Professioneel

Snelle reacties, goed advies , vriendelijk personeel

Rommelig

De auto is perfect. Het totstandkomen komen van het leasecontract was veel gedoe. Een app van auto.nl heb ik nog ontdekt. Vind ik persoonlijk handiger. En de dag dat de auto werd afgeleverd was duidelijk, echter het tijdstip is niet gecommuniceerd. Dat was erg onhandig. Complimenten voor het contact wat ik met jullie heb gehad. Dat was erg vriendelijk,behulpzaam en snel!

goede service

fijne snelle service leuk contact met de klantenservice

Heel prettig

Snelle levering van een fijne auto

Supersnel geregeld!

Geen gedoe snel kunnen genieten van de nieuwe auto!

• Bestellen via de website N.v.t.
  • Contact met auto.nl N.v.t.

Super ervaring

Ik was opzoek naar een nieuwe zuinige auto, maar had geen zin om enkele garage's af te rijden opzoek naar een andere auto. Ik kwam op de site van auto.nl terecht en zag daar de 14 dagen bedenk tijd en het thuisbezorgen van de auto. Dit was voor mij een heel goed alternatief en na het lezen van de recensies toch maar overstag gegaan. Heel blij dat ik dit gedaan heb. Dezelfde dag dat ik mijn auto 'besteld' had werd ik gebeld door een van de meiden van auto.nl om mijn bestelling door te spreken. Ik kreeg op de dag van bezorging een appje van de bezorger dat hij rond 10 uur bij mij was en dat was ook zo. Daarnaast is het inruilen van de auto heel gemakkelijk, dit word gewoon van de betaalsom afgetrokken en je auto word meegenomen wanneer je nieuwe auto bezorgd word. Auto.nl raad ik zeker aan!!

Kan iedereen aanraden!

Alles ging vlot. Auto uitgekozen. En werd tegen mij gezegd dat de auto binnen 4 weken geleverd zou worden en inderdaad volgens de afspraak. Ik ben super blij.

Ik ben tevreden

goede communicatie, alle formaliteiten in de RDW werden afgehandeld door auto.nl. Ik ben tevreden met mijn auto. Alles is opgelost, ik beveel auto.nl met een gerust geweten aan

• Aflevering van de auto

Heel blij met de auto en de service !!

Alles uitstekend verlopen. Auto tiptop ! Service en aflevering heel goed gegaan.

Gewoon doen

Was op zoek naar een gebruikte occasion Peugeot 2008 automaat met private lease. Ging googelen en kwam vrijwel direct bij Auto.nl uit. Allereerst gekeken hoeveel mijn huidige auto nog waard was, De tool ingevuld en kreeg een prijs wat vast stond voor twee weken. Daarna ben ik gaan chatten met Nikkie/Kikkie omdat ik toch wel enigszins "huiverig" was om een auto ongezien te leasen. Nikkie/Kikkie stelden mij gerust omdat ik zonder problemen de auto kon teruggeven na twee weken (500km). Ook https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/online-een-auto-bestellen-en-omruilen-hoe-werkt-dat/ trok mij over de streep. Daarna via de site de lease aanvraag gedaan. De benodigde formulieren (inkomen, rijbewijs etc) geüpload en het proces (werd) in gang gezet. Na twee weken werd de "nieuwe" auto voor de deur afgeleverd. Ik heb de auto nu ruim drie weken (en dik 500 km verder). Gisteren is de trekhaak en zijn de winterbanden gemonteerd bij de officiële Peugeot dealer in mijn woonplaats. Zonder problemen en zonder vragen; zij wisten ervan ! Op alle vragen (die ik toch nog had) die ik via de mail stelde, kreeg ik vrijwel direct antwoord van Nikkie/Kikkie en van Louwman Financiele Diensten. Er werken daar Toppers. En dan nog dit; ik heb de auto in de kleur wit besteld omdat er op dat moment geen andere kleuren beschikbaar waren. Ik werd gebeld door Nikkie/Kikkie met de vraag of ik misschien toch een andere kleur wilde. Er waren weer andere kleuren beschikbaar, Is dat geen service?

