Alles duidelijk met goede afspraken!

• Aflevering van de auto

Goede communicatie en uitstekende levering

Op korte termijn een auto kunnen ontvangen vanuit auto.nl. De communicatie is zowel telefonisch als via WhatsApp duidelijk en snel. Ze zijn flexibel in de levering en passen waar nodig aan.

Super snel super makkelijk

Al vrij snel wist ik welke auto ik wilde hebben en eigenlijk was het dan binnen no time geregeld. Oude auto inleveren was ook geen probleem en uiteindelijk een beter prijs gekregen dan ik dacht. Het contact wat ik heb gehad met auto.nl was allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom ik kom zeker terug!

Vriendelijk en behulpzaam

• Aflevering van de auto

Goede communicatie, komen afspraken.

Aanrader

Snel en goed geregeld

Contact was vlot en duidelijk. Goed inruilbod voor onze eigen auto. Alles snel geregeld en blij met de mooie auto.

• Aflevering van de auto

Zeer goede opvolging, persoonlijk contact

Opvolging is alles, bij vragen konden we gelijk terecht, afspraken worden goed nagekomen, en zelfs een belletje of alles naar wens was verlopen.

• Aflevering van de auto

Uiterst tevreden , klantgericht, heldere communicatie en vriendelijk

Het nemen van een lease contract is toch een stap, auto.nl is gelukkig erg goed. Heldere communicatie en regelmatige updates. Alles is duidelijk. Ook het brengen van de auto is keurig gedaan. Ook werd ik een week later gebeld of alles naar t zin was, erg blij met de goede service en klantvriendelkjkheid.

Uitstekende service

We zijn zeer tevreden met de helpdesk service. Alles was tiptop geregeld. De auto werd voor de deur afgeleverd!

Fijne ervaring gehad!

De voorwaarden en vooral de 14 dagen bedenktijd zijn erg fijn. Ook is de service en alles erom heen erg goed geregeld.

• Aflevering van de auto

Goede ervaring, voorwaarden en service

Vanwege de goede ervaring, voorwaarden én service van de dames Stephanie, Nikki & Kikki opnieuw besloten een auto via Auto.nl te leasen. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord en evt problemen opgelost. Assortiment mag wat uitgebreider maar gelukkig toch weer een auto naar mijn zin kunnen vinden. Hartelijk dank weer voor alles!

• Aflevering van de auto

Wat een goede service en alles zo duidelijk

De hele procedure van uitzoeken van de auto tot dat de auto daadwerkelijk thuus werd afgeleverd is vlekkeloos gegaan en snel. Alles was duidelijk via mail en bij afelevering werden al mijn vragen die ik nog had over de auto beantwoord

• Aflevering van de auto

van proefrit tot aflevering alles goed verlopen

Ik ben zeer tevreden over Auto.nl

• Aflevering van de auto

Heel goed geholpen aan een leuke auto.

Makkelijk contact te krijgen bij vragen.

Goede snelle service

We zijn super goed en snel geholpen door auto.nl. het contact ging ook heel soepel. Communicatie was super goed. We werden goed op de hoogte gehouden en op vragen via de mail reageerde ze heel snel. Telefonisch contact was ook super. Conclusie een dikke 10

Prompt and efficient

Met all the expectations and clear instructions on how to proceed. Didn't have to visit the store at all and the entire experience was very smooth. Hopefully the continuation of the contract will also happen in the same way!

• Would you recommend us? Yes
  • Ordering via the website
  • Contact with auto.nl
  • Delivery of the car

Auto leasen, snel geregeld

Super blij met de service van auto.nl, de leaseauto was snel beschikbaar en werd ook nog thuisbezorgd

Geweldig bedrijf

Alles van start proces lease perfect geregeld, snelle afhandeling en supervriendelijke klantenservice die ook heel efficiënt werkt. Aflevering van de auto ook zeer correct , kortom ik kan niets verzinnen wat verbeterd moet worden

• Aflevering van de auto

Professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam

Bij auto.nl wordt je erg snel en prettig geholpen. Mijn lease auto was snel geregeld. Alles is erg duidelijk en de juiste documenten, aflevering van de auto verliep soepel.

Zeer prettig

Vanaf het moment van bekijken op de website, tot aflevering voor de deur in een woord top!!!

• Aflevering van de auto

Goed , afspraak is afspraak, zeker tevreden.

Erg positief!

Vriendelijke medewerkers en ik ben goed geholpen. De punten die ik tegenkwam bij de proefrit zijn netjes verholpen en het mailcontact met wat vragen achteraf verliep goed en snel.

Overzichtelijk en snel geregeld

Duidelijk aanbod, wijze van aanvraag gemakkelijk online te regelen, snelle reacties bij vragen, Echter wanneer er een fout tijdens 1 van de paar stappen wordt gemaakt bij de aanvraag is deze niet meer terug te draaien waardoor je de aanvraag moet afronden en annuleren of afgewezen laten worden. Aflevering veel sneller dan beloofd en ook duidelijk in communicatie.

Topservice!

Ik heb via auto.nl mijn auto besteld. Via de website is het makkelijk bestellen en ook het uploaden van de gevraagde documenten gaat gemakkelijk. Het contact met de klantenservice is fijn,duidelijk en je kan ze laag drempelig benaderen. De afhandeling gaat vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden! Ik heb het als super fijn ervaren!

Grandioos

Vriendelijke personeel en snelle reactie op al mijn vragen zowel via mail asl via telefoon

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.