd om alles goed uit te leggen. we zijn dik tevreden.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.