Voor vragen en onduidelijkheden heel slecht bereikbaar

Ik had bij de aanvraag wat onduidelijkheden en wilde daarover telefonisch contact opnemen. Ik heb meerdere malen geprobeerd om iemand te spreken te krijgen inzake mijn vragen bij de aanvraag. Na 3x gebeld te hebben heb ik maar een mail gestuurd. Omdat ik bang was te laat te zijn om de subsidie voor een elektrisch auto aan te vragen, vond ik het echt storend dat ik niet werd teruggebeld. Uiteindelijk heb ik een antwoord op mijn mail ontvangen maar had ik liever even overleg gehad.

Zeer goed, erg tevreden

Zeer goed, tevreden, vriendelijke medewerkers en kreeg mijn elektrische auto ruim op tijd zelfs voordat mijn leasecontract was verlopen

• Aflevering van de auto

helemaal tevreden met deze mooie en energiezuinige auto!

heel fijn contact met Louman, en geweldige auto

• Aflevering van de auto

Super geholpen, compliment hier voor!!

Ondank enorme drukte zijn we super geholpen door de verkoper. Een dikke 10

Goede en snelle service

Online afhandeling was overzichtelijk en duidelijk proces. Ook telefonisch goed contact wanneer er vragen waren. Communicatie over de status en aflevering vd auto was dik in orde.

vlotte afwikkeling van de Suzuki Swift

Na een wachttijd van zeker 2 maanden werden we geïnformeerd over een mogelijk uitgestelde levering en de keuze voor een ander type auto. Deze was sneller leverbaar en werd met korting aangeboden. We hebben hier gebruik van gemaakt en de auto werd keurig op tijd geleverd in prima staat en ook de onderliggende administratie werd vlot afgewikkeld.

Prima!

Goede contacten, netjes te woord gestaan. Ik heb geen negatieve momenten meegemaakt, alles verliep keurig.

• Aflevering van de auto

Het duurde ff , maar dan heb je wat

Ik wilde een rode occasion leasen en was binnen no time "goedgekeurd"; prettig snelle administratieve afhandeling. In de daarop volgende mail stond dat ik binnen 4 tot 6 weken een auto zou "krijgen". TOP. In week 5 eens gaan bellen, was zo benieuwd, maar de antwoorden die ik kreeg waren vaag en onduidelijk....zoals volgende week weten we wat het aanbod zal zijn...eh ja en wat betekent dat voor mij. Duidelijk en smart communiceren was moeilijk :) Uiteindelijk door door te blijven vragen bleek dat occasions doorzetten moeilijker was dan nieuwe auto's en dat ze hun best gingen doen. Uiteindelijk hadden ze eind week 6 een zilveren auto voor mij, of ik daarmee kon leven? Na ja, hij was mooi en goed en het reed ;-) dus heb ik ja gezegd. Eind week 8 of was het half week 9 ...ben ik even kwijt, werd de auto keurig netjes, volgetankt afgeleverd bij mij thuis. Top autootje, heel blij mee! Proces ging met vlagen moeizaam maar het eindresultaat is prima.

• Aflevering van de auto

Goede service en duidelijke communicatie

Door snelle reactie en duidelijke communicatie van zowel auto.nl als de dealer ben ik zeer goed geholpen. Ook de nazorg na aflevering is uitstekend.

• Aflevering van de auto

Fast, friendly and efficient!

Eerste keer via auto.nl5

Alles is prima verlopen van bestellen tot afleveren

• Aflevering van de auto

mooie auto besteld zonder veel gedoe

Beste, Dit is mijn 1e ervaring met auto.nl en het is mij erg mee gevallen, werd netjes te woord gestaan, heb de auto van mijn keuze kunnen bestellen, en de jongeman die de auto heeft afgeleverd was ook erg klantvriendelijk, dit vond ik erg prettig. Het zou best eens kunnen zijn dat ik de volgende keer weer een auto ga bestellen via auto.nl, wie weet? Hoop op veel veilige kilometers rij plezier!

Goeie service

Bestelde de verkeerde auto. Was geen probleem om te wisselen en los een maand de verkeerde auto te huren. Aflevering voor de deur door (twee keer toe) een uiterst correcte en vriendelijke jongen. Erg blij met de nieuw geleverde auto, met alle opties die ik graag wilde hebben.

Echt super service!

Door omstandigheden was ik op korte termijn opzoek naar een nieuwe auto. Via de Peugeotdealer Louwes in Rotterdam kwam ik in contact met Auto.nl. De samenwerking van alle partijen hierin was echt helemaal top. Het verwerken van de aanvraag werd in minder dan een week afgerond en de levering van de auto was vervolgens ook binnen een paar dagen geregeld. Alles met elkaar heeft het vanaf het bestellen tot afleveren 12 dagen geduurd. De medewerkers van auto.nl zijn uitermate correct in de communicatie en hebben samen met de dealer super mee gewerkt om de nieuwe auto zo snel te leveren! Tot op heden kan ik dus niet anders zeggen dan 'Echt super service!'

• Aflevering van de auto

Ben super tevreden over de service

Het hele team, maar vooral Joe is ontzettend behulpzaam geweest en die (persoonlijke) hulp was echt geweldig. De service van auto.nl verdient wat mij betreft een dikke 10. Enro

Peugeot e208

Wij zijn erg blij met de niuewe auto. Jullie hebben alles super snel en goed geregeld. Top!!

• Aflevering van de auto

Mooie auto, snel geleverd, goede prijs en service

Grootste pluspunt vond ik de snelle levering. De prijs is ook goed en de service prima.

• Aflevering van de auto

De auto voldoet aan al mijn verwachtingen

De auto rijdt fijn reageert heel goed, electrisch rijden is een nieuwe maar fijne ervaring

• Aflevering van de auto

Reageren snel en leveren goede service

Goede service, reageren snel op mail of telefonisch. Bezorging van de auto ging ook goed, netjes en op tijd, prettige jonge dame die nog e.e.a. aan instructies gaf. De auto rijd fantastisch en ben er erg blij mee.

Soepel verloop

Bij de Peugeot dealer een auto gekozen en daarna verliep alles via Auto.nl en dat ging soepel. We hadden wat vragen en die werden snel en deskundig door hun beantwoord, tot op heden zeer tevreden.

Heerlijk genieten

fantastische auto

Hij voldoet aan al mijn verwachtingen

• Aflevering van de auto

Terwijl ik zoekende was naar de perfecte auto, heeft Peugeot Louman me goed geholpen. Ze boden mogelijkheden en opties, ik hoefde alleen ja of nee te zeggen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij was besteld en zou binnen 3 maanden binnenkomen. Wat denk je…? De auto was er met een maandje. Ik ben direct gebeld en kon de auto binnen een week halen! Ik ben een tevreden mens en ik rij voorlopig lekker.

• Aflevering van de auto

De eerste keer een leaseauto

Dit is mijn eerste leaseauto, dus kan niet echt vergelijken. Maar de service en prijs waren goed. Denk dat dat het belangrijkste is. Via de Peugeot dealer hier terecht gekomen, dus dat zal vast goed zijn.

Goede communicatie

Via internet een auto besteld. Duidelijke foto's. Afspraak om auto te leveren via telefoon gemaakt. Een mailtje op de dag van levering. Keurige bezorging. Uitleg van de auto. Prima geregeld zo.

Lange Dreef 12

4131NH Vianen

Over auto.nl

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.