Goede en goedkope notaris. Goed bereikbaar en neemt alle vragen serieus.
Alles ging heel gestroomlijnd en Just bleek inderdaad de goedkoopste notaris. Goedkoop was in dit geval zeker geen duurkoop want alles was meer dan prima geregeld. Ik zou Just iedereen aanraden!
Warm ontvangst, goede adequate en vriendelijk service, persoonlijke aandacht.
Interessant voor simpele notaris zaken. Verwacht geen excelente service. Maar daar is de prijs natuurlijk ook niet naar. Ik beveel Just Notarissen aan vanwege de prijs.
Een vriendelijke ontvangst en alles werd duidelijk verwoord. Tevens een nieuwe afspraak gemaakt voor een ander onderwerp.
Keurige ontvangst, nette wachtkamer. Goede corona maatregelen. Kundige notaris. Beantwoord onze vragen zorgvuldig. Snelle afwikkeling.
Er duidelijke uitleg over zaken wat op een mooie luchtige manier verteld wordt
de lokatie, ligging, parkeren was al een genot! de afhandeling was prettig en zeer prof. En goede service de fles wijn als felicitaie! top!
Snel en duidelijk en goed bereikbaar. Niets op aan te merken.
Zeer duidelijke en heldere uitleg betreft mijn hypotheek.
Netjes geholpen, maar vind dit geen notariskantoor zoals ik die altijd gewend ben.
Prima ontvangst en netjes volgens afspraak afgehandeld
Zelden een notaris meegemaakt die: Zoveel mogelijk (veilig) digitaal werkt Goede en uitgebreide uitleg geeft (zowel mondeling als schriftelijk) Scherpe prijzen hanteert (ook als het super druk is) Kortom, dit is eem club die het snapt dat je je moet blijven ontwikkelen en investeren in de dienstverlening!
Just, goede afwikkeling hypotheek. Snel en efficiënt. Vriendelijke ontvangst op kantoor en als dank een lekker presentje ontvangen. Echt een aanrader voor een mooie prijs een goede notaris.
,,,,,,,,,,,,,,
Nooit eerder werd een notariële aktelegde zo goed en helder uitgelegd.
Alles is netjes gegaan volgens de afspraak Ik ben met open armen ontvangen De notaris heeft alles uitgelegd en ook de hypotheek akte met me door genomen
Vriendelijke ontvangst , het grote gebouw leent zich hier uitstekend voor , met ontvangst / wachtkamer met desgewenst koffie of thee , daarna snel en proffessioneel geholpen door de notaris , daarna het gebouw met een glimlach verlaten in de wetenschap goedkoop te zijn geholpen. Een minpunt is de website , ik kon de berichten niet naar beneden scrollen en dus niet lezen , een IT specialist kan dit snel verhelpen .
Ik doe als tussenpersoon al enige jaren zaken met Just; ik heb recent een gesprek gehad over een wijziging in mijn testament en ben vanmiddag komen tekenen voor onze nieuwe hypotheek. Ik kan de bereikbaarheid, de ambiance, de ontvangst en de afhandeling alleen maar zeer positief beoordelen en zal ook mijn toekomstige klanten met een gerust hart naar Just doorverwijzen.
Stukken snel op orde en inleesbaar via de digitale route. Ontvangst op kantoor vriendelijk. Na de oversluiting werden we zelfs verrast met een zak oliebollen!
Geen negatieve opmerkingen
Na 10 dgn bleek men vergeten een bevestiging te sturen waardoor alles versneld moest plaatsvinden. Bij passeren van de akte werden we nauwelijs aangekeken, binnen geschreeuwd op straatnaam ipv naam en er kon zelfs geen goede morgen vanaf. Notaris draaide letterlijk een riedeltje af. Een ondekte fout, door ons ondekt, werd afgedaan als iets onbelangrijks “ acht veranderen wij wel even met de pen” Kortom… leer hiervan!!
Geachte mevrouw Janszen, Bedankt voor het fijne gesprek heden ochtend. Zoals de notaris heeft aangegeven worden cliënten zoveel mogelijk straatnaam binnen geroepen in verband met de AVG. Wij vinden het vervelend dat u het als niet prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, JUST Notarissen
Snelle service, adequaat behandeld, helemaal goed.
vriendelijk, profersioneel, gaan ze met je om.
Heel prettig.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.