Super snel geregeld denken goed met je mee.
alles is vlot verlopen....met name het contact met Johan was erg goed...Hij was erg eerlijk en duidelijk...ik ben zeer tevreden !!!!!
Dank voor de review en groeten van Johan! Norbert van auto.nl
Vanaf het bestellen bij auto.nl ging er van alles mis en werd er niet teruggekoppeld. Ook werd er spontaan van alles veranderd aan de bestelling ook weer zonder terugkoppeling zoals bijv. kleur en looptijd. Verder verliep het allemaal vrij traag, terwijl er een vlotte afhandeling word gesuggereerd op de site van auto .nl. Je moet ze constant achter hun vodden aan zitten. Op de site worden allerlei mooie extra's beloofd, er word er geen een gerealiseerd. Buiten het feit om dat je ineens niets meer hoort over de beloofde bedenktermijn. Suzuki was hier ook niet van de hoogte. Bij het ophalen van de auto was er niets aanwezig van de vereiste papieren voor de aflevering. Hier moest alsnog achteraan gegaan worden, terwijl het door auto.nl al toegestuurd had moeten zijn. Dit vertraagde de aflevering enorm en zorgde voor irritatie. Verder bleek dat auto.nl en Suzuki volledig langs elkaar heen werken (niet de schuld van Suzuki). De auto werd afgeleverd met keiharde banden(spanning). Als we contact opnamen waren de medewerkers van auto.nl wel vriendelijk en we zijn blij met de auto.
Dag Pieter, Dank voor je uitgebreide review. We hebben vandaag al even gebeld, maar ik wil ook hier zeggen dat ik het ontzettend vervelend vind dat het bestelproces zo rommelig is verlopen. Dat had niet mogen gebeuren en wij zetten alles op alles om vergelijkbare situaties in de toekomst te voorkomen. Dankzij jouw uitgebreide feedback hebben we nu een duidelijke lijst met verbeterpunten. We gaan er direct mee aan de slag en er zullen op korte termijn verbeteringen doorgevoerd worden. Nogmaals dank voor je tijd en ondanks alles veel plezier met de Suzuki. Groet, Norbert van auto.nl
De communicatie mbt het goedkeuren van de geleverde documenten en het leasecontract was zeer matig. Heb zelf overal achteraan moeten bellen, daardoor duurde het onnodig lang. Toen dat eenmaal goed was, ging het prima.
Hey Heidi, Dank voor je eerlijke feedback. Het is zeker niet de bedoeling dat je zelf achter dingen aan moet bellen. Het bestelproces verloopt over het algemeen vlot en soepel, maar jouw bestelling is door een foutje aan onze kant even blijven liggen. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Ik wens je veel fijne kilometers in je nieuwe auto! Groet, Norbert van auto.nl
Een auto online (occasion) bestellen zonder 'm gezien of proefgereden te hebben. Dat is wel even anders dan anders. Echter de overzichtelijke website, het feit dat de Louwman groep erachter zit, en de voorwaarden van 14 dagen zichttermijn (in feite heb je 14 dagen de tijd voor een uitgebreide proefrit, tegenover de 1-1,5 uur bij een dealer) hebben me over de streep getrokken. De goede, duidelijke foto's, het voor de deur afleveren en de vele positieve reviews van anderen die me voorgingen hebben hier zeker ook aan bijgedragen. Vragen voorafgaand aan de koop via e-mail werden zeer snel beantwoord. Binnen een uur nadat ik de bestelling via de website had geplaatst, werd ik gebeld door Auto.nl over mijn bestelling en of ik nog vragen had. Tijdens het hele proces werd ik keurig telefonisch op de hoogte gehouden over de voortgang en het hoe of wat, zeer prettig! Bij de aflevering werd de auto zoals geadverteerd netjes voor de deur afgeleverd door twee heren van Auto.nl. Vervolgens was er nog de gelegenheid om een testritje te doen. Daarna werd uitgebreid uitgelegd hoe alles te werk gaat en was er meer dan genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Na betaling is de auto direct op naam gesteld, zo vanaf de keukentafel. Kortom, een zeer positieve ervaring. Bij een volgende auto staan jullie in elk geval op de short-list
Heel fijn om zo'n uitgebreide review te lezen. Dank voor de moeite Yip. Ons hele team leest mee. Groet, Norbert van auto.nl
Jeetje! Hoe makkelijk is dat om een auto “even” via internet te bestellen. Ik vond het wel spannend, nooit eerder gedaan, maar dit gaat echt wel heel simpel. Heel netjes geholpen en alles werd in orde gemaakt. Zelfs onze eigen oude auto konden we inruilen dus daar waren we ook lekker vanaf. Echt top geregeld! En een aanrader voor iedereen.
Goed om te lezen Anja, veel plezier met je nieuwe auto! Groet, Norbert van auto.nl
Auto.nl is what you see is what you get. Super transparant en altijd goed geholpen. De leasevoorwaarden zijn ontzettend goed en geen kleine lettertjes.
