Niet verwacht van notariskantoor
Geachte mevrouw van Wissen, Wat fijn dat we u na afloop nog even gesproken hebben. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Originele beoordeling
Niet verwacht van notariskantoor
Goede en duidelijke uitleg met genoeg tijd om te reageren en vragen te stellen.
Netjes geregeld. Keurige ontvangst en duidelijke uitleg. Leuk om een attentie te krijgen.
Wij hebben een hypothek laten overlsuiten. Service was goed, ontvangst vriendelijk en de prijs was laag.
Bij een concurrerende prijs hoef je niet veel te verwachten maar dat viel alles mee. De koffie mag wel wat beter :-).
Mr Manoj Raghoebarsingh heeft alles duidelijk uitgelegd. Ook de vragen die wij hem stelde heeft de notaris rustig en met kennis van zaken beantwoord.
Fijne dienstverlening van dit kantoor. Alle formulieren zijn netjes geüpload in een portaal. Locatie makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen. Snel en efficiënt geholpen.
Wordt niet naar je geluisterd Werken heeeeel erg traag Maken heel veel fouten met documenten Ga hier nooit meer heen Is de afgelopen jaren zeer achteruit gegaan
Goede ontvangst en plezierige afhandeling
Zie boven!
Voor de 2e keer in zes jaar tijd gebruik gemaakt van JUST. Zeer kundige en vriendelijke medewerkers. En alles is snel en duidelijk geregeld.
De communicatie met JUST Notarissen verliep soepel en vlot: snel antwoord op mailtjes, er werd goed naar mijn vragen geluisterd, ik kreeg duidelijk uitleg tijdens het oriënterende gesprek, kon makkelijk heen-en-weer mailen tot de tekst van het concept-testament helemaal naar mijn zin was. De prijs springt er zeer gunstig uit in vergelijking met bijv. Rotterdamse notarissen. Daar had ik graag een ritje naar Zoetermeer voor over. Het kantoor heeft vriendelijke medewerkers, een prettig grote wachtruimte en is prima rolstoeltoegankelijk, er is zelfs een aangepaste toilet. Enig minpunt is de lange wachttijd tot de eerste afspraak (4 maanden) en tot het concept daarna werd gemaild (6 weken). Maar al met al ben ik zeer tevreden.
Koel en zakelijk. Persoonlijk vind ik dat minder. Dat was in het verleden, toen het nog een 'kleine onderneming' was, veel persoonlijker.
Geachte Martin, Bedankt voor uw reactie, jammer om te vernemen dat u het als minder persoonlijk heeft ervaren. In de jaren zijn wij uitgegroeid tot een groter kantoor, echter proberen wij nog steeds iedere cliënt een warm te ontvangen. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Alles lekker vlot geregeld. Prettige ontvangst en verdere afhandeling van het passeren van de hypotheek akte.
Hele heldere uitleg. De notaris in kwestie nam echt de tijd om je door de documenten heen te lopen. We voelden ons totaal niet bezwaard om vragen te stelen. Hele prettige en betrouwbare sfeer.
We werden hartelijk ontvangen. De notaris nam de tijd om alles door te nemen en luisterde naar onze vragen en beantwoorde deze heel duidelijk
Vlotte deskundige afhandeling bij het passeren van de hypotheekakte
Snelle en goede service voor een zeer concurrerende prijs met heldere communicatie.
Via mijn hypotheek adviseur zijn wij bij Just Notarissen gekomen. Werken met online dossier in een beveiligde omgevingen werkte prima.
Uitstekend werk. Efficient, kwalitatief zeer goed. Geen poespas maar doen waar ze voor staan. En laten we eerlijk zijn, voor de prijs alleen al ben je hier op de juiste plek.
Ik ben uitstekend behandeld. Duidelijke en snelle communicatie. Prima en eenvoudig digitaal dossier waarin voortgang goed te volgen is.
2e keer en weer prima. Keurig op tijd en vakkundig. Voetballiefhebber en voor de juiste club.
Uitstekende service, duidelijke communicatie, mooie prijs!
Ontvangst was allervriendelijkst, alles werd goed doorspreken en een heldere uitleg gegeven.
Tot nu toe perfecte behandeling en oversluiten van Hypotheek. Goed op de hoogte gehouden via MijnJust. Op de dag van tekenen duidelijke uitleg van de Notaris.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.