Een goed informatie systeem en heel klantvriendelijk.
De eerste notaris die ik mee maak die gewoon in het Nederlands schrijft. Het systeem van inloggen, downloaden en uploaden moet je wel liggen. Ik persoonlijk vind het modern en super.
fijn ontvangst, op tijd geholpen, en het doornemen vd stukken was helder en duidelijk! zal jullie zeker aanbevelen!
No nonsens. Gewoon een eerlijke begrijpelijke uitleg. Van het voor mij bijna onbegrijpelijke notaris jargon. Een aanrader. Prijs kwaliteit verhouding krijgt een 10!
Eerste contact was via de mail en daarna een telefonisch gesprek en de offerte gehad voor levensloop en een gewoon testament. Door de combinatie van deze testamenten een zeer scherp tarief gekregen. Na bevestiging akkoord met offerte is een afspraak ingepland. Via videobellen alles kunnen vragen en aangeven wat wij wilden hebben. Vrij snel daarna een concept voor de gevraagde testamenten gehad en ook hiermee ingestemd. Op afspraak op kantoor de testamenten getekend na goede toelichting van de notaris. Kortom een goed kantoor om aktes te laten opmaken. M.P. Scholte
Heel positief. Prettige ontvangst, uitstekend overleg door goede uitleg. Fijne sfeer gecreëerd in een belangrijk stap voor onze toekomst.
Heel vriendelijk personeel, een snelle afhandeling voor alles. Als er nog iets gestuurd moest worden werd dat vriendelijk op de mail gevraagd. En telefonisch waren ze heel erg rustig en duidelijk. Ik zou het iedereen aanbevelen om hier naar toe te gaan.
Wij hebben met just gewerkt voor het oversluiten van onze hypotheek. Door een fout bij Just is dit met 3 weken vertraagd waardoor onze boete rente flink opliep. Daarnaast was de ontvangst allerminst hartelijk: rokende medewerkers bij ingang, medewerkers bij de balie met de rug naar ons toe (en duurde even voor ze omdraaiden ondanks een vriendelijk “goede middag” van ons. Verder is een notaris kantoor geen bruin café maar bij Just lijkt alles wel heel kil en koel. Smaak is niet te koop maar evt wel in te huren. Het doornemen van de akte ging zeer correct , al hadden we beide Hr gevoel dat we als twee kleuters werden toegesproken (note: wel lekker duidelijk). Dit was voor ons de derde ervaring bij een notaris en duidelijk de minste.
Geachte heer Martin, Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden was over onze dienstverlening. Wij hebben u dossier en review intern besproken en nemen uw punten mee voor in de toekomst. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Mooi bedrijf bij vragen goed geholpen
Goed en vriendelijk geholpen alleen was er erg koud
Na eerst een testament hier opgemaakt te hebben, nu hier een hypotheek laten passeren. Alles is zeer netjes en vlot verlopen. Het passeren is verlopen via notaris van der Bijl. De akte werd rustig en uiterst duidelijk besproken. Zeer prettige ervaring.
Telefonisch wat minder goed bereikbaar en manier van uploaden van stukken in het online dossier is mij niet duidelijk geworden. Maar online dossier werkt zeer makkelijk.
Onze ervaring met Just is altijd zeer positief. Goede service en een vertrouwd gevoel.
Weinig op aan te merken. makkelijk en snel.
Geen koude kak, gewoon net kantoor, goede parkeervoorziening en prima geholpen zoals het hoort. Voor mij nr 1
Vanaf het begin ben ik niet te spreken over just notarissen. Ik belde voor een afspraak, dat was maar goed ook want blijkbaar was deze al ingepland zonder mijn weten en zonder mij op de hoogte te stellen. Via de portal werd mij gevraagd dingen aan te leveren die niet van toepassing waren. Ook werd na aanlevering van al financiele stukken doorgevraagd ze aan te leveren terwijl dit al was gedaan. Na het overmaken van mijn geld werd ik gebeld dat het geld niet was ontvangen, terwijl ze niet al hun rekeningen hadden bekeken. Absoluut niet fijn als het om zulke hoge bedragen gaat. Eenmaal op kantoor voor het passseren moest ik 1,5 uur wachten op de notaris. Eindelijk aan de beurt, konden we niet passeren omdat de tegenpartij zijn volmacht niet had getekend. Dit hoort een notaris toch te checken? Alles zou maandag in orde komen. Verkoper had maandag getekend, maar van just hoorde ik dinsdag pas wat (een standaard mail) Meerdere malen gebeld omdat ik contact hierover wil, niet terug gebeld of excuses gehad. Niet te spreken en verbaasd over de gang van zaken, weinig begrip en slechte service
Een goede ervaring, alles was keurig geregeld, netjes werden we eerst opgebeld voor het prikken van de datum wanneer wij tijd hadden, erg goed dus.
Beste Veel dank voor het passeren van de acte..en bedankt voor het relatie geschenk DE PEN….helaas is deze naar twee maal schrijven ermee opgehouden. (Vond het nou niet echt een relatiegeschenk) Verder ben ik zeer tevreden . Nogmaals dank. Vriendelijke groet
Geachte Yvonne, Bedankt voor uw leuke reactie. Mocht u nog een keer in de buurt zijn. Dan kunt u een nieuwe pen ophalen bij de receptie. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Een hypotheek laten passeren valt niet zo veel over te zeggen, JUST notarissen doen het snel, goede informatie en de stand van zaken goed te volgen in het online dossier. Leuk, het flesje wijn na het tekenen.
Alles zeer snel en goed verlopen.Waarom meer uitgeven als minder ook kan. Leuk nog was een presentje achteraf.
Bij binnenkomst is het een beetje verwarrend bij welke balie je je moet melden. De dame van de balie was redelijk vriendelijk en bracht ons netjes naar de wachtruimte en bood direct wat te drinken aan. Al snel kwam de notaris die ons in niet al teveel vak jargon de documenten met ons doornam. Dit deed hij met ontzettend veel plezier en interesse. Onze kinderen waren geen enkel probleem ook daar reageerde hij erg leuk op. Wat foto’s als aandenken wilde hij graag maken. Na het tekenen mochten we nog een fles wijn of een bier pakketje meenemen dat is nog eens service. Met een big smile zijn we de deur uitgelopen.
Ik had een leveringsakte en een hypotheekakte nodig. JUST kwam daar als goedkoopste uit en alles is verder goed gegaan. Prima service!
Aardige notaris for mij een boel tips gaf buiten mijn passeren om. Top
De portal van Just is handig voor documenten. Deze portal had iets beter gebruikt kunnen worden aangezien de status niet altijd synchroon liep met de werkelijkheid. Als je een dag voor de overdracht nog maar de helft van de vinkjes hebt levert dat een wat ongemakkelijk gevoel op. Afhandeling was top, uitleg was super helder en helemaal niks op aan te merken.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.