Super en als wij in de toekomst een nieuwe auto nodig hebben zullen wij zeker bij jullie terugkomen. Bij onze auto is een mankementje ontdekt tijdens de 5000km beurt. Dit is keurig verholpen bij een vestiging van Louwman. Wij zijn super tevreden en raden jullie zeker aan.
Hi Mark, Dank voor je review, goed om te lezen dat de auto tiptop is na de 5.000 kilometer beurt. Voor een volgende auto weet je ons te vinden! Groet, Norbert van auto.nl
Snel en op afspraak dus geen uren wachten. Na een rondje om de auto en een proefrit, netjes de bezorger op de metro gezet. Alles naar tevredenheid afgehandeld. Prima service.
Hi Piet, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
vlot, duidelijk, begripvol, goed.
Hi John, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Geweldige service op alle vlakken. Ik heb helaas de auto retour moeten doen, en ook dit liep heel goed. Niets meer dan positieve woorden over de service van auto.nl.
Hi Danielle, Dank voor je fijne review, ik deel je beoordeling met het hele team! Groet, Norbert van auto.nl
ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dus duidelijk en vertrouwd! Blij met mijn mooie aanwinst.
Hi Bart, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Mijn ervaring met auto.nl is erg positief! Goede service, goede afhandeling en de heren die de auto kwamen brengen hebben extra hun best gedaan om de auto zo glimmend mogelijk af te leveren!
Hi Ellen, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
goed contact vooraf en duidelijke afspraken waar auto.nl zich ook aan gehouden heeft. Nette aflevering en vriendelijke bediening/contact. Zeer tevreden met de service van auto.nl
Hi Marcel, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
In eerste instantie geen ervaring met Auto.nl, toch de beslissing genomen om de auto online te bestellen vanwege de goede voorwaarden. Goed contact gehad met de medewerkers die altijd klaar stonden om vragen te beantwoorden. Goede service!!!
Hi Rick, Dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en vinden het fantastisch om dit soort verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
heel goed al is het wel moeilijk om de auto ongezien te kopen ondanks de mogelijkheid binnen de termijn hier van af te zien BOVAG garantie is niet goed gedefinieerd(geen garantiebewijs op schrift) Een auto is geen spijkerbroek Ik zou dit weglaten
Hi Corry, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Makkelijk uitzoeken en bestellen, betalen bij levering. Het was geen probleem een auto die toch te klein bleek binnen de proefperiode van 2 weken weer terug te laten nemen. Omruilen voor een andere grotere maat auto voor een lagere prijs was ook geen probleem. Prettig personeel zowel telefonisch als bij afleveren. Zelden zo makkelijk een auto gekocht en omgeruild. Zeer tevreden met de aankoop en het proces er naartoe.
Hi René, Dank voor je uitgebreiden positieve review, heel fijn om te lezen. Onze bedenktermijn is er niet voor niets, we willen dat iedereen 100% tevreden is. Goed om te horen dat dat is gelukt. Groet, Norbert van auto.nl
Prima! Goede uitleg. Geduldig. Netjes te woord gestaan.
Hi Johanna, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Prima service, goede communicatie.
Hi Matthijs, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Het was een super goeie ervaring ik zou het meer mensen aanraden.
Hi Bart, Dank voor je mooie review. Spread the word! Groet, Norbert van auto.nl
In eerste instantie onduidelijk over de leverdatum,maar uiteindelijk alles prima geregeld.
Hi Duke, Dank voor je positieve review, fijn om te lezen! De communicatie over de leverdatum ging inderdaad niet helemaal lekker, onze excuses daarvoor. We hebben soms wat last van kleine groeipijntjes, maar daar leren we gelukkig van. Bedankt en groet, Norbert van auto.nl
Geweldig en zeer klantvriendelijk, zou het iedereen aanraden! Ben er zeer tevreden over.
Hi Gerda, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
ervaring was prima!
Hi Nadja, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Prima service! Alles is goed verlopen en netjes afgeleverd. Ik heb nog steeds veel plezier met de auto en tot nu toe (bijna 2 jaar later) geen problemen gehad.
Hi Manfred, Dank voor de mooie woorden! Je was één van onze eerste klanten, leuk om je beoordeling te lezen. We wensen je nog veel fijne kilometers met je Volkswagen Golf. Groet, Norbert van auto.nl
Zeer goed. Goed advies, snel reageren op vragen. Snelle en goede levering van de auto.
Hi Louis, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Tot nu toe erg goed. Prima service, klantvriendelijk/behulpzaam. Goed te bereiken voor het stellen van vragen. Prijs is netjes
Hi Marco, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
10 uit 10, erg blij met de auto en absoluut een aanrader in alle facetten!
Perfect!
Hi Marja, Ik las net je beoordeling van auto.nl, dank voor je mooie woorden. We kijken met het hele team naar de reviews en het doet ons goed om de positieve verhalen te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Lange Dreef 12
4131NH Vianen
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.