Ik had bij de aanvraag wat onduidelijkheden en wilde daarover telefonisch contact opnemen. Ik heb meerdere malen geprobeerd om iemand te spreken te krijgen inzake mijn vragen bij de aanvraag. Na 3x gebeld te hebben heb ik maar een mail gestuurd. Omdat ik bang was te laat te zijn om de subsidie voor een elektrisch auto aan te vragen, vond ik het echt storend dat ik niet werd teruggebeld. Uiteindelijk heb ik een antwoord op mijn mail ontvangen maar had ik liever even overleg gehad.
Hoi Linda, Wat vervelend om te lezen dat je geen fijne ervaring hebt gehad. Wij zien helaas niets terug in ons systeem over de gemiste contactpogingen of mails. We leren graag van de ervaringen van onze klanten, wil je met ons contact opnemen? Dan kijken we graag met jou samen waar we kunnen verbeteren in de toekomst. Toch wens ik jou nog veel plezier met jouw leaseauto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Zeer goed, tevreden, vriendelijke medewerkers en kreeg mijn elektrische auto ruim op tijd zelfs voordat mijn leasecontract was verlopen
Hoi Hanna, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier met de auto. En veel veilige kilometers. Groetjes Nikki van auto.nl
heel fijn contact met Louman, en geweldige auto
Hoi Marina, Fijn om te horen, veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Ondank enorme drukte zijn we super geholpen door de verkoper. Een dikke 10
Hoi Menno, Super dat je een review geplaatst hebt en met een 10 zijn wij echt enorm blij! Dat is ons streven! Heel veel rijplezier met de auto en als je hulp nodig hebt, weet je ons te vinden. Groetjes Kikki van auto.nl
Online afhandeling was overzichtelijk en duidelijk proces. Ook telefonisch goed contact wanneer er vragen waren. Communicatie over de status en aflevering vd auto was dik in orde.
Hoi Herman, Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat onze communicatie je zo goed is bevallen. Dat vinden wij erg belangrijk. Nog erg veel plezier gewenst met je auto! Groetjes Kikki van auto.nl
Na een wachttijd van zeker 2 maanden werden we geïnformeerd over een mogelijk uitgestelde levering en de keuze voor een ander type auto. Deze was sneller leverbaar en werd met korting aangeboden. We hebben hier gebruik van gemaakt en de auto werd keurig op tijd geleverd in prima staat en ook de onderliggende administratie werd vlot afgewikkeld.
Hoi Peter, Fijn dat het je bevallen is, ik wens je veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Goede contacten, netjes te woord gestaan. Ik heb geen negatieve momenten meegemaakt, alles verliep keurig.
Hoi Leo, Super! We wensen je erg veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Ik wilde een rode occasion leasen en was binnen no time "goedgekeurd"; prettig snelle administratieve afhandeling. In de daarop volgende mail stond dat ik binnen 4 tot 6 weken een auto zou "krijgen". TOP. In week 5 eens gaan bellen, was zo benieuwd, maar de antwoorden die ik kreeg waren vaag en onduidelijk....zoals volgende week weten we wat het aanbod zal zijn...eh ja en wat betekent dat voor mij. Duidelijk en smart communiceren was moeilijk :) Uiteindelijk door door te blijven vragen bleek dat occasions doorzetten moeilijker was dan nieuwe auto's en dat ze hun best gingen doen. Uiteindelijk hadden ze eind week 6 een zilveren auto voor mij, of ik daarmee kon leven? Na ja, hij was mooi en goed en het reed ;-) dus heb ik ja gezegd. Eind week 8 of was het half week 9 ...ben ik even kwijt, werd de auto keurig netjes, volgetankt afgeleverd bij mij thuis. Top autootje, heel blij mee! Proces ging met vlagen moeizaam maar het eindresultaat is prima.
Hoi Ingrid, Bedankt voor je review. Door de ontwikkelingen is er op het moment een onzekerheid in de voorraad. Maar super bedankt voor de goede tip qua communicatie, daar kunnen we echt wat mee. Ik wens je vooral veel plezier met je auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Door snelle reactie en duidelijke communicatie van zowel auto.nl als de dealer ben ik zeer goed geholpen. Ook de nazorg na aflevering is uitstekend.
Hoi Raymond, Dat is heel fijn om te horen. Daar doen we het voor. Groetjes Nikki van auto.nl
Fast, friendly and efficient!
Hoi, Kort maar krachtig, bedankt! Groetjes Nikki van auto.nl
Alles is prima verlopen van bestellen tot afleveren
Hoi Bart en Monique, Bedankt voor de mooie review. Groetjes Nikki van auto.nl
Beste, Dit is mijn 1e ervaring met auto.nl en het is mij erg mee gevallen, werd netjes te woord gestaan, heb de auto van mijn keuze kunnen bestellen, en de jongeman die de auto heeft afgeleverd was ook erg klantvriendelijk, dit vond ik erg prettig. Het zou best eens kunnen zijn dat ik de volgende keer weer een auto ga bestellen via auto.nl, wie weet? Hoop op veel veilige kilometers rij plezier!
Hoi Peter, Wat fijn dat het zo goed bevallen is, we zien je zeker graag weer in de toekomst. Veel plezier met de auto. Groetjes Nikki van auto.nl
Bestelde de verkeerde auto. Was geen probleem om te wisselen en los een maand de verkeerde auto te huren. Aflevering voor de deur door (twee keer toe) een uiterst correcte en vriendelijke jongen. Erg blij met de nieuw geleverde auto, met alle opties die ik graag wilde hebben.
