5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super en als wij in de toekomst een nieuwe auto nodig hebben zullen wij zeker bij jullie terugkomen. Bij onze auto is een mankementje ontdekt tijdens de 5000km beurt. Dit is keurig verholpen bij een vestiging van Louwman. Wij zijn super tevreden en raden jullie zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en op afspraak dus geen uren wachten. Na een rondje om de auto en een proefrit, netjes de bezorger op de metro gezet. Alles naar tevredenheid afgehandeld. Prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vlot, duidelijk, begripvol, goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service op alle vlakken. Ik heb helaas de auto retour moeten doen, en ook dit liep heel goed. Niets meer dan positieve woorden over de service van auto.nl.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dus duidelijk en vertrouwd! Blij met mijn mooie aanwinst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met auto.nl is erg positief! Goede service, goede afhandeling en de heren die de auto kwamen brengen hebben extra hun best gedaan om de auto zo glimmend mogelijk af te leveren!

• Bestellen via de website N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed contact vooraf en duidelijke afspraken waar auto.nl zich ook aan gehouden heeft. Nette aflevering en vriendelijke bediening/contact. Zeer tevreden met de service van auto.nl

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In eerste instantie geen ervaring met Auto.nl, toch de beslissing genomen om de auto online te bestellen vanwege de goede voorwaarden. Goed contact gehad met de medewerkers die altijd klaar stonden om vragen te beantwoorden. Goede service!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel goed al is het wel moeilijk om de auto ongezien te kopen ondanks de mogelijkheid binnen de termijn hier van af te zien BOVAG garantie is niet goed gedefinieerd(geen garantiebewijs op schrift) Een auto is geen spijkerbroek Ik zou dit weglaten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk uitzoeken en bestellen, betalen bij levering. Het was geen probleem een auto die toch te klein bleek binnen de proefperiode van 2 weken weer terug te laten nemen. Omruilen voor een andere grotere maat auto voor een lagere prijs was ook geen probleem. Prettig personeel zowel telefonisch als bij afleveren. Zelden zo makkelijk een auto gekocht en omgeruild. Zeer tevreden met de aankoop en het proces er naartoe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! Goede uitleg. Geduldig. Netjes te woord gestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, goede communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een super goeie ervaring ik zou het meer mensen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In eerste instantie onduidelijk over de leverdatum,maar uiteindelijk alles prima geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig en zeer klantvriendelijk, zou het iedereen aanraden! Ben er zeer tevreden over.

ervaring was prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service! Alles is goed verlopen en netjes afgeleverd. Ik heb nog steeds veel plezier met de auto en tot nu toe (bijna 2 jaar later) geen problemen gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed. Goed advies, snel reageren op vragen. Snelle en goede levering van de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe erg goed. Prima service, klantvriendelijk/behulpzaam. Goed te bereiken voor het stellen van vragen. Prijs is netjes

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

10 uit 10, erg blij met de auto en absoluut een aanrader in alle facetten!

Perfect!

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.