Ontzettend positief, echt een aanrader.

Nadat ik mijn aanvraag had opgestuurd werd ik gelijk gebeld door een aardige dame. Alles ging zo snel en soepel. Binnen een week had ik mijn auto al. Bezorgd door een vriendelijke jongeman die tijd nam om alles uit te leggen. Als je vragen had werd deze netjes beantwoord. Ben ontzettend blij met mijn auto, hoefde daarvoor niet eens mijn huis uit. Ik zou iedereen dit aanraden.

Volledig ontzorgd!

Doordat het een onderdeel is van Louwman vertrouw ik er meteen op dat het goed was want dat is een goed bedrijf met service hoog in het vaandel en dat bleek zo te zijn

Geweldige service

Geweldige service, super auto. Helemaal tevreden

• Aflevering van de auto

beetje rommelige aflevering van een heel fijne auto

auto werd afgeleverd door een vriendelijke jongen die totaal geen info over de auto kon geven. Moest bovendien maar zien hoe hij weer thuiskwam. Mijn eerste rit in de Lexus was dan ook naar het station in het donker om hem op weg te helpen. Niet ideaal om als eerste rit te doen. De persoonlijke site van auto.nl vermeld nog altijd dat mijn auto binnenkort geleverd gaat worden, terwijl ik er al twee weken in rondrijd. Verder is alles prima en ben ik erg blij met de Lexus.

Superfijne auto

Superfijne auto. Vriendelijke medewerkers. Soepel contact. Echt aanrader

• Aflevering van de auto

Mooie auto geleased bij auto.nl. Aanvraag via de site, snelle reactie. Netjes gebeld of er nog vragen zijn. Zeer snelle aflevering van de auto. Auto ziet er als nieuw uit. Vriendelijke medewerkers. Na 1 week werd ik gebeld of alles naar wens was. Super service. Zeer tevreden.

• Aflevering van de auto

Blij met de auto en de super vriendelijke behandling

De dite is duidelijk en overzichtelijk. Keuze was snel gemaakt en we zijn blij met de auto. Bij vragen had ik telefonisch contact gezocht en dat verliep super vriendelijk en prettig.

Alles correct afgehandeld

De auto werd netjes incusief vol afgetankt afgeleverd zoals afgesproken.Al het papierwerk werd ook netjes en correct afgehandeld. Beveel dit zeer zeker iedereen aan.

• Aflevering van de auto

Heel bijzonder en erg tevreden!

Het is toch een beetje raar om een auto te kopen via een webshop, maar ik ben heel tevreden. Alles verliep vlot en iedereen was vriendelijke en behulpzaam. Ook de bezorging verliep voorspoedig en degene die de auto kwam brengen was erg vriendelijk en heeft mij goed ingericht en ook nog geholpen met het zetten van een digitale handtekening! Wat ook heel fijn is dat de prijs op de site rijklaar is, alles is inbegrepen, heel fijn en duidelijk! Iedereen bedankt! Gerda.

• Aflevering van de auto

Snel, eenvoudig en zeer behulpzaam

Ik ben zeer tevreden over over de dienstverlening van auto.nl. Wij waren er al redelijk over wat voor soort auto we wilden kopen en hadden geen zin/tijd om allerlei dealers af te rijden om de juiste auto te vinden. Op de website van auto.nl kan je heel eenvoudig de auto's vergelijken. Nadat de keuze was gevallen op "de" auto werd ik kort daarna gelijk gebeld met de uitleg over het verdere proces. Ik werd telefonisch en per mail continu op de hoogte gehouden van de laatste status. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Vooraf is het helder wat de staat van de auto is, hier krijg je namelijk informatie per mail over. De auto werd netjes en op het afgesproken moment afgeleverd. Na een korte uitleg werd de auto overgeschreven op mijn naam en kon ik lekker gaan rijden. Na ruim een week werd ik nog gebeld of ik tevreden ben met de auto. Al met al een prima service, handig, eenvoudig en leuk gezellig contact met de medewerkers.

