Mijn ervaring met Just Notarissen was uitstekend

Mijn ervaring met Just Notarissen was uitstekend. Ik waardeer jullie snelle en efficiënte aanpak enorm. Het was een plezier om met jullie samen te werken. Jullie hebben echt professionele mensen in huis. Dank daarvoor, en ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.

Supernotaris!

Iets regelen bij de notaris, in ons geval de aankoop van een huis, is nu eenmaal een moetje. Je wil dit zo snel en pijnloos mogelijk, efficiënt kunnen regelen. We kozen voor de goedkoopste, waarbij je toch even denkt: zou het dan ook goed zijn? Maar we werden duidelijk door het proces heen begeleid, de eventuele extra kosten bij uitzonderingen werden ook duidelijk gecommuniceerd en het belangrijkste: door de efficiëntie is de vriendelijkheid niet verloren gegaan. Hartelijk ontvangen, kopje thee, vriendelijke glimlach en bij het weggaan zelfs een flesje wijn cadeau. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik JUST notarissen aanbeveel!

• Waar kent u ons van? Website

De hele procedure is goed gegaan, maar …

De notaris van Just heeft ons goed geholpen, alleen ervaar ik het als een nadeel dat de hele procedure via de computer liep. Wanneer je (zoals ik) mede als gevolg van de leeftijd beperkt ervaring hebt in het digitaal verwerken van gegevens, leidt dat tot onzekerheid bij mij als client. Veel liever had ik een tweetal afspaken gehad, waarbij een notarieel medewerker in een persoonlijke ontmoeting uitleg geeft over alles wat van de client verwacht wordt en een tweede (vervolg)afspraak waarin alles, dat door de client is aangeleverd, wordt besproken met de notaris en indien noodzakelijk gecorrigeerd en/of bijgesteld. Het is een duurdere optie, maar altijd nog beter dan de huidige situatie, waarin de client betaalt en ook nog een deel van het werk verricht.

no nonsens

afhandeling conform gemaakte afspraken

• Waar kent u ons van? Krant

Goedkoop maar slordig

Just notarissen gekozen omdat deze notaris én dichtbij het werk ligt én de goedkoopste is. Van tevoren weet je eigenlijk al dat het zaak is om er bij Just bovenop te zitten, want communicatief is het dramatisch en ze zijn wat slordig. Toch nog verrast in negatieve zin. Als je contact probeert te krijgen, volgt er gewoon geen reactie op de mailtjes of zelfs niet in het eigen dossier geplaatste berichten. Bellen kan ook, maar zeer beperkte openingstijden. Heb je wel telefonisch contact, dan doen de dames erg hun best en zijn erg behulpzaam. Maar dan, als je vlak voor het transport zit, dan ineens hebben ze bij Just haast en gaan ze de klant onder druk zetten om zsm te reageren. Dat voelt niet prettig.

Prima notaris

De notaris had 1 foutje gemaakt in het voortraject maar voor de rest prima verlopen. Ontvangst bij notariskantoor was uiterst prettig, goede uitleg door notaris, fijne communicatie, de afspraak was op tijd, alles verliep prima en rustig. Een goede notaris voor een goede prijs.

• Waar kent u ons van? Anders

We zijn erg tevreden over de afhandeling van onze aankoop!

We zijn vriendelijk en deskundig geholpen door dit kantoor waar we eerder al goede ervaringen mee hadden.

Geheel volgens afspraak afgehandeld

Geheel volgens afspraak afgehandeld - wij komen terug bij Just Notarissen.

• Ervaring met Familie- en erfrecht
  • Waar kent u ons van? Anders

Meer dan prima en positief

Positieve ervaring bij deze eerste keer passeren aktes met Just Zoetermeer. Duidelijk en helder van voortraject tot passeren zelf. Aanrader en nog wat voordeliger ook

Netjes en deskundig geholpen

Uitleg van alle zaken is erg rustig en duidelijk zodat een ieder het begrijpt, dossierinzage is ook erg makkelijk en toegangkelijk, zeker in verhouding tot de prijs.

Prima geregeld

Prima notaris

• Waar kent u ons van? Anders

Dat jullie makkelijk te bereiken zijn.

En dat jullie ook redelijk snel reageren op vragen. Ik vond het alleen niet fijn dat het op de bodem bewezen moest worden waar het geld vandaan komt. Dat voelt of dat je behandeld wordt als crimineel. Terwijl je hard voor dit geld gewerkt hebt. Ik ben blij met jullie: Geen super luxe kantoor. Maar gewoon goed. Jullie kunnen er zeker vanuit gaan dat je er een vaste klant bij hebt.

Vlot en vriendelijk geholpen

Men word vriendelijk welkom geheten, snel en zonder poespas de documenten bekeken. De handtekeningen worden gezet en het word keurig afgehandeld. Geen onnodige wachttijden.

