Goed jammer dat ik de hele dag thuis heb zitten wachten want de auto zou tussen 10 en 12gebracht worden uiteindelijk om 1 uur gebeld uiteindelijk was de auto er pas om 3 uur

• Aflevering van de auto

Geweldige service, alles super duidelijk!!

Ik was eerst wat sceptisch over dit hele concept maar ik heb het nog nooit zo makkelijk en kwalitatief goed meegemaakt. Korting wordt voor je geregeld, service is uitstekend en de kwaliteit van de auto’s is subliem! Volgende keer gewoon weer via deze site en constructie, super handig!

Doen wat ze vertellen

Ik heb meerdere lease auto's van verschillende partijen. Dit is de eerste keer dat ik een gebruikte lease auto via deze maatschappij lease. Tot nu toe alles perfect. Het voordeel is dat de auto vrij snel geleverd wordt t.o.v. andere maatschappijen. Klantenservice ook goed te bereiken.

• Aflevering van de auto

Een te gekke auto van een te gekke organisatie

Alles liep snel en naar behoren. We konden de auto zelfs 3 dagen eerder in ontvangst nemen.

Zeer fijne ervaring

In iedere stap van het proces voelt het vertrouwd. Transparant, no nonsense, écht goed. De voorbereiding is spannend, maar de aflevering is een feestje. En is er dan toch iets niet in orde? Dan zorgen de mensen van Auto.nl voor een uitstekende oplossing. Wij zijn ontzettend blij met onze auto en met deze ervaring.

• Aflevering van de auto

We zijn uiterst tevreden met de dienstverlening van auto.nl.

We zijn uiterst tevreden met de dienstverlening van auto.nl.

Uiteindelijk goed

Bij het bestellen van de auto, bleek er een verkeerde versie van de auto op de site te staan. De extra opties zaten niet op de auto. Dat is wel jammer. Maar uiteindelijk toch de auto gekozen, omdat het een betere versie was dan ergens anders.

• Aflevering van de auto

Ik ben door jullie zeer goed behandeld, gestelde vragen werden snel beantwoord, de auto werd keurig afgeleverd. Een snelle deskundige en correcte manier van handelen wat een 10 verdient. Bedankt.

super

keurig volgens afspraak alles, goede service, prijs en voorwaarden

• Bestellen via de website N.v.t.
  • Aflevering van de auto

Super blij met mijn prachtige auto. De aanvraag ging super snel en de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast ging de aflevering ook nog top. Ik ben een meer dan tevreden klant en kan iedereen auto.nl aanraden.

• Aflevering van de auto

Heel klantvriendelijk en zeer snelle levering

hele vlotte service en erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

• Aflevering van de auto

Fijn om op deze manier een auto te kopen!

Prima auto voor goede prijs! Helaas niet binnen beloofde tijd thuis bezorgd en was informatie over exacte moment van leveren slecht. Heb zelf moeten bellen en uiteindelijk kwamen ze twee uur eerder dan afgesproken.

Gemakkelijker kan bijna niet

Inderdaad net zo makkelijk als iedere andere webwinkel. Daarnaast was het contact per telefoon prettig en verliep de levering soepel. Het is heel duidelijk dat auto.nl hun best doen om de klant tevreden te stellen.

Goede service, nette levering

Makkelijk bestelproces via website met heldere voorwaarden. Snelle en vlotte levering, enigste is dat de auto net iets buiten het aangegeven tijdvak is geleverd, maar dat is de enige reden waarom we geen 5 sterren zouden geven.

• Aflevering van de auto

Wel tevreden met de auto

Ik heb mijn oude Suzuki SX4 ingeruild voor een Opel Astra sports touring met een goeie prijs. De auto is netjes ingeleverd. Ik kreeg wat ik verwacht! Alleen waren ze niet optijd kunnen inleveren. Ik heb een kleine suggestie ~ Als het personeel de functie van de auto in detail kan uitleggen bij het afleveren van de auto, zal de klant zich beter voelen!

Alles soepel verlopen.

Van aanvraag tot leveren verliep alles soepel. Klein minpuntje was dat auto van buiten niet schoon was maar dat is prima door jullie gecompenseerd door een autowasbon op te sturen.

1 woord top geregeld

niks te melden, gewoon geweldig en top geregeld en super snel

Topbedrijf

Topbedrijf. Helder, duidelijk verhaal. Snelle reactie op vragen, goede voorwaarden voor Private Lease. Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen.

Supertevreden

Ik was heel erg zenuwachtig in het begin.. alleen maar van het gedachte om een auto te gaan kopen zoals je de reguliere boodschappen doet online.. Het leek onmogelijk! Maar ik ben blij dat ik dit toch heb gedurfd. Want het kan wel!! Klantenservice was ook altijd daar met informatie en support. Bedankt Rosalie, bedankt Nikki, bedankt de hele team! :) Moet ook eerlijk aangeven dat, "vaste prijs", "gratis thuisbezorgd", "14 dagen bedenktermijn" en "12 maanden garantie" hebben ook een heel belangrijk rol gespeeld in mijn beslissing. Dus, supertevreden.:)

Top geregeld allemaal

Duidelijkheid en vriendelijk aan de telefoon snelle levering van de auto

fantastisch

vanaf het eerste contact tot de uiteindelijk afhandeling was de communicatie top. Via chat veel vragen kunnen stellen, altijd meteen en vriendelijk antwoord. Ook de afspraken zijn allemaal keurig op tijd nagekomen.

Dik tevreden

zeer tevreden over auto.nl

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven: een degelijke auto voor een goede prijs, zonder de nare verkooppraatjes. Wij zij nu (ongeveer een maand na aankoop) erg tevreden.

Alles perfekte geregeld!!!

Ontzettend klant vriendelijk

• Aflevering van de auto

Clean, efficient, fast and serviceable.

I dont have any complains just a big kudos. From the first contact to the delivery everything was really good and efficient.

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.