• Aflevering van de auto

Wilde ivm een actie graag een Lexus leasen, maar helaas waren de auto's op. Erg jammer. Maar Auto.nl heeft me direct benaderd toen er een auto beschikbaar kwam. Superblij! Documenten werden snel afgehandeld. Auto is snel geleverd. Snel en laagdrempelig contact met de klantenservice gehad. Voorwaarden waren duidelijk genoteerd. Alleen op dag van levering moesten snel enkele documenten getekend worden ivm de levering (was wat onverwacht), verder helemaal blij met hun service! Na een poosje gebeld om te vragen naar mijn ervaring. Zijn betrokken mensen. Ik beveel Auto.nl aan.

• Bestellen via de website N.v.t.
  • Aflevering van de auto

ze geven de onderzoeken ivm financiering wel even uit handen en daar goed opletten of je het juiste contract krijgt. Maar de service, het nabellen en de vrolijke mensen aan de lijn van auto.nl maken alles goed. Ik kreeg een prima auto. Van 2e hands was niks te zien. Behalve op de km teller dan. Slechts 10.000 km maar verder is de auto Top.

• Aflevering van de auto

Super snel en super simpel

Auto kiezen online. Formulieren scannen online Wachten op de auto.. Super service!!! Ben verkocht en medewerkers zijn snel met reageren en regelen ook al ben ik niet zo snel met reageren haha. Dank v de goede zorgen

• Aflevering van de auto

Ik heb geen problemen gehad

Snel, vriendelijk, behulpzaam

Snel, vriendelijk, behulpzaam

Fijne ervaring

Heldere uitleg

• Aflevering van de auto

Vriendelijk en snel. Uitmuntende service!

De medewerkers van auto.nl waren allemaal erg vriendelijk. De site werkt eenvoudig. De auto werd volgens afspraak netjes vanaf een trailer afgeleverd.

• Aflevering van de auto

Zo makkelijk kan het zijn!

Er zijn vast mensen die het liefst 12 proefritten maken in 8 verschillende auto's en diverse zaterdagmiddagen vrijmaken om de verschillende uitvoeringen van auto's nauwkeurig te bestuderen en te zien hoe de kleur van de lak staat bij de golden retriever. Ik ben niet zo'n mens. Wilde gewoon een nieuwe auto, met voorspelbare kosten, en liefst een beetje laag (de kosten, niet de auto). En dat blijkt dus gewoon te kunnen! Via auto.nl is het net zo eenvoudig als online een spijkerbroek kopen. De hele afhandeling is makkelijk. De jongeman die de auto kwam afleveren vroeg nog of hij hem uit moest leggen. Maar ik weet wel hoe een auto werkt (hoe een spijkerbroek werkt ook trouwens), dus dat hoefde niet. Ik had misschien wel even moeten vragen waar hij hem had geparkeerd, maar goed, ook wel weer even lekker om een rondje door de buurt te lopen. Alle contact met auto.nl liep ook vakkundig en gezellig, het had niet beter gekund. Een aanrader voor iedereen die gewoon een goeie auto wil hebben, en verder geen gedoe. Hij staat overigens ook heel goed bij mijn spijkerbroek, zo bleek toen ik hem had gevonden.

Goeie site duidelijk Ook telefonisch contact goed Duidelijke afspraken

Redelijk tot goed

Ik ondervond problemen met het uploaden van mijn documenten op de website. Daar werd ik niet goed bij geholpen. Moest daar zelf achteraan omdat mijn aanvraag daardoor stagneerde en langer duurde. Daarna verliep alles zeer vlot. Complimenten voor degene die mijn auto heeft gebracht. Zeer vriendelijke jongeman. Met uitleg over de auto en documenten.

Fijne service

Goed en makkelijk geholpen.Zeer vriendelijk.

auto geleverd volgens afspraak

de auto werd volgens afspraak geleverd, als ik iets wilde vragen kreeg ik vriendelijk antwoord. en heel fijn toen ik de auto kreeg was de tank vol. Er werd ook goed meegedacht met het aanvragen van het leasecontract. Auto rijdt goed, ben heel tevreden.

Grandioos

Mooie auto . Rijd super en zuinig.

• Aflevering van de auto

Hele goede service auto netjes op tijd geleverd. Fijne gesprekken als ik belde etc. Kortom ik ben erg tevreden

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.