• Waar kent u ons van? Website

efficiente werkwijze, toch nauwkeurig.

de werkwijze, ook de communicatie, verliep goed. Naar mijn mening wel lang geduurd eer er een afspraak voor tekenen kon worden gemaakt.

• Communicatie N.v.t.

Zeer slechte communicatie

JUST notarissen heeft afspraken t.a.v. de planning proberen te verzetten en naar hun hand te zetten door mij, in plaats van mijn partner en de verkopende partij te benaderen en veranderingen door te geven als nieuwe gemaakte afspraken. Hierbij heb ik meermaals aangegeven dat het directe contact en afspraken enkel via partner en verkopende partij verlopen wat helaas niet werd opgevolgd.

Goed.

Goed.

Snel en top service

Goed en snel geholpen en alles was duidelijk .. top ga zo daar

Communicatie kon beter

Het was redelijk te doen om een aanvraag te starten . Daar het echt mijn terrein niet is om vastgoed te kopen had ik tijdens de aanvraag en daarna een aantal vragen per email gesteld waarbij ik maar 1x antwoord kreeg. Nadat alles was afgerond mbt aanleveren van gegevens heb ik nog gevraagd of het bedrag op de 3en rekening was aangekomen en het antwoord moet ik nog krijgen. Ik heb ,omdat ik geen antwoord kreeg op vragen, maar de receptie gebeld en daar werd ik wel goed geholpen. Dat vond ik op zichzelf wel een goede ervaring want ik werd daar vriendelijk te woord gestaan en nog begripvol ook ( ik maakte nog de opmerking of de behandelaar nog daar werkte )

Compact, simpel en doeltreffend

Fysieke afspraak is noodzakelijk gezien notariële materie. Taalgebruik zou ook hier naar B1, B2 moeten. Communicatie binnen 'mijn' omgeving kan beter. En na 2 jaar werkt de laadpaal voor de deur nog steeds niet. Denk dus ook aan juliie green foot print.

• Ervaring met Familie- en erfrecht

Vriendelijk en behulpzaam

Op het moment dat je vragen hebt zijn ze duidelijk en behulpzaam. Via het klantenportaal heb je alle documenten op een rijtje, dat is erg overzichtelijk.

• Waar kent u ons van? Website

Vriendelijk en toegankelijk. Geen verbeterpunten.

Geen verbeterpunten. Goede eerlijke prijs voor de geleverde dienst.

Vriendelijk behulpzaam

***

Wat een armoe. De afgelopen week 3 bedrijfspanden verkocht via een notaris in Leiden (2x) en het laatste pand via Just in Zoetermeer. Ik kan dus vergelijken. De entourage is zo armoedig, plastic bloemen, goedkoop uitgewoond kantoorpand en de koffie niet te drinken. Alles gaat via het online portal en telefonisch krijg je niemand te pakken. Terugbelverzoeken worden niet opgevolgd. Vragen worden gewoonweg niet beantwoord. 12 uur voor het passeren waren de stukken nog niet in orde. Zaken waar ze iets verder voor moeten nadenken worden botweg afgewimpeld. Regel de eindafrekening zelf maar met de koper. Ze staan niet open voor contact of uitleg van de situatie. Berichten worden onbeschoft zonder aanhef of mvgroet in de portal geplemd. Bij ons als verkopende partij werden plotseling allemaal kosten opgevoerd terwijl het kosten koper is. Dat ervaar ik als pure diefstal (door een notaris!). Toen ik als verkoper aangaf dat ik de discussie niet met de blije nieuwe eigenaar wilde voeren maar even apart privé hebben we e.e.a uit kunnen leggen en bespreken. Daarna loopt de dame in kwestie aan het einde gewoon de kamer uit en zegt: jullie kunnen wel weer terug naar de wachtkamer. De belofte was: "ik ga het met de notaris bespreken". Met de notaris in de kamer was bijzonder. Niets gezellig praatje. Koper mocht werkelijk als eerste z'n pinpas trekken voor de laatste betaling voordat hij uberhaupt maar begon...... daarna de nota van afrekening op tafel en wat er ook vooraf door ons besproken was, daar werd niets over gezegd en gewoon zonder enige vorm van terugkoppeling door je strot geduwd. Hierdoor ontstond er bij de notaris alsnog de vervelende discussie, waar de kopers zich erg ongemakkelijk bij voelden. Voorlezen was een lachertje en binnen 5 minuten werden we de deur uit gewerkt. Een lachwekkende vertoning en een blamage. Zo wordt er rustig gezegd dat de koper voor een deel eigenaar wordt van de units en toen ik vroeg; wat zegt U, dat klopt niet hoor. Oh nee, ik bedoel dat U e

snel en efficient

snel en efficient. prettig samenwerken

Giga duidelijk

Makkelijk, snel en goedkoop

Einsteinlaan 50

2719ER Zoetermeer

079-323 97 61

Over JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.