Als ik vragen had, of er problemen waren helpen ze meteen. Goede en snelle service. .
Hoi Anne, Fijn dat het bevallen is. Groet, Nikki van auto.nl
prima service, althans tot nu toe, maar lijkt mij vanzelfsprekend
Hoi Walter, Fijn dat we het rechtgetrokken hebben en dat je tevreden bent. Groet, Nikki van auto.nl
Goed contact na aankoop en daarna. geen omkijken naar afstand om opzoek te gaan naar een nieuwe auto.
Zeer goed geholpen door Nikki, nadat de aanvraag was verzonden had ik nog enkele vragen over de vervolgstappen. Binnen enkele minuten had ik een duidelijk en geruststellend antwoord van Nikki in mijn mailbox (en dat om kwart over 9 in de avond) Ook zeer tevreden over de aflevering van de auto. In prima staat, met volle tank en gewassen op de afgesproken tijd! Mijn complimenten.
Hoi Kevin, Wat een compliment, dankjewel! Groet, Nikki van auto.nl
Goede uitleg, leuke mensen.
Hoi Corina, Dat is fijn om te horen. Groet, Nikki van auto.nl
De auto is goed, net als beschreven. Ik ben ontzettend tevreden met mijn auto. De communicatie met sommige medewerkers daarentegen liet te wensen over.
Hoi Nina, Heel fijn dat je tevreden bent met de auto. Ook bedankt voor de feedback, dit waarderen we enorm. Groet, Nikki van auto.nl
Ik ben zeer vriendelijk geholpen en er wordt echt met je meegedacht over wensen en mogelijkheden. Alle afspraken worden netjes nagekomen en de service is top. Ik heb auto.nl al bij diverse mensen aangeraden. Alles open, eerlijk en transparant. Geen vervelende verrassingen, alleen maar goeie ervaringen.
Hoi Breda, Dat zijn nog eens complimenten, enorm bedankt. Groet, Nikki van auto.nl
Erg blij met de ervaring bij jullie....alleen... toen ik de auto had besteld, hoor je niets meer, geen mail, geen telefoon. na zelf bellen was het antwoord, ja jou melding is goed gekeurd en wij zijn nu een auto aan t zoeken. Geen mail hierover ter bevestiging, dit heeft even geduurd en ik had zoiets van...klopt dit wel...raar dat ik niets hoor. Toen de mail en de auto en alles was goed. dus iets beter communiceren aub.
Hoi Rob, Bedankt voor de feedback, dat waarderen we enorm. Groet, Nikki van auto.nl
Zou het weer doen bij volgende aankoop.
Hoi Roderick, Tot de volgende keer dan ;) Groet, Nikki van auto.nl
Vanaf de aanvraag tot levering ging erg makkelijk. Ik werd goed geïnformeerd over de termijnen en binnen drie weken had ik m’n eigen autootje voor de deur staan.
Hoi Melanie, Bedankt voor deze mooie review. Groet, Nikki van auto.nl
Auto.nl zorgde ervoor dat ik snel mijn nieuwe auto had en het contact met de klantenservice was erg fijn. Mailtjes worden supersnel beantwoord en als ik bel, kom ik niet in een wachtrij. De auto rijdt ook echt als een zonnetje! De aflevering had beter gekund (papieren klopte niet en de uitleg miste), maar dit kon ik gewoon aan auto.nl doorgeven en dit vonden ze erg fijn. De bezorger is ook hierop aangesproken.
Hoi Maartje, Nog bedankt voor de feedback, al doende leert men :) Heel erg fijn dat de auto zo goed bevalt. Groet, Nikki van auto.nl
Hoi Vivianne, Bedankt voor het compliment. Groet, Nikki van auto.nl
Het proces om een lease auto te bestellen is zeer gemakkelijk. Medewerkers zijn klantvriendelijk. Auto is gloednieuw en is van alle gemakken voorzien.
Hoi Nagehan, Bedankt voor de mooie review, heel fijn dat je zo tevreden bent. Groet, Nikki van auto.nl
Zo fijn om de auto bij je deur afgeleverd te krijgen. Prima geregeld.