Hoi Carla, Daar hebben wij de 14 dagen termijn voor. Soms is een auto nou niet zoals je verwacht, of heb je de verkeerde uitvoering besteld. En helemaal super dat de leasemaatschappij er geen punt van maakte om jou in de 'verkeerd bestelde' auto te laten rijden tot de juiste auto geleverd was. Heel veel rijplezier nog gewenst met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Door omstandigheden was ik op korte termijn opzoek naar een nieuwe auto. Via de Peugeotdealer Louwes in Rotterdam kwam ik in contact met Auto.nl. De samenwerking van alle partijen hierin was echt helemaal top. Het verwerken van de aanvraag werd in minder dan een week afgerond en de levering van de auto was vervolgens ook binnen een paar dagen geregeld. Alles met elkaar heeft het vanaf het bestellen tot afleveren 12 dagen geduurd. De medewerkers van auto.nl zijn uitermate correct in de communicatie en hebben samen met de dealer super mee gewerkt om de nieuwe auto zo snel te leveren! Tot op heden kan ik dus niet anders zeggen dan 'Echt super service!'
Hoi Björn, Bedankt voor jouw mooie review! Super dat het allemaal zo snel is gegaan, zeker omdat je de auto zo snel nodig had. Veel rijplezier nog gewenst met jouw nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Het hele team, maar vooral Joe is ontzettend behulpzaam geweest en die (persoonlijke) hulp was echt geweldig. De service van auto.nl verdient wat mij betreft een dikke 10. Enro
Hoi Enro! We zetten graag dat stapje extra voor onze klanten! Wij zijn super blij voor jou dat jouw nieuwe auto zo goed bevalt. Groetjes, Stephanie van auto.nl
Wij zijn erg blij met de niuewe auto. Jullie hebben alles super snel en goed geregeld. Top!!
Hoi Mantas, Wat een Top!! review heb je voor ons achter gelaten, dankjewel! Super om te lezen dat je alles goed hebt ervaren. Veel rijplezier gewenst met jouw nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Grootste pluspunt vond ik de snelle levering. De prijs is ook goed en de service prima.
Hoi Dennis! Wat fijn dat je onze goede service benoemt, daar zijn we blij mee! Heel veel rijplezier gewenst met jouw nieuwe auto. Groetjes, Stephanie van auto.nl
De auto rijdt fijn reageert heel goed, electrisch rijden is een nieuwe maar fijne ervaring
Hoi Monique! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Goed om te lezen dat je auto fijn rijdt. Het is inderdaad even wennen zo'n elektrische auto ;) Heel veel rijplezier gewenst! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Goede service, reageren snel op mail of telefonisch. Bezorging van de auto ging ook goed, netjes en op tijd, prettige jonge dame die nog e.e.a. aan instructies gaf. De auto rijd fantastisch en ben er erg blij mee.
Hoi Jacoba! Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn om te lezen dat je auto fantastisch rijdt! Veel rijplezier gewenst met jouw nieuwe auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Bij de Peugeot dealer een auto gekozen en daarna verliep alles via Auto.nl en dat ging soepel. We hadden wat vragen en die werden snel en deskundig door hun beantwoord, tot op heden zeer tevreden.
Hoi Raphael! Super fijn om te lezen dat jouw vragen snel zijn beantwoord door ons. Dat is ons streven! Veel plezier met jouw nieuwe auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Heerlijk genieten
Hoi Karin! Een 10! Daar zijn wij net zo blij mee als jij met jouw nieuwe auto. Geniet nog van jouw auto ;) Groetjes Stephanie van auto.nl
Hij voldoet aan al mijn verwachtingen
Hoi Ron! Kort maar krachtig en een 9! Daar zijn we blij mee. Fijn om te lezen dat de auto aan jouw verwachtingen voldoet. Groetjes Stephanie van auto.nl
Terwijl ik zoekende was naar de perfecte auto, heeft Peugeot Louman me goed geholpen. Ze boden mogelijkheden en opties, ik hoefde alleen ja of nee te zeggen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij was besteld en zou binnen 3 maanden binnenkomen. Wat denk je…? De auto was er met een maandje. Ik ben direct gebeld en kon de auto binnen een week halen! Ik ben een tevreden mens en ik rij voorlopig lekker.
Hoi Maja! Bedankt voor je mooie complimenten. Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Soms kan het heel snel gaan inderdaad! Helemaal top dat je zo'n fijne service hebt ontvangen bij onze collega's van Louwman Peugeot. Heel veel plezier nog met jouw nieuwe auto. Groetjes Stephanie van auto.nl
Dit is mijn eerste leaseauto, dus kan niet echt vergelijken. Maar de service en prijs waren goed. Denk dat dat het belangrijkste is. Via de Peugeot dealer hier terecht gekomen, dus dat zal vast goed zijn.
Hoi Joey! Een 10! Wauw, daar zijn we blij mee. Dankjewel. Ik wens je nog heel veel plezier met jouw nieuwe Peugeot lease auto! Groetjes, Stephanie van auto.nl
Via internet een auto besteld. Duidelijke foto's. Afspraak om auto te leveren via telefoon gemaakt. Een mailtje op de dag van levering. Keurige bezorging. Uitleg van de auto. Prima geregeld zo.
Hoi Francine! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. En met zo'n mooie review kunnen we niet anders dan blij zijn. Fijn om te lezen dat je het prima hebt ervaren. Veel plezier nog gewenst met je nieuwe auto! Groetjes Stephanie van auto.nl
Lange Dreef 12
4131NH Vianen
Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij auto.nl zijn we hard aan de slag om de aanschaf van een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.