Snelle reacties, goed advies , vriendelijk personeel
Hoi Wil, Kort maar krachtig, Top! We wensen je veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
De auto is perfect. Het totstandkomen komen van het leasecontract was veel gedoe. Een app van auto.nl heb ik nog ontdekt. Vind ik persoonlijk handiger. En de dag dat de auto werd afgeleverd was duidelijk, echter het tijdstip is niet gecommuniceerd. Dat was erg onhandig. Complimenten voor het contact wat ik met jullie heb gehad. Dat was erg vriendelijk,behulpzaam en snel!
Hoi Alice, Bedankt voor de feedback dit stellen we erg op prijs! We zullen dit ook zeker meenemen in de toekomst van auto.nl. Ik wens je voor nu veel plezier met de auto en je kan altijd bij ons terecht met vragen. Groetjes Nikki van auto.nl
fijne snelle service leuk contact met de klantenservice
Hoi Paula, Bedankt voor de review, top dat je onze service zo op prijs stelt. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Snelle levering van een fijne auto
Hoi Angela, Kort maar krachtig! Heel erg bedankt en veel plezier met de nieuwe auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Geen gedoe snel kunnen genieten van de nieuwe auto!
Hoi Kevin, Bedankt voor je review! Veel plezier gewenst met je nieuwe auto! :) Groetjes Stephanie van auto.nl
Ik was opzoek naar een nieuwe zuinige auto, maar had geen zin om enkele garage's af te rijden opzoek naar een andere auto. Ik kwam op de site van auto.nl terecht en zag daar de 14 dagen bedenk tijd en het thuisbezorgen van de auto. Dit was voor mij een heel goed alternatief en na het lezen van de recensies toch maar overstag gegaan. Heel blij dat ik dit gedaan heb. Dezelfde dag dat ik mijn auto 'besteld' had werd ik gebeld door een van de meiden van auto.nl om mijn bestelling door te spreken. Ik kreeg op de dag van bezorging een appje van de bezorger dat hij rond 10 uur bij mij was en dat was ook zo. Daarnaast is het inruilen van de auto heel gemakkelijk, dit word gewoon van de betaalsom afgetrokken en je auto word meegenomen wanneer je nieuwe auto bezorgd word. Auto.nl raad ik zeker aan!!
Hoi Denise! Bedankt voor je mooie review! Daar zijn wij echt heel blij mee. Heel veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto! Groetjes Stephanie van auto.nl
Alles ging vlot. Auto uitgekozen. En werd tegen mij gezegd dat de auto binnen 4 weken geleverd zou worden en inderdaad volgens de afspraak. Ik ben super blij.
Hoi Karina, Super dat je een review geplaatst hebt en met een 10 zijn wij echt enorm blij! Dat is ons streven! Heel veel rijplezier met de auto en als je hulp nodig hebt, weet je ons te vinden. Groetjes Kikki van auto.nl
goede communicatie, alle formaliteiten in de RDW werden afgehandeld door auto.nl. Ik ben tevreden met mijn auto. Alles is opgelost, ik beveel auto.nl met een gerust geweten aan
Hoi Dominika, Dat is het gemak van online een auto bestellen bij auto.nl, wij nemen alles uit handen! Geweldig om te horen dat dit goed is bevallen voor jou. Wij wensen jou enorm veel rijplezier met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Alles uitstekend verlopen. Auto tiptop ! Service en aflevering heel goed gegaan.