Hoi Syl, Dat is nog eens mooi he, bedankt voor de review. Groet, Nikki van auto.nl
toyota aygo - prima keuze auto.nl - alles snel geregeld, contact met CS goed. ik beveel ze aan
Hoi Katarzyna, Dat is fijn om te horen. Groet, Nikki van auto.nl
Via auto.nl op een snelle manier een auto kunnen regelen. Een bijna nieuwe occassion met weinig kilometers stemt mij zeer tot tevredenheid. De aflevering was zeer netjes en op vooraf afgesproken tijd! Zeker een aanrader om, binnen een korte tijd, een auto te regelen.
Hoi Jaap, Heel fijn dat je zo tevreden bent. Groet, Nikki van auto.nl
Is allemaal heel voorspoedig verlopen, afleveren ook prima, verdere service kan ik nog niets over zeggen.
Super fijn om te horen Amber! Tot ziens, Norbert van auto.nl
Altijd bereikbaar, goede, duidelijke informatie. Snelle service! Aangezien wij niet weken wilden wachten op onze lease auto, voor Auto.nl gekozen. Na het invullen van de aanvraag werd er meteen telefonisch contact opgenomen voor de volgende stap. Binnen paar dagen goedkeuring en weer paar dagen later contract binnen. Hierna is onze lease auto snel geleverd! Aan de telefoon en per mail ook het gevoel dat ze er alles aan doen om het voor jou zo snel en plezierig mogelijk te maken.
Dank voor je uitgebreide review Willeke. Heel fijn om te horen. Ik deel het met iedereen in het team! Tot de volgende keer. Groet, Norbert van auto.nl
Nette service en afhandeling, vriendelijke mensen
Heel fijn om te horen, dank voor de mooie review. Groet, Norbert van auto.nl
Heel blij met de auto en de verkoop vanuit Auto.nl Ik ben goed geholpen door Sander en zijn team. Het is nu de 2e auto die ik koop dit jaar bij Sander. Voorheen heb ik een Mercedes CLA Shootingbrake AMG 2017 gekocht en nu een Ford Focus ST Line 2018. Beide top auto’s die van een topverkoop punt komen. Autos zagen er allebei super uit gezien lak etc. Alleen bij de Focus had ik een kleine storing melding, maar dit wordt opgelost door de dealer als ik hiervoor bel. Al met al; koop via auto.nl ;-) en krijg geen spijt
We zijn in 2017 pas begonnen, maar hebben toch al een vaste klant. Zijn we super blij mee! Veel plezier met je Focus, het is een hele gave auto William. Groet Norbert van auto.nl
Goede service, duidelijke afspraken, snelle reacties, duidelijke afspraken, klantvriendelijk.
Dat zijn hele fijne complimenten, dank Margriet! Veel plezier met je nieuwe auto. Groet, Norbert van auto.nl
^
Superfijn om te horen Elijah, dank voor je review. Groet, Norbert van auto.nl
Nadat ik mijn auto op de website besteld had, werd alles supersnel in gang gezet. De volgende dag nam auto.nl telefonisch contact met mij op en binnen anderhalve week werd er al een afspraak gemaakt om de auto thuis af te leveren. Bij auto.nl heb ik vriendelijke en kundige mensen gesproken. Afspraken werden nageleefd. Service is goed en ik ben inmiddels de trotse eigenaar van een prachtige auto. Kortom: auto.nl is echt een aanrader!!!
Dank voor je review Nelleke! Heel veel plezier met je prachtige auto, en tot de volgende keer. Groet, Norbert van auto.nl
Onze ervaring met auto.nl is erg goed. Zeer duidelijk uitleg over de manier van aankoop. De auto wordt aan de deur afgeleverd en zelfs de tenaamstelling wordt ter plekke geregeld.
Superfijn om te horen Robin! Heel veel plezier met je nieuwe auto. Groet, Norbert van auto.nl
Het is even wennen, voor het eerst heb ikeen auto online gekocht, maar ik zou het volgende keer gewoon weer doen. Het is me goed bevallen, belangrijkste is natuurlijk dat ik tevreden ben over de auto zelf die heel netjes en technisch prima in orde werd geleverd. En ook over de klantvriendelijkheid van de auto.nl medewerkers ben ik zeer tevreden.
Goed om te lezen Fred. Ik kan me voorstellen dat het even wennen is, maar ik kan me niet voorstellen dat je nu ooit nog naar een showroom gaat :) Geniet van je auto. Groet, Norbert van auto.nl
Lange Dreef 12
4131NH Vianen
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.