Betrouwbaar en super service

Recent een tweedehands auto gekocht bij Auto.nl. Ik had vooraf veel vertrouwen in het bedrijf omdat het onderdeel is van Louwman. Daarnaast kan ik terecht bij alle dealers van Broekhuis voor service en garantie. De auto is precies zoals op de foto. Rijdt prima, waren ook twee nieuwe voorbanden gemonteerd. Daar betaal je natuurlijk ook voor, maar toch. Lange termijn is natuurlijk nog niet bekend, maar als er toch nog iets mee is heb ik het vertrouwen dat het goed opgelost zal worden. De service is tot nu toe eigenlijk perfect. Regelmatig en snel contact en vriendelijke medewerkers.

Servicegericht en zeer klantvriendelijk

De dames van de klantenservice zijn zeer vriendelijk en reageren snel op een mailtje. Het heeft lang geduurd voordat alles rond was, ongeveer een maand, maar dat lag aan de samenwerkende leasemaatschappij. De dames hebben hun uiterste best gedaan toen de lease-auto dreigde naar iemand anders te gaan terwijl het contract met mij al een week getekend was. Dankzij de vasthoudendheid van de dames rij ik met veel plezier in mijn auto.

• Aflevering van de auto

It was wonderful experience with auto.nl

Auto.nl services and delivery were nice. Only issue I had they delayed for few days on the car delivery after the first confirmation.

• Would you recommend us? Yes
  • Ordering via the website
  • Contact with auto.nl
  • Delivery of the car

Alles snel geregeld

Goeie communicatie altijd op de hoogte gehouden van de status van de nieuwe auto.

Fijne service!

Super fijn geholpen door auto.nl, werd goed op de hoogte gehouden in het hele proces van koop tot leveren. En ook toen ik de auto toch wou inruilen voor een ander was dit geen probleem en hebben ze dit geregeld. Top!

Geweldig!!

Dit is een bedrijf die een voorbeeld kan geven aan vele! Echt top! Twee dames Kiki en Nikki zijn super klantvriendelijk, snelle service en denken met je mee. Ik ben op ook erg tevreden met mijn private lease auto! Nicky die de auto had gebracht was ook zeer vriendelijk en legde alles keurig uit. Al met al een zeer betrouwbare en nogmaals vriendelijke medewerkers! Toppers!

• Aflevering van de auto

Goede service, maar duidelijkheid over wanneer de auto wordt geleverd kan veel beter.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over hoe auto.nl zijn klant benaderen, en ben heel blij met mijn Private lease auto.

Goed, heel goed!

Auto besteld. De volgende dat al gebeld of ik nog vragen had over mijn bestelling en of alles duidelijk was. Zelfs toen mijn auto niet zoals afgesproken vol getankt afgeleverd werd kreeg ik na een kort telefoontje het geld terug gestort. Verder heel fijn contact gehad en vervolg contact gehad.

Top service!

Alles is netjes geregeld en had zeker een hele snelle service het contact was helemaal top had snel antwoord via whatsapp zeker aan te raden!

Goed geregeld

Goed op de hoogte gehouden, bij telefonisch contact goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam.

• Aflevering van de auto

Vriendelijk personeel en goede service

Als ik met vragen zat dan kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Het personeel is super vriendelijk en ze informeren je heel goed

Prettig en persoonlijk

Goed in het algemeen. Soms lastig als je als klant de tussenpersoon wordt van Auto.nl en de leasemaatschappij. De regeling wie als eerst akkoord krijgt, krijgt de auto klopt in mijn ogen niet. Mijn gegevens waren kwijt geraakt, waardoor het dagen vertraging had. Hierdoor had ik zo mijn kans kunnen missen op de 2e hands private lease auto. Het zou moeten zijn, wie als eerst een aanvraag doet. Voor de rest altijd goed en persoonlijk contact. Hoe vaak je ook belt (wat soms wel nodig is).

• Aflevering van de auto

Duidelijk en netjes te woord gestaan aan de telefoon

Duidelijk,snel, Extra pluspunt is dat er naar de km wordt gekeken na mijn termijn..

• Aflevering van de auto

Super makkelijk en duidelijke prijsafspraken. Zeer tevreden

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.