Kleine lettertjes? Die komen er hier niet in! Veel plezier met je auto en tot de volgende keer :) Groet, Norbert van auto.nl
ik was op zoek naar een auto om te kopen, aangezien mijn vorige auto af was. via internet bij auto.nl uitgekomen. ik heb gekozen voor een lease-auto, dit is ook de eerste keer dat ik een lease-auto heb gekozen. tot nu toe bevalt het mij prima. de service en contact verliep uitstekend en binnen 2 weken heb ik hem al thuis staan. geweldig wat een service als ik over 2 jaar weer een auto zoek zal ik het zekers weer bij auto.nl doen, echt een aanrader voor iedereen die een auto zoekt. ga zo door auto.nl .
Een 10! Daar zijn we heel erg blij mee. Dank je Richard. Groet, Norbert van auto.nl
Prima contact en heel snel bezorgd
Binnen 2 weken een super leuke Toyota ago voor de deur staan ! Helemaal blij mee !!!
Het zijn ook fantastische auto's die Aygo's! Veel plezier ermee. Groet, Norbert van auto.nl
Goed contact, zakelijk en vriendelijk, alle afspraken werden nagekomen, met geduld alles geregeld.
Super, dank je! Groet, Norbert van auto.nl
Uitstekend proces, kleine hick up dat auto zoals in offerte en op website beschreven geen airco bleek te hebben. Uiteindelijk wel snel opgelost en opgepakt zonder impact op levering.
Goed om te horen dat je tevreden bent Jeroen. Tot de volgende keer! Groet, Norbert van auto.nl
Zeer goed. Zal auto.nl altijd adviseren.
Fijn om te lezen! Groet, Norbert van auto.nl
Probleemloos en oplossingsgericht.
Een 10, die deel ik uiteraard met de rest van het team :) Groet, Norbert van auto.nl
De aflevering verliep prima. Goede uitleg onderweg toen ik de brenger naar station bracht. De snelheid begrenzer wordt als zeer plezierig beschouwt. Prima auto voor woon/werk verkeer.
Dank voor de review en dank voor de lift naar het station Marianne! Groet, Norbert van auto.nl
Ik heb een goede ervaring met auto .nl ,de auto werd netjes thuis bezorgd en de uitleg was ook goed ,en als ik vragen heb kan ik altijd bellen met auto .nl
Jazeker, we zitten klaar als je nog vragen hebt Jolanda. Veel fijne kilometers met je nieuwe auto :) Groet, Norbert van auto.nl
Snelle reactie via de site. Afspreken voor levering via de app is ook handig. Zo staat de afspraak gelijk genoteerd.
Super, dank voor het mooie rapportcijfer! Groet, Norbert van auto.nl
nvt
Eerst nog wat vragen gesteld via de chat op jullie website en ik kreeg hier heel goed en uitgebreid antwoord op. Vervolgens de lease aanvraag gedaan en binnen 2 tot 3 weken had ik m al thuis geleverd super fijn en snel. De ondergrond van de achterbak was bij de garage blijven liggen waar de auto een grote onderhoudsbeurt had gehad maar na een belletje was dit ook meteen geregeld en kwamen ze m alsnog gratis naleveren. Wat een top service en wat rijd de auto lekker.
Veel fijne kilometers gewenst Amber! Groet, Norbert van auto.nl
snelle adequate afhandeling van vragen, prettig dat je via de app snel kunt communiceren. Na afleveren auto is er nog een kort contactmoment om te verifiëren of echt alles naar wens is gelopen
Omdat ik zelf niet in aanmerking kom om te leasen (student) verliep dit proces via mijn moeder. Ik heb meerdere malen contact gehad via whatsapp, telefonisch, per e-mail en de chat. Alle keren ben ik vriendelijk te woord gestaan en werd er met mij meegedacht. Bij vragen kreeg ik snel antwoord en verduidelijking. Doordat de contracten worden opgesteld door de leasemaatschappij en niet door auto.nl zelf was er op een bepaald moment wat miscommunicatie, maar ook dit werd goed opgepakt en opgelost. Op 31 mei 2019 heb ik een aanvraag ingediend en op 1 juli 2019 heb ik de auto in ontvangst mogen nemen, dit had zelfs eerder gekund maar lag aan mijn eigen agenda. De auto is in top conditie en werd zelfs afgeleverd met een volle tank. Bedankt auto.nl, en met name Sander & Rosalie! Ik ben een zeer tevreden klant en zal dit hopelijk lang blijven!
Ik ben zeer tevreden over auto.nl. Binnen 3 weken werd de auto netjes thuis afgeleverd. Ok ben ik zeer te spreken over de klantenservice.
Een 10! Daar worden we heel blij van met z'n allen. Dank voor je review Peter. Groet, Norbert van auto.nl
Gewoon prima! ook sneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven
Originele beoordeling
Gewoon prima!
Ik wilde een nieuwe auto en daar geen maanden op wachten, via auto.nl was het snel, makkelijk geregeld. Nu staart er een lief autootje voor mijn deur te shinen!
En wij zitten hier te shinen met een 10 op ons rapport. Dank je Sandra! Groet, Norbert van auto.nl
Lange Dreef 12
4131NH Vianen
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.