Twee slordige fouten

Niet verwacht van notariskantoor

Helder en duidelijk

Goede en duidelijke uitleg met genoeg tijd om te reageren en vragen te stellen.

Snel en keurig geregeld

Netjes geregeld. Keurige ontvangst en duidelijke uitleg. Leuk om een attentie te krijgen.

• Waar kent u ons van? Website

goede prijs, snel reaktie op de offerte-aanvraag en prima afhandeling

Wij hebben een hypothek laten overlsuiten. Service was goed, ontvangst vriendelijk en de prijs was laag.

• Waar kent u ons van? Anders

Dat wat nodig is, niet teveel en niet te weinig.

Bij een concurrerende prijs hoef je niet veel te verwachten maar dat viel alles mee. De koffie mag wel wat beter :-).

Duidelijk en transparant

Mr Manoj Raghoebarsingh heeft alles duidelijk uitgelegd. Ook de vragen die wij hem stelde heeft de notaris rustig en met kennis van zaken beantwoord.

Compleet en efficiënt

Fijne dienstverlening van dit kantoor. Alle formulieren zijn netjes geüpload in een portaal. Locatie makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen. Snel en efficiënt geholpen.

Zeer slecht

Wordt niet naar je geluisterd Werken heeeeel erg traag Maken heel veel fouten met documenten Ga hier nooit meer heen Is de afgelopen jaren zeer achteruit gegaan

Plezierig

Goede ontvangst en plezierige afhandeling

• Waar kent u ons van? Anders

Klantvriendelijk en erg duidelijke uitleg van de te tekenen akte(n) en de eventuele consequenties

Zie boven!

• Waar kent u ons van? Website

Zeer vriendelijk en kundig geholpen

Voor de 2e keer in zes jaar tijd gebruik gemaakt van JUST. Zeer kundige en vriendelijke medewerkers. En alles is snel en duidelijk geregeld.

Prettig geholpen

De communicatie met JUST Notarissen verliep soepel en vlot: snel antwoord op mailtjes, er werd goed naar mijn vragen geluisterd, ik kreeg duidelijk uitleg tijdens het oriënterende gesprek, kon makkelijk heen-en-weer mailen tot de tekst van het concept-testament helemaal naar mijn zin was. De prijs springt er zeer gunstig uit in vergelijking met bijv. Rotterdamse notarissen. Daar had ik graag een ritje naar Zoetermeer voor over. Het kantoor heeft vriendelijke medewerkers, een prettig grote wachtruimte en is prima rolstoeltoegankelijk, er is zelfs een aangepaste toilet. Enig minpunt is de lange wachttijd tot de eerste afspraak (4 maanden) en tot het concept daarna werd gemaild (6 weken). Maar al met al ben ik zeer tevreden.

• Waar kent u ons van? Website

Ze doen wat ze moeten doen en letterlijk geen letter meer.

Koel en zakelijk. Persoonlijk vind ik dat minder. Dat was in het verleden, toen het nog een 'kleine onderneming' was, veel persoonlijker.

Prima digitale communicatie.

Alles lekker vlot geregeld. Prettige ontvangst en verdere afhandeling van het passeren van de hypotheek akte.

Heldere uitleg, fijne werknemer

Hele heldere uitleg. De notaris in kwestie nam echt de tijd om je door de documenten heen te lopen. We voelden ons totaal niet bezwaard om vragen te stelen. Hele prettige en betrouwbare sfeer.

Snel en duidelijk

We werden hartelijk ontvangen. De notaris nam de tijd om alles door te nemen en luisterde naar onze vragen en beantwoorde deze heel duidelijk

• Waar kent u ons van? Website

Vlotte deskundige afhandeling bij het passeren van de hypotheekakte

• Waar kent u ons van? Website

Snelle en goede service voor een zeer concurrerende prijs met heldere communicatie.

• Waar kent u ons van? Website

Online dossiers werkt prima en vragen worden snel en goed beantwoord

Via mijn hypotheek adviseur zijn wij bij Just Notarissen gekomen. Werken met online dossier in een beveiligde omgevingen werkte prima.

• Waar kent u ons van? Anders

Terzake, efficient, snel en schrep geprijst. Top!

Uitstekend werk. Efficient, kwalitatief zeer goed. Geen poespas maar doen waar ze voor staan. En laten we eerlijk zijn, voor de prijs alleen al ben je hier op de juiste plek.

Goede klantbehandeling

Ik ben uitstekend behandeld. Duidelijke en snelle communicatie. Prima en eenvoudig digitaal dossier waarin voortgang goed te volgen is.

• Waar kent u ons van? Krant

Prima zeer vakkundig

2e keer en weer prima. Keurig op tijd en vakkundig. Voetballiefhebber en voor de juiste club.

• Waar kent u ons van? Anders

Uitstekende service, duidelijke communicatie, mooie prijs!

Uitstekende service, duidelijke communicatie, mooie prijs!

• Waar kent u ons van? Anders

Gewoon goed, geen behoefte meer naar een ander notariskantoor.

Ontvangst was allervriendelijkst, alles werd goed doorspreken en een heldere uitleg gegeven.

• Waar kent u ons van? Anders

Netjes op de hoogte gehouden via Just.

Tot nu toe perfecte behandeling en oversluiten van Hypotheek. Goed op de hoogte gehouden via MijnJust. Op de dag van tekenen duidelijke uitleg van de Notaris.

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.