Hoi Dunja, Bedankt voor je geweldige review! Leuk dat je de vriendelijke service benoemd. Hier doen wij het voor! :) Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Was op zoek naar een gebruikte occasion Peugeot 2008 automaat met private lease. Ging googelen en kwam vrijwel direct bij Auto.nl uit. Allereerst gekeken hoeveel mijn huidige auto nog waard was, De tool ingevuld en kreeg een prijs wat vast stond voor twee weken. Daarna ben ik gaan chatten met Nikkie/Kikkie omdat ik toch wel enigszins "huiverig" was om een auto ongezien te leasen. Nikkie/Kikkie stelden mij gerust omdat ik zonder problemen de auto kon teruggeven na twee weken (500km). Ook https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/online-een-auto-bestellen-en-omruilen-hoe-werkt-dat/ trok mij over de streep. Daarna via de site de lease aanvraag gedaan. De benodigde formulieren (inkomen, rijbewijs etc) geüpload en het proces (werd) in gang gezet. Na twee weken werd de "nieuwe" auto voor de deur afgeleverd. Ik heb de auto nu ruim drie weken (en dik 500 km verder). Gisteren is de trekhaak en zijn de winterbanden gemonteerd bij de officiële Peugeot dealer in mijn woonplaats. Zonder problemen en zonder vragen; zij wisten ervan ! Op alle vragen (die ik toch nog had) die ik via de mail stelde, kreeg ik vrijwel direct antwoord van Nikkie/Kikkie en van Louwman Financiele Diensten. Er werken daar Toppers. En dan nog dit; ik heb de auto in de kleur wit besteld omdat er op dat moment geen andere kleuren beschikbaar waren. Ik werd gebeld door Nikkie/Kikkie met de vraag of ik misschien toch een andere kleur wilde. Er waren weer andere kleuren beschikbaar, Is dat geen service?
Hoi Hugo, Allereerst super bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n uitgebreide review te schrijven over auto.nl. En wat voor een review.... een 10! Hier zijn wij ook enorm blij mee. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Recent een tweedehands auto gekocht bij Auto.nl. Ik had vooraf veel vertrouwen in het bedrijf omdat het onderdeel is van Louwman. Daarnaast kan ik terecht bij alle dealers van Broekhuis voor service en garantie. De auto is precies zoals op de foto. Rijdt prima, waren ook twee nieuwe voorbanden gemonteerd. Daar betaal je natuurlijk ook voor, maar toch. Lange termijn is natuurlijk nog niet bekend, maar als er toch nog iets mee is heb ik het vertrouwen dat het goed opgelost zal worden. De service is tot nu toe eigenlijk perfect. Regelmatig en snel contact en vriendelijke medewerkers.
Hoi hoi, Wat een geweldige review, enorm bedankt voor je positieve beoordeling! Ook in de toekomst zullen wij er altijd alles aan blijven doen om je een geweldige service te verlenen. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
De dames van de klantenservice zijn zeer vriendelijk en reageren snel op een mailtje. Het heeft lang geduurd voordat alles rond was, ongeveer een maand, maar dat lag aan de samenwerkende leasemaatschappij. De dames hebben hun uiterste best gedaan toen de lease-auto dreigde naar iemand anders te gaan terwijl het contract met mij al een week getekend was. Dankzij de vasthoudendheid van de dames rij ik met veel plezier in mijn auto.
Hoi Michelle, We geven inderdaad niet zo maar op. Fijn dat je met zo'n plezier in de auto rijdt. Daar zijn wij heel blij mee. Veel rijplezier! Groetjes Nikki van auto.nl
Auto.nl services and delivery were nice. Only issue I had they delayed for few days on the car delivery after the first confirmation.
Hi, Your patience was rewarded with the really nice car! We wish you very much fun and a lot of safe kilometers with the car. If you need anything in the future you know how to find us. Greetings Nikki from auto.nl
Goeie communicatie altijd op de hoogte gehouden van de status van de nieuwe auto.
Hoi hoi, Fijn dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor. Groetjes Nikki van auto.nl
Super fijn geholpen door auto.nl, werd goed op de hoogte gehouden in het hele proces van koop tot leveren. En ook toen ik de auto toch wou inruilen voor een ander was dit geen probleem en hebben ze dit geregeld. Top!
