Plezierig, jammer van de lange wachttijd
Voor een tweede keer levering van nieuwe woning ondergebracht bij JUST. Goed en duidelijk voortraject en netjes afgewikkeld op moment van overdracht. Digitaal Portaal mag iets moderner maar is functioneel.
Voor het huwelijk net op tijd nog alles kunnen regelen, als testamenten en huwelijkse voorwaarden. Het ging allemaal heel duidelijk en proffesioneel.
Goede ontvangst bij aan komst. Duidelijke uitleg over wat wij afgesproken hebben.
Een gemaakte fout is hersteld
Originele beoordeling
Onze krediethypotheek is ten onrechte geblokkeerd door een actie van JUST notarissen. Dit is niet in overleg met ons gedaan. Geen enkele communicatie. Wij kunnen nu niet meer aan onze financiële verplichtingen voldoen, omdat we geen geld meer kunnen lenen van uit onze krediethypotheek.
Onder grote tijdsdruk ben ik snel en persoonlijk geholpen. Just was altijd goed bereikbaar.
Je wordt vriendelijk ontvangen en dan de uitslag leg rustig en goed je krijg goed de tijd om je vragen te stellen
Ik vond het erg prettig dat er een duidelijke samenvatting werd gegeven en niet oeverloos uitgeweid werd. Duidelijk, to-the-point en efficiënt.
Niet duur en makkelijk
Deskundig en vriendelijk notariskantoor waar ik goede ervaringen mee heb. Ik heb hier testamenten laten opstellen en werd daarbij duidelijk en prettig geholpen. De kosten liggen bovendien een stuk lager dan bij veel andere notarissen, wat zeker een pluspunt is. Wel is het handig als je zelf redelijk zelfstandig bent in het aanleveren van de benodigde informatie en documenten. Daarna wordt alles netjes en professioneel afgehandeld.
Netjes en correct geholpen.
Wij hadden een testament maar daar stonden de kleinkinderen niet in vermeld. In overleg met de kinderen hebben wij nu ook de kleinkinderen vermeld. Zij kunnen, belastingvrij, een bedrag zowel van mijn vrouw als van mij erven. Wij vinden dat jongeren het goed kunnen gebruiken.
Vriendelijke service, en duidelijk en heldere uitleg. Wij worden goed op de hoogte gehouden.
Ik heb n deel van mn overwaarde opgenomen. Dit ging probleemloos. Nette en professionele mensen. Goede levering
Mijn ervaring met JUST is: ze zijn zeer goed in de uitleg en in een juiste begeleiding om tot een testament te komen.
Duidelijke communicatie en denken mee Voor oversluiten hypotheek maar dat kan ik hieronder niet kiezen
Duidelijke communicatie en procedure. Door inzage eigen dossier is de voortgang goed te volgen.
Alles is vlot en volgens afspraak verlopen. Ook het contact op het kantoor in Zoetermeer was prettig.
snel en correct :)
Ik ben echt uitstekend geholpen door de medewerkers van Just notarissen, ze zijn gewoon goed bereikbaar via de telefoon en op de mailtjes word ook netjes gereageerd. Al met al heb ik een hele goede ervaring gehad en raad ik iedereen Just notarissen aan!!
Heb 2 zaken lopen een voor erfrecht en een voor testament. De ene akte is klaar en via de mail gestuurd. Voor de andere staat een afspraak gepland on mei. Als het niet goed lukte kreeg ik een bericht in word wat dan wel werkte.
Voor het gesprek t.b.v. het opmaken van de akten werd alle tijd genomen. De kandidaat notaris waarmee wij het gesprek voerden liet duidelijk blijken dat de klant koning is en dat niet de tijd leidend was. Al onze vragen werden kundig beantwoord en wij werden goed begeleid in het maken van de juiste keuzes. Secuur is alles genoteerd wat bleek uit de akten die aan ons tijdig werden voorgelegd. T.t.v. de ondertekening heeft een andere kandidaat notaris ons op eenzelfde gedegen manier door de taaie materie geholpen. Hij blonk uit in het krachtig, bondig en duidelijk verwoorden wat in de akten staat en op eenzelfde wijze beantwoorde hij onze vragen. Vandaar de welverdiende 5 sterren.
Duidelijk en fijn geholpen!
Eerste keer bij Just. Van binnenkomst tot verlaten van het pand ging alles gesmeerd. Net kantoor vriendelijk personeel en alles rechttoe rechtaan.
Een duidelijk en goedlopend proces.
Einsteinlaan 50
2719ER Zoetermeer
Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.