Hoi Matthijs, Geweldig dat je gebruik hebt kunnen maken van onze 14 dagen retour periode. En nog fijner dat wij de auto hebben kunnen omruilen met een auto waar je wel helemaal weg van bent! Heel veel plezier met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Dit is een bedrijf die een voorbeeld kan geven aan vele! Echt top! Twee dames Kiki en Nikki zijn super klantvriendelijk, snelle service en denken met je mee. Ik ben op ook erg tevreden met mijn private lease auto! Nicky die de auto had gebracht was ook zeer vriendelijk en legde alles keurig uit. Al met al een zeer betrouwbare en nogmaals vriendelijke medewerkers! Toppers!
Hoi Brenda, Super lief dat je ons in het zonnetje zet met deze geweldig mooie review. Hier doen wij het voor! :) Nog heel veel fijne en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Goede service, maar duidelijkheid over wanneer de auto wordt geleverd kan veel beter.
Hoi Ryan, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Goed dat je een aandachtspunt benoemd, die nemen wij zeker mee! Heel erg veel plezier gewenst met je spiksplinternieuwe auto! :) Groetjes Kikki van auto.nl
Ik ben tevreden over hoe auto.nl zijn klant benaderen, en ben heel blij met mijn Private lease auto.
Hoi Daiane, Leuk dat je de vriendelijke service benoemd en heel erg bedankt voor het top cijfer! Veel rijplezier. Groetjes Kikki van auto.nl
Auto besteld. De volgende dat al gebeld of ik nog vragen had over mijn bestelling en of alles duidelijk was. Zelfs toen mijn auto niet zoals afgesproken vol getankt afgeleverd werd kreeg ik na een kort telefoontje het geld terug gestort. Verder heel fijn contact gehad en vervolg contact gehad.
Hoi Kevin, Bedankt voor je lieve review en super leuk om te horen dat het contact met onze klantenservice jou zo goed is bevallen. Wij wensen jou enorm veel plezier met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Alles is netjes geregeld en had zeker een hele snelle service het contact was helemaal top had snel antwoord via whatsapp zeker aan te raden!
Hoi Bjorn, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor. Groetjes Nikki van auto.nl
Goed op de hoogte gehouden, bij telefonisch contact goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam.
Hoi Saskia, Bedankt voor je geweldige review, een 10... super! We wensen je veel rijplezier met de auto toe. Groetjes Kikki van auto.nl
Als ik met vragen zat dan kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Het personeel is super vriendelijk en ze informeren je heel goed
Hoi Luck! Bedankt voor je mooie woorden en de mooie review. Nog heel veel rij-plezier gewenst met je nieuwe auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Goed in het algemeen. Soms lastig als je als klant de tussenpersoon wordt van Auto.nl en de leasemaatschappij. De regeling wie als eerst akkoord krijgt, krijgt de auto klopt in mijn ogen niet. Mijn gegevens waren kwijt geraakt, waardoor het dagen vertraging had. Hierdoor had ik zo mijn kans kunnen missen op de 2e hands private lease auto. Het zou moeten zijn, wie als eerst een aanvraag doet. Voor de rest altijd goed en persoonlijk contact. Hoe vaak je ook belt (wat soms wel nodig is).
Hoi Bart, Bedankt voor je review! Super fijn om te horen dat onze service en persoonlijke aandacht je goed is bevallen. Goed dat je een aandachtspunt benoemd, die nemen wij zeker mee om auto.nl nóg beter te maken. :) Groetjes Kikki van auto.nl
Duidelijk,snel, Extra pluspunt is dat er naar de km wordt gekeken na mijn termijn..
Hoi Jenny, Binnen 3 weken stond jouw nieuwe auto al voor de deur! Maar ook omdat jij alles zo snel hebt aangeleverd. Top team! :) Veel rijplezier met de auto. Groetjes Kikki van auto.nl
Super makkelijk en duidelijke prijsafspraken. Zeer tevreden
Hoi Jacob, Wij zijn een webshop die het uitzoeken van een nieuwe auto zo transparant en makkelijk mogelijk maakt. Zodat alleen het leuke overblijft. ;) Fijn dat het jou zo goed is bevallen en heel veel plezier gewenst met je nieuwe auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Lange Dreef 12
4131NH Vianen
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.